Top! volgens afspraak geleverd.

Geliefde nieuwe bureaustoel met

Geliefde nieuwe bureaustoel met extra's. Ongemerkt corrigeer ik mijn houding en train ik mijn rug. Ik voel na een paar dagen al het verschil met het hele dagen zitten op een bureaustoel; ik wissel dat nu af met een paar uur zitten op de bal. Een sterke rug is een must bij het tillen van mijn steeds zwaarder wordende zoontje, trap op, trap . Iedereen hier in huis vindt het een mooie aankoop omdat je er ook leuke oefeningen op kunt doen. Spelenderwijs train je je spieren. Ik gebruik hem bij yoga oefeningen. Had wel kunnen kiezen voor een bal met een heel hippe hoes, maar deze hoes is prima, neutraal kleurtje, en ik kies liever voor een kwalitatief goede bal. Goede service ook.

Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke communicatie

Prima, zoals hierboven in de titel aangegeven.

Vlotte afhandeling bestelling, en materiaal wat geleverd is van goede kwaliteit

Super snel en netjes verzonden. Goede kwaliteit!

Goed verpakt

Prima product

Eerste ervaring en zeer positief

Duidelijke website, perfecte service en snelle levering.

Product is heel fijn, snelle levering!

Positief, snelle levering en producten voldoen aan verwachtingen

Goede kwaliteit, snelle accurate levering

Al vele bestellingen en aanbeveligen gedaan en altijd weer goede ervaringen. Het betreft plusoefenballen, kleine pilatesballen, weerstandsbanden, en ander oefenmateriaal. De plusballen gebruik ik al meer dan 10 jaar intensief in mijn lessen (dynamische stabiliteit en pilates) en ze zijn nog steeds in uitstekende staat.

Mooie producten

Ik heb kort achter elkaar 2 bestellingen met verzendkosten geplaatst, omdat ik de 1e keer de massagekruis niet kon ontdekken om enkel te bestellen. De massagekruis zat in een combinatie met producten, die ik al in bezit had. Een zeer snelle bezorging van goede producten

Ik ben tevreden en zal vaker bij jullie bestellen.

Snelle verzending. Goede klanteservice

Goed product met een snelle levering

Uitstekende producten

Duidelijke website, alles snel besteld en snel geleverd. De producten voldoen uitstekend aan mijn verwachtingen. Ik ben er gelijk mee gaan trainen. Ik zal hier in de toekomst vast meer gaan bestellen

Ik ben erg blij met de geleverde producten. Topkwaliteit en ik had het gevraagde magazine er ook bij geleverd gekregen . Dank en tot een volgende bestelling. FiHt/fiht in beweging Carla den Braber

Goed telefonisch contact. Snelle levering

Product is als omschreven voor de laagste prijs en is snell geleverd

Het zijn leuke oefen materialen

De oefen materialen zijn leuk, wel had ik gehoopt dat de pottenbakken (schildpadjes) wat zwaarder waren voor het oefenen. Deze wegen bijna niks. Verder wel tevreden

Het was makkelijk om te bestellen en toen ging het mis na verschillende telefoontjes is het toch goed gekomen.

Snel en goed

Ik heb de Hallux Valgus Loop besteld en die kwam snel en betrouwbaar.

Prachtige producten voor een goede gezondheid.

Zeer tevreden over de levering. Heel veel keus uit mooie materialen om fit en gezond te blijven. Ideaal voor thuis fitness.

Oud of jong alprovi speelgoed geeft beweging en plezier

De concepten zijn mooi, geven mogelijkheid tot variatie van spel en bewegen.

Snel geleverd en goed product!

De bestelde fitnessbal was snel binnen en is van uitstekende kwaliteit. Ik bestel hier zeker weer!

Goed product en snelle levering!

Makkelijke webshop. 2 Rolplankjes besteld voor onze kleuter/peuter gym. Werd heel snel geleverd. Goed verpakt en mooie prijs. De kinderen hebben er al van genoten. Goed product. Zullen er zeker nog eens bestellen.

Snelle goede service en prima product

De bestelling had ik de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en prima product (de oefenballen 65 cm).

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.