Goed product, doet het perfect

Ik kreeg mijn bestelde muis snel

Mijn muis die ik bestelde kwam super snel en ik vind jullie een goede website en de muis is perfect.

Super goede service

Ik heb laatst een gamepc gekocht. De wachttijd was wel langer dan aangegeven op de website. Ik heb een aantal keren gebeld met ze maar werd altijd heel netjes te woord gestaan. Ze nemen echt de tijd voor je. Toen mijn pc binnen was miste ik nog een code. Ik heb toen ook nog een keer gebeld en ik heb direct een mail gekregen met de juiste licentie. Ik ben heel tevreden

Gewoon Goed, ondanks levering.

Eerste keer wat gekocht bij Redux Gaming, De website is overzichtelijk en duidelijk, geen kleine lettertjes overal. Product besteld in de avond, volgende dag zou het geleverd worden, zoals aangegeven op de website. Helaas door DHL liep dat iets anders. Netjes mail en telefonisch contact gehad, en alles prima zonder enige moeite netjes opgelost, ondanks dat DHL de schuldige is in mijn ogen. Extra dikke halve ster gekregen i.v.m. het up2date houden van de stand van zaken.

Goede service en snelle levering

Ik heb laatst een pc besteld en deze werd voor de geschatte levertijd geleverd. De kwaliteit van de producten is echt super, alles werkt goed, ziet er fantastisch uit en de beleving is echt geweldig. Zeker een goede aanrader ook als het gaat om klantenservice.

Prachtig bedrijf

Super fijn bedrijf met echt een top service, heel veel manieren waarop je ze kan benaderen en ze nemen echt de tijd voor je. Echt een aanrader dit.

geweldig

ik had een bestelling geplaats voor gaming onderdelen en deze werd de dag erna zonder probleem geleverd! beste winkel tot waar ik tot nu heb geshopt voor pc's

geweldige webwinkel

het is een geweldige winkel met goeie producten, wat ik daar heb gekocht werkt uitstekend!

Top muismat echt super!!

Hele mooie muismat, goede kwaliteit en veel verschillende kleuren, een echte aanrader.

Top PC shop

PC besteld met 5900x en 3070(ti). Hele goede en solide build. Werkt vlekkeloos, supersnel en ziet er prachtig uit. Alleen kwalitatief goede onderdelen. Zeer tevreden over de werking van de PC en de build. Schoon geïnstalleerd, zonder rommel, werkt perfect. Communicatie met shop per mail is prima. Ik kreeg behoorlijk vlot antwoord op vragen. Update over bestelling en verzending mag iets strakker. Ik zou levering op maandag hebben, werd uiteindelijk woensdag zonder verdere informatie. Geen belofte maken als die niet na te komen is zou de tip zijn. PC en PC onderdelen zijn momenteel erg prijzig. Niet iets waar Redux veel invloed op kan uitoefenen mbt de huidige tekorten. Ondanks alles leveren ze een top product voor een zo scherp mogelijke prijs.

excellent shop!

Really great shop. Shipping is really fast. The website is easy to work with. Cheap gaming gear and really good quality! If you want youre gaming equipment this is the place to be for youre ultimate gaming gear! Really stoked with this shop.

Ik had een keyboard besteld bij redux gaming en ik had gezien dat ik deze niet correct had betaald en heb e en mail gestuurd naar de klantenservice van redux gaming en binnen de 24 uur had ik al direct een antwoord en een oplossing voor het probleem en de volgende dag werd het pakje al geleverd.

Ik heb een Redux gamer a160 gekocht bij Redux gaming en deze pc loopt als een beest. Kan niks anders erover zeggen. De levering is snel en ik hoefte maar alleen de pc in te pluggen en de pc was klaar voor gebruik en speel mijn spellen moeiteloos af. Zeker aanbevolen als je een pc zoekt om deze bij Redux gaming te bestellen!

Ik had mijn computer uiteindelijk toch maar als prebuilt gekocht vanwege de hoge prijzen van losse delen op dit moment en na lang zoeken kwam Redux toch als goedkoopste uit. De computer was binnen 2 dagen al bezorgd en hij was goed ingepakt, dus niks was fout gegaan onderweg. Na het uitpakken natuurlijk gelijk opgestart en alles stond al klaar! Echt super tevreden en ik raad het zeker aan als je twijfelt.

Snellen reacties

Superblij met het nieuwe toetsenbord.

Goede omschrijving van het product en voor een betaalbare prijs.

Zeer te vreden

Hele goede en snelle klanten service En heb laats ook een pc gewonnen en ben daar zeer blij mee en heb daar bij ook een beeldscherm besteld wat ik een mooie prijs vond en goeie kwaliteit ben zeer tevreden met de zaak

ik vind dat jullie een goede service hebben en dat jullie een goede inschatting kunnen maken van de levertijd. Bedankt voor deze goede ervaring, ik ga zeker nog bij jullie spullen kopen

Top.

Game pc gekocht met lever tijd van 10+ dagen en was al geleverd na 4 dagen. Discord server heeft me goed geholpen genoeg info op de site eninfo per mail!

Is goed ingepakt en veilig aangekomen voor. 300$ ongeveer heb ik een redelijk goede video kaart en is heel aangekomen ik raad het aan als je iets zoekt voor gamen dan doe het via redux gaming

Altijd super Service

Snelle levering en altijd netjes en zeker verpakt.

Uitskend

Snelle levering van mijn bestelde product. Zeer tevreden met mijn aankopen. Goede kwaliteit.

Prima, maar bezorgen niet binnen de genoemde termijn

2x bestelling gedaan, goed maar 2x niet binnen de beloofde leveringstijd

Snel verzonden, product zoals omschreven

Sneller verzonden dan verwacht, helaas was de verpakking wel stuk en open toen het werd geleverd. Gelukkig was het product onbeschadigd! Goede prijs/kwaliteit verhouding, product is precies zoals omschreven.

Top bedrijf doet wat het beloofd.

Geen nonsens persoonlijke behandeling.

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.