Een aanrader!

Een zitbal aangeschaft om zwangerschapsoefeningen mee uit te voeren. Er had misschien een kort overzichtje met oefeningen bijgevoegd kunnen worden. Oefeningen van fysiotherapeut ontvangen. Snelle levering, prijs/kwaliteit goed.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen.

Goede info rond de levering. Sneller dan verwacht.

Super service en snelle levering.

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Ze vind hem geweldig

De kids spelen er elke dag mee en zijn voor een tijd lekker zoet ermee. Top

Op tijd in deze moeilijke tijd

Ik had niet verwacht dat het nog in december zou komen.

Prima service Mooi materiaal

Hele snelle service

Ik had het snel nodig en was blij dat het de volgende dag al kwam

Mooie blokken voor mijn dochter

De levering was wat vertraagd door re weinig voorraad, naar eenmaal bezorgd is het perfect. Mijn dochter kan nu ook thuis goed oefenen met klimmen staan en lopen!

Op deze website van Alprovi kon ik gemakkelijk mijn bestelling plaatsen.

Gemakkelijk in gebruik

goede site, alles goed te vinden

Kwaliteitsproduct met snelle levering

Epitact besteld, prima product en erg snel geleverd. Ondanks kerstdrukte en covid omstandigheden.

Duidelijke website, mooi materiaal!

Binnen een week hadden we het materiaal in huis en kunnen we leuke activiteiten aanbieden aan de cliënten.

Snelle service, info op site kan nog duidelijker

Omdat ik voetentraining.nl ga volgen, bestelde ik hier de nodige materialen. Ik vond het heel jammer dat ik maar 1 taping loop ontving. Ik vind dit een beetje verwarrend op de site. Er zou nog duidelijker moeten bijstaan dat er maar 1 in het pakje zit, en dat je er 2 moet bestellen voor de voetentraining. Bij de andere benodigdheden zitten er wel 2 in een pakje. Nu moet ik die ene loop nog bijbestellen, en nog eens verzendingskosten betalen.

Tevreden

Netjes op tijd geleverd. Kwalitatief goede artikelen

Goede en snelle levering

Alle bestelde producten zijn snel geleverd

Meedenkend

Helaas was het bestelde product niet op voorraad en moest ik er even op wachten. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Omdat ik eigenlijk zat te wachten op de bestelling werd er meegedacht en een alternatief aangeboden. Uiteindelijk heb ik gewoon gewacht en kwam toch snel het telefoontje om af te spreken wanneer het product bezorgt kon worden, het kwam keurig op de afgesproken dag en tijdstip. Eenmaal geleverd was ik was ik zeer positief verrast over de prijs-kwaliteit van de trampoline. Een mooie waardevolle aanwinst voor in mijn praktijk!

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen en afrekenen. Vanwege drukte bij de post duurde de bezorging wat langer.

Altijd vlot en goed geholpen

Ik heb al vaker besteld en ik heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Vlot, netjes ingepakt. En voor wat ik koop: goede prijs kwaliteit verhouding. Blijft goed.

Er ontbrak een artikel in mijn bestelling. Na een mailtje werd het onmiddellijk nagestuurd.

Snelle levering.

Vriendelijk te woord gestaan nadat ik iets wilde ruilen ivm verkeerde mast. Dezelfde week de juiste naar ontvangen.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Volgende dag in huis.

Keurig verzorgd en snel geleverd.

Het voetballetje waarmee ik nu mijn voetoefeningen doe, werkt prima. In tegenstelling tot de tennisbal die ik eerst gebruikte, kan ik met het balletje nu heel gemakkelijk de richting behouden tijdens de oefeningen. Zonder meer een aanrader.

Snelle levering, goede prijs

Site geadviseerd door oefentherapeut, en terecht. Veel goedkoper dan bol.com voor dit artikel, een oefenbal gymnic arte 55cm.

goed; accuraat

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.