Teenspreiders besteld. Bevalt goed.Heerlijk zacht gelmateriaal.

Teenspreiders besteld en bevalt goed,heerlijke zacht gel materiaal wat flexibel meebeweegt.

Prima voor elkaar

Besteld en optijd thuis bezorgt!

Snelle levering en fijne producten

Hallux valguspakket besteld ivm de voetentraining. Binnen 2 werkdagen in huis. Lets start! Ben benieuwd ;)

Supersnelle levering, geheel volgens afspraak.

Prima levering met alle informatie die ik nodig had. Fijn dat er ook bedrijven zijn waar je van op aan kunt! ;-)

. vlotte levering

prima en vlot bezorgd

Alles was oké

Alles zoals gevraagd, snelle levering ook

Ben heel tevreden u hoort nog van mij.

Ben nog niet zo lang begonnen met oefeningen van voetentraining en hoop dat de pijn minder wordt.

Fijne materialen voor behandeling hallux valgus

Om mijn hallux valgus te verminderen heb ik bij Alprovi de teenspreiders van Mooffz besteld en het massage kruis. De bestelling werd op tijd geleverd.

Kwalitatief goed

Ik heb nog niet alle oefenmaterialen, aangeraden door Voetentraining” gebruikt. Maar de loop en het stekelballetje doen het goed!

Uitstekend!

Heel zorgvuldig.

Supersnelle levering

Ik ben erg tevreden, omdat het product de dag na de bestelling al werd geleverd.

Duidelijke website, snelle service en kwalitatief goede materialen

Duidelijke website, snelle service en kwalitatief goede materialen

Matig

De bestelling was keurig verpakt en compleet het duurde alleen wel heel erg lang voordat ik de bestelling thuis had. Andere leveranciers waren sneller in dezelfde periode.

Ten eerste heb ik het heel snel ontvangen en het ziet er echt uit precies zoals op de foto. Kortom super tevreden.

Ik had een balanskussen besteld. Het verbaasde me dat dit in twee dozen verpakt zat terwijl het niet breekbaar is. jammer van al dat papier/karton. het kussen is vrij zacht. ik heb ook een pompje gekocht maar geen idee hoe hard het moet zijn. tenslotte liep de aflevering niet best helaas.

Snelle en correcte levering

Zie boven. Producten nog niet gebruikt.

Goed materiaal en vlotte bezorging

Mijn bestelling werd vlot geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

jammer dat er geen onderhouds- of reinigingsadvies voor de teenspreiders bij zit. Hoe kan ik ze schoonmaken?

Snelle goede service

Heel tevree met de geleverde producten.

vlotte service. Levering volgens afspraak

product voldoet aan de verwachting

Geen verschillende kleuren van de stokjes.

Ik had 3 set kleine stokjes besteld, maar 1 set heeft geen verschillende kleuren. De ringen vond ik erg smal.

Ik wilde het op halen. Per ongeluk hadden ze het al verstuurd en kreeg ik het via de post een paar dagen later binnen.

Fantastisch en sterk buitenspeelgoed, kindjes zijn er heel blij mij!

Fantastisch sterk buitenspeelgoed! Kindjes zijn er heel blij en er erg enthousiast over! Ik had wat dingetjes besteld in quarantaine tijd voor de kindjes. Papa in isolatie en ik met de kinderen in deze nare situatie toch volop plezier kunnen maken in de tuin! En ook nog op Koningsdag (onze eigen Koningsspelen georganiseerd). Dit gaat ook zeker mee naar de camping!

Stevige bal. Blijft goed in vorm. Voor het zitten twijfel ik aan de hoogte. Ben 173 en een bal van 65. Moet kloppen maar zou de grotere wel eens willen proberen. Leuk om oefeningen mee te doen. Spelenderwijs doe je zo weer de gekste dingen. Als een kind zo blij . Ik vermaak me er wel mee.

Goede zaak

De artikelen werden snel geleverd en werd goed afgeleverd!

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.