Fantastische aanvulling op ons parcourtje

Heel blij met de river stones. We maken een parcour samen met een pickler en wobbel. Kunnen lekker onze energie kwijt. De nordic kleur editie is prachtig en past perfect in het interieur. De kleuren wijken wel af van de kleuren zoals op de website en verpakking. Ten goede, want mooier in het echt.

Meedenkend

Ik werd met behulp van de watts app goed geholpen. Mijn bestelling was er snel. Zag er verzorgd uit.

Fantastisch!

Meedenkend, had 3 producten besteld van Gonge, moest wat langer wachten vanwege een specifiek product wat niet op voorraad was (wist ik) en toen werd ik gebeld dat 1 van de andere producten binnenkort ook in een nieuwere versie zou komen (passend bij de andere) en of ik die dan ook in de nieuwe versie wilde! En dat wilde ik heel graag. Fijn en meedenkend dus. Producten (rivier stenen en hilltops, en activiteitsringen) ondertussen ontvangen en heel blij mee!

Heel leerzaam en mooi vormgegeven

Mooie kleuren

Mooie, uitdagende materialen, vlotte levering!

De website werkte goed en vlot, materialen waren vlot te vinden door een overzichtelijke (onder-)verdeling. Heb inmiddels de gids die bij de bestelling zat doorgegeven aan een collega van de bovenbouw om 'buiten-speelgoed' uit te kiezen voor de bovenbouw. Wij zijn enthousiast!

Erg tevreden.

Product precies zoals verwacht en zoals op de foto’s weergegeven. Goede kwaliteit en een heel schappelijke prijs Snel in huis en netjes en goed verpakt. In ben zeer tevreden

Goed, zorgvuldig en snel

Mijn vraag per email werd snel beantwoord, bestelling snel geleverd. Prima!

Het was ontzettend snel allemaal in huis, top!

Allemaal goed geregeld en fijn met de feedback die ik heb gekregen.

Keurig en snel afgeleverd

Heel tevreden met de verzorging van de bestelling.

Goede webshop, snelle levering

super snel en prima materiaal

De dag nadat ik besteld had was het er al. Ik kon er dus direct mee aan de slag. Goed materiaal.

fijne, vlotte service

duidelijke webshop, vlotte afhandeling. Beloofde levertermijn wordt nagekomen. Factuur wordt automatisch afgeleverd.

prima spullen, netjes bezirgd

prima! Heb jullie aanbevolen.

Prettige website, makkelijk bestellen, uitstekende klantenservice

Prettige website, makkelijk bestellen, uitstekende klantenservice

Uitstekende service, ruim assortiment

We zijn zeer tevreden met de bestelde spullen. Snelle levering en deskundig telefonisch advies

Mooi materiaal,kleurrijk

Weinig onderdelen om echt te spelen. Men moet flinke uitgave doen zeg maar om een rondje te kunnen leggen.

Kwaliteitsproducten en snelle levering

Kwaliteitsproducten en snelle levering

Snel en compleet

Tot mijn verrassing kreeg ik na 1 werkdag al het bestelde product in huis. Keurig verpakt en compleet.

Goede service en snelle levering!

Ik heb een product verkeerd besteld en kon dit gemakkelijk omruilen. Nieuwe product kreeg ik ook vrij snel geleverd.

Supet

De balletje. Werken ontzettend goed. Mijn doorbloeding en spieren worden in werking gezet.

Goed en snel

Wij hebben een wiebelkussen besteld die van een erg goede kwaliteit is en super snel geleverd. Geen Klachten

Mooi op tijd, ben zeer tevreden.

Bestelling en levering verliepen gied

Slechte mondkapjes: EN 14683 TYPE IIR

De neusijzertjes in de mondkapjes FACE MASK Disposable 3-PLY FDA CE EN 14683 zijn veel te dun/zwak. Ze zijn daardoor niet te gebruiken. Ik heb ze meteen maar weggegooid, begrijp totaal niet waar de prijs van € 19! vandaan komt.

Prima producten

We hebben een aantal produchten bij Alprovi besteld, en deze voldoen aan onze verwachtingen. Nu kunnen we heel veel leuke oefenmomenten hebben met de Kids in onze praktijk

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.