Heel blij met de producten om mijn voeten te trainen.

Ik ben blij met de producten en na week trainen is er vooruitgang waarvoor ik heel dankbaar ben.

Super levering!

Altijd vlotte service. Top!

Goed (voetbal) trainingsmateriaal

Verzwaarde voeten (met zand vullen), hoepels (60cm), hoepelclips en turn/trainingsstokken gekocht. Dit voor voetbaltraining jeugd. Leuke warming-up en voetbalspelletjes kan je hier mee doen. Snelle verzending en materiaal ziet degelijk uit.

De bestelling en levering verliepen heel vlot.

Ik heb voetoefeningen gedaan met het stekelballetje en draag de taping loop dagelijks. Ik hoop dat dit resultaat zal hebben. De andere materialen heb ik nog niet nodig gehad voor de oefeningen. Dat komt nog.Eea in het kader van een hallux falgus

Snelle service, goed product

Mijn zoontje is helemaal blij dat hij thuis nu ook een wiebelkrukje heeft, net als op school. En hij vond het helemaal geweldig dat het zo snel geleverd was!

Vlotte bestelling en levering

De web-site is duidelijk. Ík heb ook een gratis verzending gekregen al woon ik in België

Duidelijk vriendelijk service gericht ook als de maat niet oké is.

Leuke en leerzame spellen voor kinderen

De verschillende maten spiegelballen zijn licht van gewicht en is leuk voor de babygroep om zichzelf te ontdekken en is goed voor de motoriek. De bolvormige wandspiegel geeft het spiegelbeeld een vervormd uiterlijk, leuk voor kinderen (bij ons op de baby en dreumesgroep) om hun omgeving en zichzelf te ontdekken. Gonge Rivierstenen stappenset Nordic, pastel leuk als motorisch spel op de peutergroep. BS Toys Moves! Bewegingsspel leuk om tijdens een bewegingsspel met peuters te gebruiken.

Binnen een dag bezorgd

Zeer uitgebreide website met inspirerende materialen die uitnodigen om meer te bewegen.

Heb de bestelling nog niet ontvangen

Heb de bestelling nog niet ontvangen.

Een uitkomst om mijn voeten dagelijks te trainen in de meest goede stand te blijven tijdens mijn bez

Mijn voeten worden in combinatie met de oefeningen gesteund in de goede stand tijdens mijn bezigheden , door de dag heen.

Sport, spel en sensomotorische beleving!

Samen met de kinderen alles uitgepakt! Wat stonden ze te springen van enthousiasme. Soms heel even teleurgesteld dat het naar de babygroep ging. Maar dan als het rustig is tussen de middag en een aantal kinderen hoeven niet te slapen, mogen wij even bij de baby's knuffelen????? Wij als medewerkers zijn heel blij met de pastelkleuren van de rivierstenen, heuveltoppen, tastschijven, mini speeltol en Floor surfer.

Ontzettend tevreden

Na een zoektocht van een paar weken kwam ik op de site van Alprovi uit. Duidelijke site, hele nette prijzen en mijn bestelling was echt super snel en zeer netjes verpakt in huis. Hier een ontzettend tevreden klant.

Goed oefenmateriaal, snel geleverd

Bestelling werd snel bezorgd en toen bleek dat een taping-loop een extra draai bevatte, werd er direct een andere gestuurd. Goede service.

Simpel. Mooi product.

Gekocht, gekregen. Duurde even maar geen haast.

Snel het juiste product geleverd

Besteld en binnen een paar dagen het juiste product in huis. Fijn.

Een TOP product.

Heel mooi en rustig qua kleur samenstelling en veilig oefenmateriaal voor baby’s die kunnen kruipen. Heel blij mee.

Goed product , goede prijskwaliteitsverhouding en bezorging ook prima

Altijd nette en snelle service.

Goede producten, goede kwaliteit.

Prima, snel geleverd.

I heb besteld, geen gezeur, snel geleverd.

Snelle service en goede kwaliteit!

Een zeer snelle verzending, zorgvuldig verpakt en goede kwaliteit van de producten. Erg blij mee en verwacht spoedig een nieuwe bestelling te plaatsen.

Keurige levering

Was blij met de snelle levering

snelle complete levering

Snelle complete levering. Blij met de bestelde producten. Voldoen precies aan mijn verwachtingen

Materialen voldoen niet optimaal

De teenspreiders maken (door de dikke bobbel tussen 2 en 3) dat mijn 3e tenen krom staan en nr. 4 en 5 dus ook. Ik heb in overleg met iemand van Alprovi (ik stelde het voor en hij beaamde) taping loop maat 37,38 genomen. Ik heb schoenmaat 36 maar heb, omdat ik de taping loop van die maat bij de voetentherapeute al strak vond zitten, een grotere maat besteld. De taping loop is nu echt te groot na een week dragen.

Goede materialen en vlotte bezorging!

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.