Goede en degelijke oefenmaterialen

Mijn zit in de auto is aanmerkelijk verbeterd

Als ik zonder kussens in de auto zit gaan mijn benen slapen. Een passende combi van allerlei kussentjes schuift voortdurend van zijn plaats. Het wigkussen uit een stuk lost dit prima op.

Bestelling snel in huis

Ontvangster(tje) heel erg blij met de spullen (spullen voor een hobby-horse-parcours)

Goed product, concurrent geprijsd en kop tijd in goede staat afgeleverd.

Het basispakket via voet training.nl besteld, snel geleverd, goed verpakt en prima spullen. Heel blij mee!

Goed geregeld

Precies wat ik verwachte

Het helpt tot nu toe wel een beetje.

Ze geven goeie tips welk materiaal ik moet gebruiken.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke site, goede kwaliteit, snelle levering.

Gewoon goede service, duidelijke website

Ik heb recent twee maal besteld bij Alprovi. De website is duidelijk en overzichtelijk met goede informatie per product. Ook de leveringen gingen heel snel. De communicatie was helder. Gewoon goede service !

De teensokken passen uitstekend, en ze zien er goed uit. Ik ben blij met de hoge boord want een stuk wit been boven de sok vind ik niet mooi.

Goed hulpmiddel

Snelle levering en goed hulpmiddel

Goed materiaal

Goed materiaal en instructie.

Netjes geleverd

Blij met de artikelen

Handige spullen

Alles heel nuttig en goed materiaal.

De artikelen zijn prima in orde en werden snel geleverd!

Alles gekregen én op tijd

Alles gekregen én op tijd

Ik ben blij met mijn fysiobal!

Er zou eigenlijk een instructie in de dus moeten zitten over hoe je de bal moet oppompen. Toevallig is er een fysiotherapiepraktijk in het gebouw waar ik woon, maar anders had ik niet zo gauw geweten hoe ik de bal zou moeten oppompen.

Snel en volgens afspraak

zoals het hoort

Betrouwbaar en snel geleverd

Super snelle levering

Snelle levering en betrouwbaar contact

Ik heb de teenspreiders besteld. Snelle levering. Goed en zacht materiaal. Factuur erbij. Om te kijken of het ook echt zijn werk doe, moet ik nog even afwachten.

Levering was er gewoon in2 dagen! Gewoonweg super!

Blijkbaar kon ik het item niet bestellen via bol.com. Dan maar op zoek gaan waar ik mijn cadeautje, dat ik al beloofd had als verjaardagscadeautje, wel kon bestellen. En hoppa zo kwam ik bij jullie uit! Ik bestelde het cadeautje dinsdag en woensdag had ik het al thuis. Gewoonweg subliem! En ik ben er zeker van dat ik met het cadeautje iemand heel blij ga maken! ;-)

Zorgvuldig en met aandacht, doen wat beloofd wordt.

Prettige website, betrouwbare informatie, goede follow-up. Mocht ik weer materialen nodig hebben, bestel ik ze zeker bij Alprovi.

Topproduct

Heerlijke wandelwol gekocht. Supermacht en blijft goed zitten.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.