Blijf uren warm en daardoor maximaal genieten

Zeer goede ervaring

Makkelijke site om te bestellen, snel geleverd en netjes verpakt

Product is super!

Stekelballetjes werken heel fijn om voeten te masseren en geven zo een betere doorbloeding, meer gevoel en alles wordt veel losser. Product kon gelukkig snel geleverd worden.

Ik kan an de slag met de voetentraining dankzij snelle levering van Alprovi. Ik vergat iets te bestellen. Een mail achter mijn bestelling aan en hetgeen is toch nog meegestuurd. Dank hier voor.

efficiënt, heel klantvriendelijk, snel reageren,

al omschreven

zeer goed en mooi materiaal

De kinderen op school maken vele mooie parcours van alle losse materialen. Het ziet er duurzaam, mooi en stevig uit.

Snelle levering. Bestelde spullen passen zeer goed bij het behandelplan

Zeer degelijk, mooie kleuren en prima kwaliteit.

goede producten en snelle levering

klanten zijn geholpen met de voetrollen en de hulpmiddelen.

super mooi spul

de kinderen blijven het pakken en ermee spelen, nu met een dubbele set kunnen we nog meer hoogte verschil maken om uit te dagen.

Snelle levering en netjes ingepakt.

Leuke producten en goede levering

Voor de verjaardag van onze kinderen zochten wij leuke producten om hun motoriek en balans spelenderwijs te verbeteren. Alprovi heeft een groot assortiment! Bij de bestelling ging echter wat mis waardoor een deel niet was verzonden. Na een belletje hadden we binnen 2 dagen de bestelling toch compleet. Bedankt voor de snelle aflevering en service. Er zijn twee mannetjes heel erg blij!

Goede service, fijn product

Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en daarbij was de service ook gewoon goed. Bij verzending was een foute postcode op de verpakking terecht gekomen waardoor ik het wat later ontvangen heb dan de bedoeling was maar dat is goed gekomen.

Een keer ontbrak er bij een levering iets. Volgens de pakbon wel geleverd. Een telefoontje van mijn kant en het werd meteen opgelost. Heel fijn.

Prima teensokken!

Ik heb heel fijne teensokken “uitgezocht”. Echt heel blij mee. Volgende heer koop ik ook nog wat tapi loops bij en dan ben ik weer helemaal compleet.

Een lime groene besteld, maar raar genoeg een paarse bal ontvangen.

Na melding van klacht over toezenden van verkeerde kleur bal is dat prima goedgemaakt!

snelle levering!

Het zit eerst strak en onwennig, Maar met een paar dagen , merk je het verschil

Heel fijne oefenballetjes, de rest heb ik nog niet gebruikt !

Snelle levering!

Snelle levering goede kwaliteit

Mooie hoepel, fijn gewicht en duurzaam

snel en zonder gedoe

Ik bestelde een belachelijke hoeveelheid aan therapeutische balletjes. Ik had me kunnen voorstellen dat de voorraad niet zo groot zou zijn, maar het stond evengoed de volgende dag op mijn stoep.

mooi

de foto van het materiaal lijkt groter dan in realiteit.

Goed product

heel goed

Het is fijn dat het zo goed verlopen is en op tijd.

Snel en netjes.

Ik heb een fitnessbal besteld met extra optie de pomp. Beide fijne producenten. Erg snelle levering.

Snel levering, top producten.

Ik heb een Body ball en een roler. Ik ben zo blij met de ball. Ik ben zwanger in 3de trimester en is heel pretting om op de ball te zitten en oefeningen doen. De ball is echt een aanrader. Ik heb nog niet de roler gebruikt.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.