Pakket inmiddels ontvangen

Pakket is na bemiddeling met postbedrijf door Alprovi alsnog in januari bezorgd. Blokken zien er mooi uit en worden al gretig gebruikt. Bedankt!

Fijne materialen, alles snel geregeld en snel in huis.

Maat XS past wel beter

Ik heb maat S teruggestuurd op maandag 27-12 per post. Ik probeer ze nu in de schoen hoe het bevalt.

Prima profijt. Vlotte levering

Handig. Zorgt voor betere geheimhouding.

Werkt super

De eerste paar dagen ging het super, kon het de hele dag omhouden(had daarvoor zo'n blokje tussen mijn teen) daarna heeft die 1 x niet helemaal lekker gezeten met gevolg een lange blaar over mijn teen dus nu wachten tot dat weer weg is en dan kan die weer om.

Fijn!

De blokken waren iets kleiner dan verwacht, maar dat vonden mijn kinderen gelukkig geen probleem. Mijn dochter van bijna 2 en zoontje van 4 zijn er dol op! Mijn dochter heeft o.a. een motorische achterstand en deze blokken helpen haar heel erg met haar spieren sterker te maken. Erg fijn! Mijn zoontje van 4 bouwt er torens mee en gaat zichzelf dan uitdagen door uit te zoeken op welke torens hij nog wel en niet kan balanceren. Erg leuk!

Mis een Nederlandse uitleg

Goede levering

Goede levering en minimaal gebruik van inpak materialen.

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Vlotte levering van bestelde materialen.

Positief

Snelle levering en goede kwaliteit speelartikelen

Snel en correct

De oefenmaterialen bevallen heel erg goed. 1 ding: mij was niet duidelijk, dat er bij 1 bestelling TWEE zachte Mooffz teenspreiders geleverd werden. Ik had er dus twee besteld, voor links en rechts. Gelukkig is dat naadloos verholpen door uwmedewerkster; dus: uitstekend en hartelijk bedankt!

Rivera Stones gekocht. We zijn super tevreden over product en service

Vlotte levering

De artikelen werden al de volgende dag geleverd, zodat ik meteen kon beginnen met oefenen. Goede kwaliteit.

Prettig

Snelle levering. Geen tijd velies hierdoor om training te starten

Goede service en vriendelijke mensen ook voor de bestelling.

Goede verzorging en vriendelijke mensen ook voor de nabestelling

Goede producten

En snel geleverd

Prima materiaal en snel bezorgd.

Zie boven

Prima producten en goede levering

Prima producten en goede levering

Top materialen, snel geleverd.

Wij kochten de rivierstenen, zowel de lage als de 'bergen'. De materialen werden snel en goed verpakt geleverd. De 'stenen' zelf zijn super: heel wat spelmogelijkheden. We doen er hier parcourtjes mee, hindernissen om tussen te voetballen, spelletjes (bv. kleur benoemen om zo snel mogelijk op te staan, telkens één wegnemen...). En we hebben ze nog maar 5 dagen in huis :) Materialen voelen ook degelijk aan.

Prima webshop met mooie producten

Ik heb de website aanbevolen gekregen van een vriendin. Het assortiment is zeer uitgebreid, snelle levering.

Kinderen zijn er super blij mee

Mooie, zachte kleuren. Ze zijn iets kleiner dan ze eruit zien op de foto's. (als je kijkt naar verhouding tussen kindje op de foto's en de kussens) maar komt wel overeen met de afmetingen in de specificaties. De kinderen hier van 1 t/m 5 zijn er helemaal dol op. Ze bouwen ermee, maken een lange baan en lopen of rennen erover. Ik ben gastouder en ben zeker van plan om later nog een aantal kussens te kopen.

We zijn heel tevreden over de materialen

snelle afhandeling

Ik ontvang de pakketjes snel. Ik ben alleen niet zo gecharmeerd van de vele berichtjes tijdens de afhandeling. Dat hoeft van mij niet maar daar ben ik misschien een uitzondering op. Succes

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.