Top en Snel !

Duidelijk communicatie, snelle levering. Betrouwbaar

Vlotte levering en mooi, kwalitatief goed materiaal.

Ik heb foamblokken met antislip besteld voor mijn dierfysiotherapiepraktijk. Het wordt intensief gebruikt met soms onstuimige honden. Materiaal is tot nu toe hier goed bestand tegen. Niks op aan te merken.

veel keuze, prima kwaliteit en snelle levering!

heel tevreden over de producten, ruime keuze en de telkens opnieuw snelle en correcte levering.

De agilitytunnels geven uren fleurig speelplezier aan de honden.r

Zie hierboven

Erg fijne winkel en goederen

Er wordt duidelijk gecommuniceerd, ze doen wat ze beloven. Denken altijd in oplossingen en met je mee. Materialen zijn van goede kwaliteit. Misschien niet de goedkoopste, maar vaak hele mooie aanbiedingen.

Snelle bezorging. Mooi materiaal.

Super beleving met de nieuwe toestellen

Zeer goede kwaliteit en worden dagelijks gebruikt

snelle en duidelijke afhandeling

betrouwbare winkel, snelle afhandeling en levering

Precies gekregen wat ik wilde,dus wauw

Snelle levering, duidelijke website.

Snel geleverd en product naar wens!

Snel opgestuurd en ontvangen. Product zoals omschreven. Zit goed!

Een feestje om uit te pakken

Snelle verzending. Het pakket was netjes ingepakt

Snelle levering en goede kwaliteit.

Het werken met de gekochte producten moet ik nog gaan ervaren.

De bestelling ziet er goed uit. Ik ga maandag 4 oktober aan de slag met de voetentraining en daarbij gebruik ik de gekochte producten van Alprovi! Ik heb er alle vertrouwen in. Vriendelijke groeten, Maartje Starren.

Na bestelling snel verzonden en goed op de hoogte gehouden

De bestelde producten snel ontvangen. Een vraag over retourzending werd accuraat beantwoord. Een verbeterpuntje: na bericht van Alprovi dat de retourzending was ontvangen en terugbetaling zou volgen, bleef het stil en werd het bedrag pas na 11 dagen teruggestort. Een vermelding dat het enige tijd kan duren zou prettig geweest zijn.

Goed en vlot geregeld

Mijn ervaring met Alprovi is goed

Niks op aan te merken snel geleverd en prima kwaliteit

Prima webshop je wordt prima op de hoogte gehouden verder geen opmerkingen

Snel gevonden, snel geleverd.

Snelle levering van de bestelde artikelen. De gymnic grip ball bevallen goed en het bijbestelde pompje werkt naar behoren.

Dit is geen speelgoed, dit is volwassen oefenmateriaal!

Via mijn fysiotherapeut kwam ik terecht bij Alprovi. Het uitzoeken van het materiaal en het bestellen gingen makkelijk en vlot en zo werd de fysiobal in de gewenste kleur binnen twee dagen bezorgd. Het materiaal werkt uitnodigend!

snelle en nette bezorging van de materialen

Mijn ervaring met Alprovi is dat ze goed bereikbaar zijn voor vragen en advies. Tevens is er een bestelling altijd vlot geleverd Groet Jeanette

Duidelijke website, goede en snelle levering

Alles goed en snel aangekomen zoals ik het wenste.

Prima service en product netjes geleverd

Zelf een foutje gemaakt maar keurig opgelost door Alprovi

Prima kwaliteit en snelle levering

Eerst ergens ander imitatie gekocht maar de snel terug gestuurd na het zien van het product van Gonge. Iets duurder maar veel beter.

Héél erg goed

Snelle service en levering

Mooie materialen, snel bezorgd

Duidelijke communicatie op de website en ook per mail bij het bestellen. Mooie producten en netjes afgeleverd. Goede service :)

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.