Elsterstraatweg 31 A
3922GD Elst
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
Garderobekasten zijn verkrijgbaar in de verschillende breedten, in combinatie met verschillende indelingen. We bieden kasten met kledingstang en haken voor het ophangen van kleding. Deze garderobekasten kennen een hangindeling. Een hang/leg garderobekast biedt u daarnaast ook de mogelijkheid eigendommen op te bergen op het daarvoor bestemde legbord. Maak gebruik van een Z-garderobekast wanneer u een kleine ruimte optimaal wilt benutten en er tegelijkertijd voldoende opbergruimte moet zijn. Daarnaast heeft u de keuze uit garderobekasten met schoon/vuil verdeling, kasten met zitbank of garderobekasten met houten deuren voor een luxe uitstraling. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies voor de producten die aansluiten bij uw wensen.