super
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 102 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Klanten praten positief over de kwaliteit en tijdige levering van producten. Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en een eenvoudig bestelproces dragen bij aan prettige ervaringen. Bestellingen werden op tijd verwerkt en de producten zijn goed te monteren. Over het geheel genomen is de klanttevredenheid hoog en wordt er waarschijnlijk opnieuw besteld.
super
1 March 2024
maikel vd wiel
Uden
Bij eerste tel. Contact snelle en goede respons gekregen v/d telefoniste. Bestelling is vlot verlopen en levering is op de dag van planning gebeurt.Het product is zeer goed en volgens beschrijving. Mvg. Norbert Van Mieghem.
20 February 2024
Norbert Van Mieghem
Meerdonk
Opzich is steekwagen goed. Wat wel jammer is, is dat niet geleverd is op gewenste leverdatum. Wij waren in buitenland en er stond dat levertermijn iets langer was. Hebben toen 14-02 als gewenste leverdatum opgegeven zodat we zeker thuis zouden zijn. We hadden ook geen bericht ontvangen dat het eerder zou komen. Gelukkig was de huisoppas toevallig aanwezig. Vanwege deze onachtzaamheid 4 sterren.
6 February 2024
Marga
Almere
Beste Marga,
Allereerst hartelijk dank voor de mooie beoordeling, 4 sterren! De gewenste leverdatum is er inderdaad voor bedoeld dat u het op de gewenste datum/dag geleverd krijgt. Het bestelde product was eerder beschikbaar en is naar u opgestuurd. Normaal gesproken krijgen wij een bericht vanuit de fabriek dat het product klaar staat voor verzending. Dit is helaas niet gebeurd onze excuses hiervoor. Wanneer dit wel was gebeurd, dan zouden onze medewerkers ervoor gezorgd hebben dat uw bestelling op 14-2 geleverd zou worden.
Met vriendelijke groet,
Medewerkers Pedroshop.nl
tevreden over snelle reactie bij aanvraag offerte en afhandeling.
18 December 2023
Usha
Zoetermeer
goede service, kast ook meteen even op de juiste plek geplaatst. Top!
15 December 2023
ddd
10 August 2023
Hennie Vos-Dekker
Winsum
alles vlot en correct verlopen
29 June 2023
Mieke De Langhe
Sint-Baafs-Vijve
ten onrechte een negatieve beoordeling gegeven aan Larissa. dit mag worden omgezet naar positief! mijn collega had haar boodschap niet doorgegeven. correcte service, chatbox werkt goed.
29 June 2023
Inge Baelus
Boechout
Netjes volgens afspraak mijn bestelling geleverd.
27 June 2023
Gerard Hove van
Luyksgestel
Een zeer compacte ladenblok waar ik eindelijk alles kan ordenen. Stevige uitvoering. Mooi afgewerkt. Handige laden. Kortom ideaal
20 June 2023
Stefaan Schuddinck
Uitbergen
bestelde ladenblok ziet er prima uit en precies wat ik bedoelde de levering liet nogal op zich wachten. Na een dag of tien maar eens gemaild en toen bleek dat de bestelling niet was doorgegeven door de zaak. Beetje slordig dus maar kan gebeuren Gelukkig kreeg ik toen wel snel mijn kastje binnen drie dagen
1 June 2023
Greetje Sieders
Den Haag
Ik kreeg vrij vlot wat ik moest hebben.
1 May 2023
Marco Borst
Utrecht
Snel, strakke prijs, goede communicatie
6 April 2023
Peter Onderdelinden
Breda
We werden snel en fijn geholpen met deskundig inzicht dus we zitten er nu goed en mooi bij, blij mee!
21 March 2023
Renate
Wijk bij Duurstede
kwalitatief goed en snel ik zelf had een fout gemaakt met bestellen en door de op lettende medewerker pedroshop is het goed gekomen
10 March 2023
België
22 November 2022
Marinus de Jong
Honselersdijk
Mijn ervaringen met het bedrijf zijn goed en ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.
29 September 2022
Anja Geboers
Biest-Houtakker
Contact met Pedroshop.nl is snel, duidelijk en vriendelijk. Vragen worden binnen een dag beantwoord. Aanrader!
13 September 2022
D. Soebdhan
Rotterdam
Fijne uitgebreide duidelijke site snelle afhandeling.
9 September 2022
Robert Joris
Den Haag
Mijn kastje met 10 laden is echt een prachtstuk, propere afwerking en is een zeer nuttig ding. Ik ben echt blij.
4 July 2022
marc segers
buizingen
We zijn zeer goede geholpen, duidelijke offerte, prima prijzen en zeer snelle levering. Perfect!
6 April 2022
Arjan van Beek
Veenendaal
Uitstekende ladenkast die volledig aan de verwachtingen voldoet. De levertijd was iets langer dan gepland, maar dat was geen probleem.
28 March 2022
Renzo
Rotterdam
Garderobekasten zijn verkrijgbaar in de verschillende breedten, in combinatie met verschillende indelingen. We bieden kasten met kledingstang en haken voor het ophangen van kleding. Deze garderobekasten kennen een hangindeling. Een hang/leg garderobekast biedt u daarnaast ook de mogelijkheid eigendommen op te bergen op het daarvoor bestemde legbord. Maak gebruik van een Z-garderobekast wanneer u een kleine ruimte optimaal wilt benutten en er tegelijkertijd voldoende opbergruimte moet zijn. Daarnaast heeft u de keuze uit garderobekasten met schoon/vuil verdeling, kasten met zitbank of garderobekasten met houten deuren voor een luxe uitstraling.
Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies voor de producten die aansluiten bij uw wensen.
Elsterstraatweg 31 A
3922GD Elst