Stevig materiaal, makkelijk opblaasbaar!

Het materiaal is stevig daardoor voelt het veilig om er oefeningen mee te doen. Kwaliteit voor de lange duur.

Goed en overzichtelijk

Goed / duidelijk en snel te bestellen. Succes met alles!! :)

Hebben veel op het gebied van voetentraining en snelle levering

Doen niet moeilijk bij ruilen van artikelen. Overleg is altijd mogelijk en vriendelijke zinvolle tips.

Prima op tijd, zoals afgesproken

Ga zo door

Keurig op tijd bezorgt

Snel en goed

Snelle levering en juiste productinformatie

Zie hierboven

Uitstekend materiaal, prima levering

Uitstekend materiaal, veel keus, prima levering

Vlot geregeld

De bestelling is netjes en vlot bezorgd.

Snelle service!

Wigkussen besteld. Snel geleverd en keurig verpakt. Prachtig stevig kussen; helaas door omstandigheden niet te gebruiken waarvoor het was bedoeld. Gemakkelijk geretourneerd en geld weer hhel snel opde bankrekening terug gestort! Dus gewoon een 10!

Tevreden!

2x een bestelling geplaatst bij Alprovi en beide keren een snelle levering! Producten zijn goed, kortom tevreden!

Makkelijk in gebruik

Het is prettig in gebruik, ik draag ze de hele dag. Alleen jammer dat ze volgens jullie uitleg niets afdoen als je ze snachts zou dragen. Want overdag heb ik niet altijd de mogelijkheid om ze de hele dag te dragen. En ik heb ook niet veel schoenen die breed van voren vanwege het uit elkaar staan van de tenen.

prettig en goede service

ik gebruik de door mij gevraagde middelen regelmatig het is even wennen maar dat komt vanzelf gewoon doorgaan dan lukt het wel.

Perfecte prijs kwaliteit en service

De triggerpoint massageballetjes zijn een succes in mijn praktijk

goede service en een tip voor het onderhoud van de teenspreiders

Omdat ik baat heb met de teenspreiders voor mijn voorvoetklachten en ze iedere dag draag heb ik er meer besteld. De siliconen gaat na gebruik plakken en dat is vervelend. Als je ze na het wassen met wat talkpoeder behandeld is dit opgelost! Ik gebruik dit ook op mijn badmuts zodoende kwam ik op het idee!

Goede producten. Vlotte levering.

Prima voor elkaar bij Alprovi.

Fijn spul

Na 1,5 jaar intensief gebruik zitten er scheurtjes in, dus tijd voor vervanging. Ik draag ze bijna altijd en doe ze alleen uit om te douchen en te slapen. Ik merk nu dat lopen zonder de teenspreiders erg onnatuurlijk voelt, het is zeer onprettig. In elegante schoenen en gympen (in sportschoenen weer wel!) passen ze helaas niet, dat is het enige nadeel.

Aanrader!

Hele goede service en snelle levering. Ik bestel beslist weer.

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken rond bestelling en bezorging en over de kwaliteit van he

Een zeer tevreden klant!

Snelle levering; prima product

Levering uitstekend; er is rekening gehouden met mijn verzoek om vanaf een bepaalde datum te versturen. Pakketje werd prompt volgende dag bezorgd.

Snelle levering en alles keurig in orde!

Snelle levering, goed toepasbaar

En alles keurig verpakt. Top.

Goede producten, goede service

Goede producten, goede service en dat is wat je wilt, dus goede plek om deze benodigdheden te bestellen. Had ook een retour en dat is keurig en vlot afgehandeld.

Scherp geprijsd, snel verzonden en keurig verpakt!

Ik ben zeer tevreden, het contact was goed, duidelijke website, scherpe prijzen en snel verzonden. Een aanrader dus!

Heel erg tevreden

Alprovi heb ik als erg positief ervaren. Dit was de eerste keer dat ik een bestelling deed en zal als eerste aan Alprovi denken als ik weer wat nodig heb.

goede ervaring

de teenspreiders zijn oke in een andere verpakking verzenden zodat ze door de brievenbus passen de bezorging was minder het doosje werd naar mij toe gegooid gelukkig zijn ze niet breekbaar ander waren ze kapot. een ander bestel voor mij daar ik geen adeal heb dus ik ben wel klant maar jammer genoeg via een ander waarom moet ik met alles acoord gaan voor ik dit kan versturen JULLIE ZIJN HEEEEL DWINGEND EN DAT IS HEEL ONAANGENAAM DOE ER IETS MEE IK WACHT HET AF

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.