Prima service. Snelle correcte levering.

Prima service. Snelle correcte levering. Voorbeeld voor anderen.

Snelle bezorging, goed product

De producten voldoen aan de verwachtingen. Het geheeld werd snel bezorgd

Ik heb niets ontvangen

Mijn bestelling heb ik niet ontvangen

Snelle levering. En nu maar oefenen!

Snelle service, geweldig warmte kussen

Snelle service, geweldig warmte kussen

Blij met dit materiaal!!!

Ik ben er nog maar drie dagen mee bezig en toch heel verrast!

Minder goed

Maat 42 is veel te klein... € 20 weggegooid.. A

super

de bestelling is super snel geregeld

Snelle leveringen! En mijn vragen werden direct beantwoord!

Kwalitateitsproducten snel geleverd

Op de site Voetentraining werd ik voor oefenmateriaal verwezen naar Alprovi. Mijn bestelling werd snel geleverd. Producten waren goed verpakt en zijn van een mooie kwaliteit.

Geweldig de dames aan de telefoon zijn behulpzaam aardig en hebben tijd voor jou

prima webshop, jammer dat je voor zo'n hoog bedrag moet bestellen voor de levering gratis is

webshop werkt prima. Ik vind het bedrag voor gratis verzenden naar particulieren wel ontzettend hoog. Een volgende keer zal ik dus ook bij een andere webshop kijken.

Goede kwaliteit stekelballen

De oranje stekelballen zijn wel groter dat ik dacht, maar dat is geen punt natuurlijk. Prima oefenballen.

Snel , nette afhandeling

tevreden

snel en efficiënte levering

Prettige site met goede (achtergrond) informatie

Mooie site

Zeer prettige ervaring

Zitbal besteld heel snel in huis, fijn maar helaas verkeerde maat gekocht 1 telefoontje naar Alprovi en alles geregeld terug gestuurd op maandag en op woensdag de goede maat al in huis. Geweldige service

Heel correcte webwinkel

Een bestelling die niet aan de verwachting voldoet wordt heel vlot geretourneerd. Binnen de 2 dagen een creditnota per mail en de dag die er op volgt de terugbetaling op de rekening. Dat geeft vertrouwen !

Snel en goed

Ze doen wat ze beloven

De levering en producten volgens verwachting.

goeie producten en prima levering

Zie boven

Goed oefenmateriaal en duidelijke uitleg voor gebruik

Heb bij jullie besteld omdat ik een voetentraining volg via voetentraining.nl. Wat ik zo kan zien hebben jullie een uitgebreid assortiment.

Hele fijne webshops, waarbij er een duidelijk overzicht in het assortiment.

De webshop site heeft een duidelijk overzicht is gemakkelijk doorheen te lopen. Evenals bestelling doen en afronden in betaling. Levering van de bestelde producten ging verrassend snel!

prima ingepakt en alle materialen ook goed verpakt

Buitenverpakking sterk en goed verpakt. Alle materialen ook goed per stuk verpakt.

snel, kwalitatief goed

Een tweede fitnessbal besteld om op te zitten. De eerste gaat al 12 jaar mee! Levering binnen 48 uur, zeer goed.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.