Snel geleverd, top!

Uitgebreide keus, even wat navragen via Whatsapp, ook handig. En snel geleverd. Helemaal OK.

Vlot en netjes verpakt ontvangen.

Ondanks de drukke tijd werd het pakketje met oefenmaterialen snel afgeleverd. Fijn dat ik nu meteen kan beginnen.

Mooie materialen, maar ook op verkeerde been

Grote rol met elastiek om te trainen gekocht, dit is perfect. Ook een aanbieding van stapstenen, in de beschrijving leek het 5 stapstenen voor een miniprijsje, het was er echter maar één.

turn stokken

Online besteld en vlot geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Inmiddels twee keer besteld bij deze webwinkel. De producten worden snel en netjes verpakt geleverd. Er wordt door onze kinderen veel mee gespeeld en de kwaliteit is goed.

Op tijd geleverd en prima product.

Aandachtspunt: beschrijving alleen in het Duits is niet voor iedereen handig.

Spullen zijn prima!

Maar ik heb wel even een aan-en opmerking. De pakbon plakken jullie aan de buiten kant van de doos, waardoor ook búiten de doos.... mijn telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar waren . Dat is natuurlijk NIET AVG- proof. Dat kan en mag niet gebeuren. Met vriendelijke groet, Esther Verstelle

Prima bal

Prima voor achter het bureau

Goede producten en service

Ik heb al een aantal keer voor verschillende basisscholen producten bij Alprovi besteld. De kwaliteit van de producten is goed, de levering over het algemeen snel en de service vriendelijk en duidelijk.

Onwaarschijnlijke vlotte en vlugge levering.

Alles verliep heel vlot : van bestelling en betaling via de gemakkelijke website tot de levering 2 dagen erna.

Veel keuze in mooi materiaal

Voor in mijn praktijk een aantal verschillende ballen gekocht voor trauma therapie

Zeker aan te bevelen

Kwalitatief goede spullen, veel keus en snelle levering.

hele snelle levering

Deze webshop verkoopt heel goede oefenproducten voor therapie. Ook een kleine bestelling werd zeer snel en goed verpakt geleverd. Goede service, aanbevolen!

Snel verzonden en goed verpakt. Goedkoper dan andere vergelijkbare webshops. Ik ben tevreden!

Goede levering en product voldoet aan wensen!

Goede kwaliteit parachutes

Kan voor alle leeftijden gebruikt worden.Heb t gebruikt met kinderen, volwassenen en ouderen.Brenghetblije, speelse kind weer naar boven.

Goede snelle service!

Werd met mailtjes op de hoogte gehouden , en de levertijd was in een bestek van een uur. Dus geen hele ochtend of middag thuis blijven. Super

Snel en goed

Mooie vormgeving

Ik kocht het parcours voor mijn kleinkind van 2 jaar. Het is echt ongelofelijk hoe leuk ermee gespeeld wordt. Momenteel gebruiken we het binnen, maar later kan het zeker ook buiten gebruikt worden. Het is degelijk materiaal. Het is ook wat men noemt open ended speelmateriaal waarbij de mogelijkheden enorm ruim zijn. Wel zou ik het tof vinden mocht ik net zoals bij Quadro een website vinden waarop meer mogelijke opstellingen, eventueel met filmpjes, zouden staan. Ook zonder is het leuk hoor, maar dat zou zeker nog een toegevoegde waarde kunnen zijn. Zo kun je ook meer kijken wat je precies nodig hebt, welke uitbreiding je eventueel nodig hebt. Maar ik ben supertevreden hoor, de voorbeelden van mogelijke opstellingen zijn maar een tip voor Alprovi. Ik zal de opstelling misschien later nog uitbreiden.

Precies zoals ik verwacht had

heerlijke massage ballen

Heel behulpzaam en goede uitleg

Superaardig en deskundige medewerkers

In een woord fantastisch materiaal, oersterk en snel op te zetten.

Ik gebruik de materialen in mijn praktijk ( counselling& coaching ). Van trampoline tot de balansbaan, hoepels, kikkers alles zet ik in om te spelen en op deze manier te leren. We leren dmv ons lijf ons hoofd veel beter kennen. Het materiaal sluit aan bij elk thema ( zelfvertrouwen, weerbaar zijn, gevoelens uiten, zorgen, en nog veel meer ). De kinderen leggen zelf het circuit neer ( balansbaan, hoepels, stapstenen, schijven, trampoline enz ). We leggen er mbv kaartjes, zinnetjes, tekeningetjes, gevoelens enz doelen en oefeningen bij. Op deze manier gebruiken we ons hele lijf en ons hoofd! Er zijn zelfs kinderen die daardoor zeggen: "Naar jou komen is het hoogtepunt van de week."

vlotte en correcte levering.

Het bestelde product werd tijdig geleverd en het product zelf beantwoordde aan mijn verwachtingen.

Alprovi is geweldig. Snel en zeer begripvol. Bij vragen word je gelijk geholpen. Daarnaast kwalitatief zeer goede producten!

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.