Snel en goed geleverd

Zondags besteld maandag in huis Heerlijk snel dus en zeer goed verpakt En een goed systeem(al zeg ik hetzelf)

slecht

*,** extra betaald voor daglevering 5 dagen later en heb het nogsteeds niet binnen vroeg ik mijn geld terug zeg hij dat die gewoon zijn werk heeft gedaan nou als ik extra betaald voor daglevering en 5 dagen later nog steeds niet binnen is heb je toch niet goed je werk gedaan

Fast and reliable.

As mentioned best store in terms on quality.

Ik heb hier 2 weken geleden mijn aller eerste pc besteld echt een top ding... ik kan streamen uploaden en nog steeds perfect game ik ben zeer tevreden

Ik had mijn eerstw bestelling gehad en het was super gepakt, beschermt tegen schades De verzending was ook snel dan verwacht hier bestel ik wel vaker

Goed geholpen met bepalen wat ik ging bestellen, werd ook op goede deals gewezen. Goede service van Redux!

Goed geholpen met vragen en de pc

Pc is goed en de ervaring is goed top site

Klote

Helium BT610 besteld, heeft slechtste WiFi ooit.....hapering vol op

toppie geregeld

Het bestelde kwam zeer snel in huis en werkt als een trein ! top kwalitiet...

Mooi wit game- bureau voor mijn dochter gekocht . Vooral alle extra's zoals het ophangen van je koptelefoon, extra ouder voor drinkfles en de led lampjes maken van dit bureau echt een feestje! Nu gaat ze graag aan haar huiswerk! :). nou ja...

Snelle levering - aanbevolen

Snelle levering - aanbevolen

Snelle service bestelling snel geleverd netjes bedankt

goede snelle levering

Levering gaat snel en is zoals verwacht in goede staat. heb hier meerdere keren besteld tot nu toe altijd perfect aangekomen.

Heb al 2 gaming PC gekocht ben heel blij

Eerder gebruikte wifi dongel besteld voor een goede prijs. Werkt prima dus ik ben tevreden

Super verpakt en snelle levering. Daar besteden ze goed de aandacht aan. En super blij met mijn artikel.

Eerste keer besteld perfecte levering

Een vriend van me had vorige week redux gaming laten vallen in een gesprek, en toen ik later wat tcg kaarten wou kopen zag ik dat redux deze ook heeft. Gelijk een bestelling gedaan.

Super computer, voor een super prijs.

Super computer, voor super prijs. Ook nog eens snel en goed geleverd. Zeer tevreden!

Super laptop tas

De laptop tas is van zeer goede kwaliteit en heeft ook fijne extra bergruimte . Ideaal voor je laptop met toebehoren in 1 tas te doen zonder dat je iets beschadigd.

Fijne service helaas slechte uitvoering

Ik had dus een 2e hands controller bij jullie besteld maar helaas was hij kapot bij ontvangst een helft van de controller deed het niet en wou ook niet werkende worden. Ik ben daartegen wel enorm bij met jullie service.

Alles goed verlopen. Pc al helemaal ingesteld en klaar om te spelen. Top service dus

Een heel goede beginners pc zeker aan te raden

Pc zat goed verpakt en is in goede staat aan gekomen ben er heel tevreden mee

Zeer slechte helpdesk en moeizame communicatie

Ik kocht een PC op donderdag en had deze vrijdag al in huis. Op zondag de PC aangezet en er kon geen schijf worden gevonden. Ik heb toen een ticket aangemaakt. Op maandag laat in de ochtend bericht gekregen om foto's te maken van de Bios. Deze direct gestuurd. Na de rest van de dag te hebben gewacht zelf maar de Bios settings aangepast zodat de M2 schijf wel als boot schijf gevonden kon worden. Echter ontbrak het besturingssysteem (Windows 11). Dinsdag in de ochtend nog steeds geen antwoord.... Ik heb inmiddels zelf maar een Windows 11 versie gekocht en nu werkt alles naar behoren. Dit was dus eens maar NOOIT meer!

Snel geregeld

Snel alle info gekregen die ik nodig had, gelijk een aanpassing gemaakt aan de prebuild, 2 uur later pc al kunnen ophalen.

Perfect!

I have bought a pre-built PC and I'm super happy with it. The shipment was fast, the computer well protected. Went on and ordered a mechanical keyboard from Redux afterwards ;).

Over Redux Gaming

Redux Gaming is een online webshop voor pre-built gaming PC's, Content Creator PC's en Gaming Gear. Middels een handige tool die wij hebben ontwikkeld kun je direct zien hoeveel FPS onze game PC's behalen op diverse games! We zijn bereikbaar op Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij adviseren je graag bij de aankoop van jouw nieuwe game PC! E: [email protected]