Onder drukke omstandigheden met n lockdown toch best snel geleverd Mooi materiaal kinderen zijn er helemaal gek mee zit te denken om nog wat te bestellen. Wacht op n aanbieding ;) Niet goedkoop maar kwalitatief ook prachtig materiaal. Dus is het waard.

Uitstekende kwaliteit van product en service van levering

Duidelijke en juiste productinformatie; uitstekende kwaliteit van product en service van levering

Prima levering

Goed en prettig oefenmateriaal.

Ik weet het niet?

Heb mijn bestelling nog niet gekregen groetjes

de writing claws zijn ideaal om een correcte pengreep aan te nemen

het materiaal was reeds voor mij gekend. Ik beveelde het materiaal reeds aan aan anderen.

Altijd snelle levering en fijne producten

Top producten

Top service - top product!

Top service - top product!

Voor zover super.

Het cadeau moet mijn kleindochter nog krijgen dus over het materiaal kan ik nog geen oordeel geven maar over de service ben ik super te spreken. Het ziet er zeer mooi uit. Ik was onbekend met jullie maar ben blij dat ik de site ontdekt heb. Zo ook over het telefonisch contact wat ik met u heb gehad, allervriendelijkst en behulpzaam. Tot zover bedankt.

Goede mondkapjes!

Goede pasvorm en minder last van een beslagen bril.

Super goed

Snelle bezorging.

ik ben tevreden met de producten die ik heb ontvangen. ook de service. ik had niet gezien dat ik voor de activ rol een pompje moest bestellen. volgende ochtend heb ik gebeld om te vragen of het meegestuurd kon worden met dezelfde bestelling. dat was geen probleem. factuur werd nagestuurd en ik heb het pompje in dezelfde bestelling gekregen en hoefde ik geen verzendkosten te betalen. vriendelijke dame die verzekerde dat de post volgende dag al binnen zou zijn. en dat was ook zo. Top!

Prima hulpmiddelen voor voetentraing!

Voor de training van voetentraining.nl moest ik verschillende hulpmiddelen hebben. De bestelde hulpmiddelen bevallen prima en helpen heel goed bij het trainen van de metatarsalgie in mijn voeten.

Zeer goede producten en ruime keuze. Betrouwbare service en snelle levering. Wel duur.

Ik ben zeer tevreden met wat Alprovi te bieden heeft. Duidelijke website, ruime keuze, goede omschrijvingen en afbeeldingen. Prima service en levering. Tevreden met mijn aankopen! Goede kwaliteit producten. Wel prijzig allemaal.

gewoon prima geregeld en afgehandeld

zie boven

Zorgzaam en snel levert Alprovi

Heb al verschillende artikelen bij Alprovi besteld . . Ben blij met Alprovi , vragen worden prettig en snel beantwoord. Zo ook de levering

snel geleverd

als enige minpuntje: ik dacht dat ik had ingevuld dat ik het van een ophaalpunt zou afhalen, maar het werd toch aan huis bezorgd. mogelijk was de website hierin niet duidelijk genoeg?

Geen rugpijn meer

Ik heb het gekocht voor mijn man en die had geen last meer van rugpijn.

Aanrader!

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering. Bij problemen goede service

Fantastisch materiaal, top service!

Onze kinderen bedenken het ene na het andere spel/parcours met de stapstenen en hoepels. Geweldig speelgoed!

Top hoepels

Fijne goede rechte houten hoepels! Ideaal

Kwaliteit

Materialen om mee te oefenen in het kader van voetentraining Hallux Valgus bevallen goed.

Prima aanbieding voor prima artikel, wat veel gebruikt wordt in de dagelijkse praktijk.

Mooie aanbieding : oefenmat voor de deelnemers van mijn groepslessen, zodat ze thuis ook net zo fijn kunnen oefenen als in mijn praktijk! Een fijne mat motiveert om de oefeningen te doen en werkt als reminder!

Correcte klantenservice

Goede info op website

Snelle bezorging, van de tenenspreiders.

Mijn tenenspreiders waren aan vervanging toe . Fijn dat ze zo snel bezorgd konden worden. Ik heb ook correctoes, maar eind van de dag toch beter m3t tenenspreiders.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.