Snelle bezorging en goed product

Zeer snelle levering van het product. Product zelf is ook goed.

Prima product, prima service

Zie boven

Goede steun in de rug

Goede keuze

Meedenken, zeer goede service

Persoonlijke benadering en een zeer goede service, goed bereikbaar en goede producten!

Goede snelle levering

Na bestellen via de website ontving ik snel het bestelde thuis. Prima!

makkelijk bestellen, snelle levering, wordt goed aangegeven wat er niet op voorraad is en wat na gestuurd wordt.

Adequate afhandeling van bestelling

Snelle bezorging. Goed verpakt.

bestelling was niet compleet

Snelle bezorging echter op de pakbon stond dat er 2 artikelen waren geleverd echter er was maar 1 geleverd buiten dat wel tevreden

Snelle bezorging’

Het pakketje was snel bezorgd, maar helaas niet compleet. ‘s Middags meteen gebeld en voicemail ingesproken. Die dag heeft niemand teruggebeld. De dag erna zelf gebeld en toen werd niet moeilijk gedaan. De twee missende producten werden meteen verstuurd en de dag erna had ik ze in huis.

Gelukkig pastte mijn bestelling door de brievenbus en hoefde ik niet op de pakketbezorger te wachten omdat het klein was verpakt.

Snelle levering en mooi materiaal

Duidelijke website, snelle levering en mooie materialen. Enige jammere dat bij uitpakken van de materialen pas kenbaar werd gemaakt dat de pomp pas in maart nageleverd zal worden.

alles ok, goed geinformeerd!

het pakje was geleverd bij de buren, dan had ik daar graag een kaartje van in mijn brievenbus gevonden. Ik leefde een dag in de veronderstelling dat het niet was aangekomen, ondanks de mail dat het was geleverd!

Goede service, vlotte levering

De bestelling werd binnen twee dagen geleverd, zeer vlot.

Snelle levering, product volgens beschrijving!

Adequate en vriendelijke afhandeling.

Zie boven

Product voldeed aan verwachting

Het product werd snel geleverd en voldeed helemaal aan de verwachting.

Snelle bezorging

Snel geleverd , en netjes verpakte producten. Kortom zeer tevreden.

Mooie producten en goede service!

Hele mooie webshop en ruime keuze. Snelle levering en prettig en persoonlijk mailcontact. Om vaker iets te bestellen!

Goede kwaliteit, efficiënte hulpmiddelen

Hulpmiddelen besteld op aangeven van Voetentraining.nl.

Gebruik al jaren deze pakkingen. Moest nodig een nieuwe gelukkig werd het super vlot bezorgd. Erg Blij mee.

Heel erg slecht.

Mensen thuis laten wachten op een pakket dat op vrijdag bezorgd zou worden terwijl er niemand langskomt. Het fatsoen die persoon geeneens om een brief achter te laten ondanks dat wij heel de dag hebben zitten wachten. Dpd hoeft geen pakket meer te bezorgen op mijn adres. Dus bij jullie zal ik ook niet zo gauw iets meer bestellen, spijtig genoeg. Gegroet, Mevr. C. Dharampal.

vlot geleverd

De bestelling voldeed aan mijn verwachting en was vlot geleverd

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Levering op tijd, prima prijs/kwaliteitverhouding

Mijn kleine meid vind het fantastisch!!

Top product. Het is binnen een paar dagen geleverd en goed beschermd ingepakt. Mijn kleine meid vind het fantastisch. Word elke dag gebruikt. Heel uitdagend voor een kind van 3 en goed voor balans, zelfvertrouwen keuzes maken en samenwerken, kortom TOP product!!

Super snelle, perfecte levering!!

Alprovi is een bedrijf met kwalitatief goeie materialen met een enorm breed assortiment. Daarnaast is het makkelijk bestellen en is de afhandeling van de order snel en perfect verpakt. Ook wordt je per mail prima op de hoogte gehouden waar uw order is en wanneer de levering plaats vind. Top dus!!

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.