De taping loops zitten goed en bovendien functioneren ze ook heel goed.

Snelle levering, mooie degelijke spullen, goede instructies en uitstekende service!

zeer goede hulp bij een probleempje.

Bij mijn Epitact was iets misgegaan na een bestelling. Dat is snel en professioneel opgelost.

Byzonder en fascinerend.

Onze kleinzoon van nu 3 jaar was er meteen verliefd op. Hij kan er mee rollen, stuiteren en de gekleurde balletjes erin laten rond dansen. En wat hij nog meer ermee gaat ontdekken. Dus een geweldig cadeau. Ook stevig materiaal. Dus kan tegen een stootje.

Goede snelle afhandeling !

Vlotte afhandeling. Pakket zag er verzorgd uit.

Fijn ding

Ik vind het een praktische oplossing voor een spelletje wat tegenwoordig helaas niet meer op straat kunt spelen ivm het vele verkeer. Hartstikke bedankt.

Prima.

Een goede bal om mee te oefenen, deze glijdt niet onder mijn voet weg. Voelt ook goed om mee te oefenen.

Fantastisch!!!

Ik ben zo blij dat ik de teenspreiders van Alprovi heb aangeschaft! Ik heb klauw tenen en wilde er iets aan doen. In het filmpje leggen ze duidelijk uit welke je het beste kunt bestellen. Ik loop er nu al een paar dagen mee en merk al verschil!

Snelle levering. Materialen zijn ok! Contact met klantenservice voor een vraag, werd vriendelijk beantwoord.

Vlotte levering en geen overbodig verpakkingsmateriaal

Vlotte levering. Geen overbodige of grote verpakking

Precies zoals verwacht

Vlot geleverd en de spullen netjes ingepakt.

Prima levering, goed materiaal

Geen minpunten kunnen ontdekken. Keurige levering en nog belangrijker, ze verkopen goed materiaal!

Goede service en kwalitatief mooie producten.

Helaas had ik het verkeerde product besteld, na een telefoontje kwamen ze met een nette oplossing. Fijn dat ze met je meedenken!

Attente klantenservice

leuke oefenmaterialen, nu uitproberen wat voor mij het beste gaat werken.

De river stones die ik bestelde, waren erg gunstig geprijsd en snel geleverd. Onze dochtertjes hebben er al superveel plezier aan beleefd! Het was mijn eerste aankoop via deze shop, maar ik kom zeker nog eens terug. Heel tevreden!

Mooi, degelijk materiaal, snelle levering, prima communicatie

Voor onze kleinzoon heb ik stapstenen, en soort evenwichtsbalkstenen besteld, de volgende dag al de bestelling in huis. Het materiaal ziet er erg mooi en kleurrijk uit, en is stevig. Dit gaat vast heel veel speelplezier opleveren. En heel fijn dat het zo compact is op te bergen.

prima gegaan

de bestelling was netjes uitgevoerd, helemaal naar wens

Fantastisch leuke materialen en goede, snelle levering!

Nu we buitensporten gebruik ik wat andere materialen. Veel leuke materialen zijn hier te vinden. Ook voor als we straks weer binnen kunnen gymmen. Er komt zeker een vervolg bestelling met materialen die op mijn wenslijstje staan.

Goed oefenmateriaal voor juiste prijs.

Uitstekende behulpzame service.

Goed product, snelle bezorging

Ook nu weer snelle levering. De tenenspreider voldoet tot nu toe prima.

Uniek aanbod, goede service

Alprovi biedt producten aan die je nergens anders kunt krijgen. Goede organisatie, degelijke verpakking, vlotte levering en uitstekende dienst na-verkoop

Great!

I am very happy with the Alprovi products for my kids and the delivery time was also quick!

Had misschien iets sneller geleverd kunnen worden: 3 dagen ( vrij- woe) en was in 2 dagen beloofd. Maar de Pasen zat er wel tussen. Maar de bal voldoet, heel goed zelfs!

heel goede hulpmiddelen bij voetentraining

De correct-toes en de loops zijn noodzakelijk bij de voetentraining. De beauty reflex ballen heel fijn in het gebruik.

Blijft lekker lang warm

Vlotte levering en prima product! Blijft langer warm dan een kersenpitkussentje

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.