Goede service,snelle reacties en snelle levering
Klantvriendelijk en snel geleverd.goede prijzen
Review overzicht
Klantvriendelijk en snel geleverd.goede prijzen
Edwin
Oosterhout
Netjes geholpen. En bij vragen ook goede uitleg. Zal hier zeker nog wel eens komen
-niek
' s-Heerenhoek
We hebben daar een voedsel droger gekocht, die voldoet aan onze verwachtingen en klopt met de gegeven info
24 March 2022
Bernard
Achel
Zeer tevreden. Fotos klopten met product, lage prijs en snelle levering.
Suus
Amsterdam
Net bedrijf met goede service.
Simone
Wierden
Ruime assortiment, snel geholpen en alles gewoon goed geregeld. Top bedrijf
Marlien Flipse
Vorstenbosch
De pizzasteen was niet vast gezet in de oven. Hierdoor is de binnenkant beschadigd met deuken en krassen. Ook de verwarmingselementen zijn beschadigd.
22 March 2022
keurig te woord gestaan
17 March 2022
Tim
Losser
Ik had een grotere bestelling met meerder horeca onderdelen en deze bestelling was al na 1 dag geleverd. Dus zeker een aanrader.
17 March 2022
Rene
Haarlem
Een tweedehands propaan ( stond er met grote letters bij ) gasfornuis gekocht. Blijkt er een hele andere aansluiting op te zitten. Kunnen we die eerst ombouwen. Daar wordt ik niet vrolijk van!! Geef dat duidelijk aan in de omschrijving!! We kunnen het fornuis nog steeds niet gebruiken.
16 March 2022
Geldrop
10 March 2022
Twillert
Bunschoten-Spakenburg
Ik had een mail gestuurd met een vraag over een product dat te koop stond en werd binnen een paar uur gebeld en geholpen. Super snelle service!
10 March 2022
Ellen
Opijnen
Snelle service. En goede producten
Arash
Zaandam
Easy, fast and correct price.
Amsterdam
Goede levering
Gerwin Ten Seldam
Alteveer
we bestelden een diepvriezer Liebherr, die in de showroom had gestaan (stond er bij) en kregen €25 korting omdat er een krasje op zat, zei de verkoper. Toen hij bezorgd werd, goed verpakt, bleek het een flinke deuk te zijn op de zijkant met verf eraf en verder hier en daar krasjes. Die deuk was zeker niet door de vervoerder gemaakt. Hij zag er eigenlijk minder mooi uit dan de Liebherr die we zelf al 35 jaar hadden en moesten vervangen omdat de klep niet meer goed sloot.
Mieke Hoogkamp
Gennep
goede service alleen nazorg vaatwasser een beetje jammer. gelijk monteur moeten laten komen
-patrick van belkum
voeren belgie
45 min gewacht tot men deze kon geven Ondertussen hadden ze ook nog woordwisseling
Art&Food Clicque
waasmunster
Ik ben er enkele jaren terug ook geweest en kreeg nu de indruk dat hetgeen aangeboden wordt er beter uitziet.
5 March 2022
Peter
Tilburg
Heb een goede ervaring , was snel geleverd en ben zeer positief over de product,
2 March 2022
Raymond
Breda
Mogelijkheid om producten te bekijken. Top aanbod en alles is er. Gestructureerd georganiseerd en hele vriendelijke service. Online besteld en volgende ochtend stond het al klaar om op te halen.
2 March 2022
Sabine
Eindhoven
Bij de bezorger het pakket op zijn kop gehouden lekte olie
24 February 2022
Andre
Renswoude
Netjes snel en zoals beschreven!!
24 February 2022
Jeroen