Zeer vlotte levering

Smane met zoonlief de gepaste starter Gaming PC uitgezocht en besteld. De levering vond zelfs dezelfde dag plaats. Niet dat dit een vereiste was maar leuk niet te moeten wachten.

Ik had een nieuwe muismat gekocht bij Redux, met een code van javeeytv. Na 2 dagen had ik de nieuwe muismat al. Dit is enorm rap.

Tevreden over mijn bestelling

Ik heb een rtx 3070 ti besteld. De videokaart was een week voor dat ik bestelde 1149 en toen ik hem bestelde was hij 1249 en stond er ook nog bij dat hij was afgeprijsd van 1349 naar 1249. Maar goed desalniettemin ben ik toch tevreden over mijn bestelling.

Ik heb tot nu toe al 2 dingen besteld bij redux gaming en ik ben er heel blij mee de service is perfect en snelle levering en ze zijn heel duidelijk met waar je bestelling is en hoe ver die is dus zou het zeker aanraden hier iets te bestellen

Top service binnen één dag in huis

Mooi product alleen jammer dat twee kapjes van de game stoel ontbraken achja kan gebeuren stoorde me niet qua uitstraling vandaar het niet te hebben gemeld al ter zijde super blij!

Snel en secuur geleverd

Snel geleverd en goed verpakt!

Top service, snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Très bien...Rien à dire...

Parfait, une société très sérieuse et de parole, très professionnel, j'ai commander vers midi et le lendemain matin c'était chez moi, vraiment hyper classe, bravo. C'est une société à conseiller !

Very fast and proper service

My order was delivered in less than 24 hours and the product was in top shape without any issues. 0% disappointment, 100% satisfaction.

vriendelijke hulp en service

Een game laptop gekocht voor MSFS 2020, maar te licht ervaren. Voor hun geen probleem. Ik kan gratis terug sturen met hun voorwaarden, dan krijg ik mijn geld terug of kan een aan gepaste PC voor in de plaats kopen. Kreeg meteen een retour label toegestuurd.

Snel geleverd voor keurige prijs

Heb een WiFi/bluetooth pcie adapter besteld. Kreeg nette updates over de bezorging, geheel volgens belofte de volgende dag bezorgd. Zeer tevreden.

Snelle levering en goede quality onderdelen even nicht ervaren mensen kan nicht kopen slechte ps ect als hebben jij alleen dit better verkopen

Snel en goed geleverd

Ik had nog nooit van jullie gehoord maar heb het geprobeerd en jullie zijn super! Levering was erg snel en goed verpakt (alleen mocht de doos iets kleiner zijn hoor haha) jullie hebben voor mij een dikke 10 ! Zullen vast meer bestellen hier

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bij redux krijg je precies wat je verwacht. Goeie service, goede producten, goede prijs.

goed en snel levering

heel goed om te gaming en zIT HEEL MOOI ER UIT

Snel verzonden en goed product

Heel simpel. Het is gewoon wat je verwacht. Snelle levering en het product is naar verwachting. 1e ervaring met Redux en die is goed

Nog nooit zo een slechte service gekregen!

Mijn nieuwe desktop aangekocht bij reduxgaming. Na enkele weken de lcd monitor kapot en een led in de case. Pc moeten opsturen naar reduxgaming Nu zijn we al 3 maand verder en nog geen stap dichter. 4weken geleden een mail gestuurd (voor de stand van zaken) met resultaat tot op de dag van vandaag nog altijd geen antwoord. Koop uw pc zeker niet bij redux zou ik zeggen!

Snel en goed!

Snelle leveringen, altijd op en top verpakt en natuurlijk goede producten!

Super!!!!!

Voor het eerst wat besteld...was eerst een beetje huiverig maar wat een super service bij Redux..smorgens besteld en savonds al in huis...ik ga zeker vaker als het nodig is bij Redux bestellen...ik zeg lees en bestel en je krijg zeker geen spijt!

Prachtig toetsenbord voor een redelijke prijs

Ik heb dit toetsenbord op 22 september besteld en 23 september direct binnen gekregen. Het toetsenbord heeft een goede kwaliteit en was maar 65 euro voor een mechanisch toetsenbord met pudding keycaps. Ik ben er super blij mee! het enige wat ik een beetje jammer vond is dat de verzending wel aan de prijzige kant is (maar dit is denk ik een persoonlijke voorkeur). Daarnaast heb ik geen volle 5 sterren gegeven omdat de bezorging nog te wensen overliet. Ik weet dat dit niet direct aan Redux Gaming ligt, maar dit heeft wel voor een net iets minder fijne ervaring gezorgd. DHL heeft mijn pakketje wel de volgende dag bezorgd, maar wel pas om 22:45 en dat vind ik toch echt te laat voor een doordeweekse donderdagavond. Al met al een super goede ervaring gehad en een prachtig keyboard rijker!

Goed en vriendelijk geholpen.

Mijn pakketje zat vast bij DHL, dus ik belde Redux Gaming op. Ik werd snel geholpen. De werknemer van Redux Gaming had contant op genomen met DHL en zo was snel de oorzaak gevonden, ik werd snel, vriendelijk en goed gelopen.

Makkelijk, snel, goed ingepakt en verstuurd.

Ik hep een ssd bestellen en had hem twee dagen nadien

Ik was tevreden over uw klanten service en meer goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeker aan te raden!

Mijn pakje was er op tijd. Het product is zoals omschreven. Ik ben zeer tevreden over mijn muismat, ik heb er al veel gehad maar dit is veruit de beste. Voor mijn gaming gear zal ik vervolgens als eerste bij redux kijken.

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.