Alles prima

Ik had twee oefen balletjes gekocht en epitact De epitact was te groot Ik kon snel omruilen en alles werd vlot toegestuurd De service was prima

Klantvriendelijk

Gemaild vanwege een maat. Snel antwoord. De taping loops slijten zeer snel: het is elastiek vandaar de 7; mi niet in verhouding materiaal en duur gebruik. Je moet na intensief gebruik na paar maanden al nieuwe

goed materiaal

Fijn om zeker te weten dat ik de oefeningen van voetentraining doe met goed materiaal.

Is top

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

goede spullen, mag sneller verzonden worden

Gunstig geprijst, dat zeker

Alprovi is zeer professioneel!

Alprovi is goed bereikbaar, met overzichtelijke website en kwalitatieve producten. Het kost nooit veel tijd, de levering is snel en werkt heel efficient! Heel fijn.

De voorwerpen zijn zeker een pluspunt om mijn pijn te verbeteren

Ik gebruik de oranje balletjes voor mijn voeten, maar ook voor mijn heupen, balletje tussen een heup en een muur, deze is goed voor mijn spieren. Het houten hamerke, of hoe moet ik het noemen is om mijn bovenspieren los te krijgen en dat lukt ook aardig.

Makkelijke site, snelle levering. Je moet alleen wel weten wat je moet hebben. En goed lezen , de bestelde balletjes zijn per 2 verpakt.

Mijn bestelling werd vlot geleverd en was geheel naar wens.

snelle keurige levering

ik heb het pakket keurig verpakt afgehaald bij het lokale dhl postagentschap.

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Spullen waren op tijd geleverd. Website is duidelijk. Artikelen wel wat prijzig, maar kwaliteit is goed

Overzichtelijk webshop. Goede service. Snelle levering.

Prima proces en snelle levering

Leuke en nuttige artikelen, bestellen en betalen is gemakkelijk en de artikelen werden snel geleverd.

goede producten

al een aantal maanden aan het oefenen met de producten van Alprovi. het bevalt prima en zijn van goede kwaliteit

De bestelling kwam snel en zag er netjes verpakt en verzorgd uit.

Prima producten, een goed en betrouwbaar adres.

Super fijn balletje om me te masseren op rug of voeten

Zo kun je zelf aan de slag. Ik masseer mijn hele voet er mee los. Topproduct.

Stevig, uitdagend en aantrekkelijk

De rivierstenen zien er aantrekkelijk uit, ze nodigen uit om mee te spelen. Ze verschuiven niet, waardoor de kinderen veilig van steen naar steen kunnen springen. Een groot succes bij ons thuis.

Toppie

Kwaliteit en levering zijn prima

Super goede producten waar ik echt wat aan heb!

Mijn voeten worden weer van mij door de oefeningen van de voetendokter. Rollen met oranje balletje, de zachte teenspreiders en speciale teensokken helpen goed.

Een aanrader voor iedereen. Geweldig

Heb oefenmaterialen voor mn voeten gekocht en later nog eens teenspreiders. De laatste bestelling was een paar teensokken. Alles voldoet me geweldig. Ik heb er veel baat bij. Ze hebben echt hele goede spullen. Ik kan het iedereen aanraden.

Leuk en stevig speelmateriaal.

Spelmateriaal gekocht voor de verjaardag van mijn 4 jarige dochter. Heel fijn en stevig speelgoed wat door de oudere kinderen ook graag gebruikt word. En nu ,na een aantal maanden dus nog steeds heel is! Een aanrader!

Ivm voetklachten materiaal besteld. Prima levering, goede producten

Prima materiaal

De wiggen, bal en tenenspreider zijn fijn en van goede kwaliteit. Ik kan er goed mee oefenen.

Fijne website, netjes geleverd en de bestelling is compleet

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.