Snel, accuraat en vakkundig.

Helder en efficient. Zo ervaar ik de diensten van Alprovi. Matarialen zijn goed van kwaliteit en de prijs is normaal. Aanrader dus.

Snel binnen, niet zoals verwacht

De hoepel die ik besteld heb was plat ipv rond, jammer. Staat dit niet goed vermeld? Kleindochter kan er niet veel mee.....

Helaas nog niet ontvangen

Deze bezorger voldoet niet aan zijn afspraken

Super snel geleverd en top product

Top product

snel en betrouwbaar

Bij mijn bestelling was i.p.v. twee paar teensokken één paar bezorgd. In goed vertrouwen werd het tweede paar per omgaande nabezorgd. nogmaals dank.

Snel!

Alles tip top in orde!

Zoals het beloofd. Netjes verpakt, degelijk materiaal en op tijd bezorgd.

Alprovi levert prima service!

De levering was snel. En toen ze zagen dat ik waarschijnlijk een verkeerde maat van iets had besteld werd ik daar meteen op gewezen. Dat vond ik zeer alert! Dank daarvoor!

Snelle en correcte levering

We zijn heel tevreden over de snelle en correcte levering van de door ons bestelde producten. Duidelijke communicatie.

Snelle, nette levering

Snel en goed geleverd

snelle bezorging en prima kwaliteit

mooie spullen die in een klein doosje snel worden bezorgd. Blij mee.

Helemaal prima, blij met de flexibiliteit om bestelling iets aan te passen. Geheel probleemloos.

Goed en leuk materiaal

Ik heb al het eea aangeschaft voor mijn KidsBootcamp, zoals een bootcamp starter set, ringen, handjes/voetjes en nog andere klein materiaal. Alle materialen zijn van goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk. De levering is snel en goed. Ben dan ook zeer tevreden en zeker een terugkerende klant.

Vriendelijke en goede service

Probleem in levering werd meteen opgelost, goede service, mooi materiaal.

Super leuk actief speelgoed

Onze dochter vindt het fantastisch!!

Snelle en uitstekende service

Goede kwaliteit artikelen. Levering snel, nalevering van één product moeiteloos gegaan.

Heel tof en goed alternatief voor buitenspelen!

Wij kochten pionnen, hoepels, hoogtestokken, een super grote dobbelsteen, een stoplicht, pittenzakken en rivierstenen zodat onze zoon zijn energie ook binnen kwijt zou kunnen bij slecht weer. Nu hebben we eindeloze mogelijkheden om verschillende parkour-en uit te zetten in huis (en van de zomer ook buiten natuurlijk). Hele goede producten en goedkoper dan de uitjes die we normaal gedaan zouden hebben met het gezin (die we nu dus helaas niet hebben kunnen maken ivm corona). Oh en ook nog snel geleverd. Echt top!

snelle levering en goede prijs!

al jaren bestel ik movin'sit kussens en andere producten bij Alprovi, nog steeds naar volle tevredenheid. Snelle levering en goede kwaliteit van producten.

hele goede service

Ik heb het contact heel prettig ervaren. Ik wilde een afwijkende bestelling doen. Dat was geen probleem en de producten zijn netjes aan mijn bestaande bestelling toegevoegd. Ik ben heel vriendelijk "te woord" gestaan.

Snel bezorgd

Tevreden, service zoals het hoort

Website is duidelijk, bestellen is makkelijk, producten zijn goed ingepakt en van hoge kwaliteit. Ook communicatie over bezorging is prima.

duidelijk en snelle levering

duidelijke site gemekkelijk bestellen, snelle levering

Goede service ondanks dat 1 item niet leverbaar zou zijn. Deze toch ontvangen super

alles wat ik heb besteld kwam perfect op tijd en in goede conditie, dank!

Ik ben bezig met een voeten training en deze hulpmiddelen komen uistekend uit met mijn training

Goede kwaliteit en goede service

Ik had een bestelling gedaan maar er moest iets teruggestuurd worden. Daarom heb ik gebeld met Alprovi en ben ik super geholpen.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.