Snelle levering en fijne producten

Ik bestelde het yoga dobbelspel en het stippenspel. Leuke toevoeging aan mijn klas activiteiten . Snel geleverd !!

goed advies

de correct toes maat M passen veel beter dan de S die ik 2 jaar geleden kocht. Direct het gevoel dat M wat doet met mn tenen. in tegenstelling tot S…spijt van gehad dat in ze voor zo veel geld aanschafte… In een recent telef contact met Alprovi goed overlegd over de juiste mast correct toes. dus tip: mocht je qua maat schoenen net zitten tussen bijv S en M in kies dan voor de grotere maat!

Goede tape

Doet wat het moet doen

Geweldige service snel geleverd

Snelle levering, goed bedrijf

Ik oefen iedere dag met mijn hallucinaties valgus tapingloop. Ik vind het materiaal vrij hard en dat snijdt behoorlijk in mijn grote teen. Dat is jammer. Ik heb een brede voet dus daar zou ik wel een melding van maken dat het dan niet echt geschikt is. Voor hele brede voeten zou ik het niet aanraden.

Super fijn oefenmateriaal

Positief.

pima

super snel geleverd en de producten voldoen aan de verwachting

Bestel en ze leveren veilig en snel

Vlotte levering, zelfs telefoontje gehad omdat er twijfel was over de maat van iets. Hierdoor problemen voorkomen waarvoor dank

Snel bezorgd, juiste omschrijving

Mijn bestelling was snel bezorgd. Overigens was de omschrijving van het product accuraat.

Niet reageren op mail

Mijn bestelling niet geleverd via DPD. Dit probleem is keurig en persoonlijk afgehandeld!

Niet helemaal duidelijk

De levering verliep correct. Ik begreep alleen niet helemaal hoe ik het nou echt moet gebruiken. Na een melding hierover kreeg ik een link naar een verhelderend YouTube-filmpje. Toch blijf ik erbij dat de uitleg zou echt beter zou kunnen. Stop een foldertje bij de bestelling met duidelijke afbeeldingen wat fout en goed is en/of een link naar het filmpje. En misschien dan ook nog even vermelden hoe lang je de tapingloop mag/moet gebruiken. Dan zou het perfect zijn wat mij betreft. De tapingloop is prettig in gebruik en ik weet na n paar dagen nog niet wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er goed vertrouwen in.

Snelle levering, goed product

Prima website, goede service, snelle levering en goed product. Zeer aan te bevelen.

Ik heb een andere kleur bal ontvangen dan besteld

Ik heb zonder aankondiging vooraf/achteraf een andere kleur bal ontvangen.

goed!

Fijne krukjes en netjes ingepakt.

Mooie spullen en snelle levering

Mijn hond is blij met de spelmaterialen. Degelijk van kwaliteit en snel geleverd.

Vlot bezorgd. Kwaliteit prima

Prima kwaliteit

Duidelijk, snel en betaalbaar

De website is duidelijk, levering is snel en de producten zijn betaalbaar

Tot nu toe tevreden

Vanuit mijn te volgen voetentrainings cursus (Hallux Valgus) is mij verzocht hulpmiddelen aan te schaffen. Alprovi is daarbij benoemd als mogelijke leverancier. De hulpmiddelen zijn op een snelle wijze aangeleverd. De producten zien er keurig netjes uit. Op dit moment gebruik ik alleen nog maar het 'balletje' en dit bevalt uitstekend. Overige producten heb ik nog niet nodig gehad echter zal dit gedurende de verdere cursus nog wel komen, i.i.g. ga ik daar vanuit.

zeer bruikbare spullen

Snelle verzending, spullen voldeden aan verwachting.

Goed geholpen

Ik heb een foutje gemaakt in de bestelling, doorgegeven via de whatsapp, men reageerde direct. Een goede service....

Mooie en degelijke spullen.

Ik oefen bijna dagelijks met het materiaal en het blijft mooi en goed.

Prima geregeld!

Mooi tijdig opgestuurd, in prima conditie.

Goede producten, snel geleverd. Wel wat lastig te bepalen welke maat je precies nodig hebt als je schoenmaat net er tussenin zit

Goede levering

Goede verpakking en op tijd geleverd

Goede materiaal-prijsverhouding. Goede praktische producten.

Niets op aan te merken.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.