Geweldig vlot

Goede snelle service

Goede informatie rondom pakket en verzending. Netjes verpakt en compleet. Goede materialen die fijn aanvoelen

Goed assortiment, snelle levering

Helemaal goed!

Super spul!

Mijn dochter van 1 vind het super leuk om over de leren speelplekken heen en weer te klauteren. En ze zijn zo weer schoon te maken! Perfect!

Goede kwaliteit en snelle levering

Het materiaal wat ik nodig had voor de voetentraining is van goede kwaliteit.

Materiaal zoals verwacht en correcte levering

Materiaal is van degelijke kwaliteit en zoals beschreven op de website. Vlotte levering in een stevig doosje. Kortom voldeed aan de verwachtingen.

Snelle service en mooi materiaal

De bestelling had ik snel in huis.

Snel en goed materiaal

Snel in huis, goed materiaal, degelijk verpakt… én overzichtelijke website. Helemaal tevreden.

Een positieve ervaring

Vlotte verwerking en bezorging. Mooi product.

Snelle en duidelikke levering.

Snel en goed. Geleverd

Makkelijke site om te bestellen. Wordt netjes verpakt en snel gelevetd

Helemaal goed! Service en kwaliteit

Kerby stoepranden en ballen gekocht. Echt top! Heel leuk spel, wat met dit set overal gespeeld kan worden!

Ik denk dat ik erg tevreden ben

Kan na zo’n korte tijd nog niet een serieuze beoordeling geven maar denk dat resultaat Pos zal zijn

snel en goede levering

de site is helder. makkelijk om spullen te bestellen. en het werd snel geleverd.

Duidelijke website, snelle service, kortom top!

Prettige klantenservice

Producten waren in orde en ik werd goed en prettig te woord gestaan door toen ik een vraag had.

Gewoon goed

Bestelling was er snel. Fijne omschrijving bij producten waardoor het gemakkelijk was de juiste maat te selecteren.

Ik ben erg blij met de producten

Producten die jullie geleverd hebben ondersteunen perfect de oefeningen bij voetentraining.nl

Goeie communicatie en snel bezorgd

Snelle levering, goed product

Heel snel geleverd en het product was precies waar ik op hoopte

goede website en snelle levering

Ik had Epitact besteld, corrigerende sok met spalk hallux valgus. Maar helaas deden deze sokken bij mij niet wat ze moesten doen. Ik heb ze teruggestuurd. Ook dat ging gemakkelijk. Ik had al eerder dingen besteld bij Alprovi, oefenmateriaal en dat is geweldig materiaal, die gebruik ik al 5 maanden.

Snelle levering met fijne produkten.

Top snelle levering

Ik heb 1x Injinji teensokken Trail Midweight Mini-Crew Coolmax besteld wat een top product zit perfect en loopt ook nog eens fijn zal er zeker meer van bestellen. Ook heb ik de Beauty Reflex bal, massagebal besteld deze zijn erg fijn in gebruik en niet alleen voor mijn hallux valgus tenen ;-) Dank jullie wel

Goede site, service en producten

Diverse teen spreiders gekocht. Prima producten.

Prima materiaal

Prima materiaal voor een schappelijke prijs. Snel verstuurd alleen DPD duurde een dag langer. Anders binnen 24u thuis.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.