Super fijn

Alles gaat zo als omschreven en super behulpzaam

Heb laatst een toetsenbord gekocht bij redux gaming en hij werkt perfect. Goede kwaliteit en zeker waard van de prijs.

Goed!

De bestelling is de volgende dag gelijk geleverd, echt super! Echter had ik alleen een muismat besteld en ik kreeg een hele verhuisdoos als bescherming voor de muismat, vond ik persoonlijk een beetje erg overdreven.

Fantastisch goede service en netjes optijd binnen!

Top!!!!

Ik werd goed geholpen

Ik heb 2 weken geleden een gaming pc besteld. De email communicatie op mijn bestelling duurde iets langer dus ik heb Redux Gaming gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, ze hebben mij netjes uitgelegd waarom er kleine vertragingen zijn in bestellingen (vanwege een verbouwing) en ik kreeg gelijk te horen dat mijn bestelling de volgende dag verstuurd zou worden. Daarna heb ik nog email contact gehad over een code van een product waarbij ik nogmaals goed geholpen werd. Ben zeer tevreden over het contact en mijn nieuwe pc, ik zou het zeker aanraden om hier je gaming pc te kopen!

Top computers tegen een goede prijs

3 maanden geleden heb ik bij ReduxGaming een Game pc aangeschaft omdat mijn oude aan vervanging toe was. Ik twijfelde heel erg over welke onderdelen ik nodig had voor het spelen van mijn games. Maar gelukkig heeft ReduxGaming daar iets slims op bedacht. Door je budget, resolutie en games die je speelt aan te geven komen er gelijk pc's voor je neus die aan jouw wensen voldoen. Daardoor hoefde ik dat niet zelf te achterhalen op het internet. Na 3 maanden gebruik te hebben gemaakt van mijn game pc kan ik zeggen dat ik super tevreden ben. alles werkt naar behoren en kan ik alle games spelen die ik wil.

Ik heb hier een pc gekocht en ben er ongelooflijk bij mee

Alles in de pc werkt perfect en de kabels zijn uitstekend weggewerkt ze weten goe je het RAM geheugen moeten configureren alle producten en componenten zijn van bekende goede kwaliteitsvolle merken.

Heb de reduxgamer i150 besteld super goeie service. Snelle levering en goed contact. De pc is super netjes gebouwd en kwaliteit spullen gebruikt heel erg blij met mijn nieuwe pc

Op een zaterdag order geplaatst, meteen zondag geleverd. uitermate goed verpakt en alles deed het plug+play

Top ervaring

Super goede website, uitstekende klantenservice en binnen de vooropgestelde levertermijn de pc in perfecte staat ontvangen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naaf een custom build pc!

Goede service maar enkele gebreken

Ik had een muismat besteld, die werd op tijd geleverd maar het kabeltje was er niet bij maar voor de rest een goede service

Alles goed aangekomen

Ben blij met de service en het pc ben ik super blij mee

Volgende dag geleverd

Vóór 23:59 uur bestellen is ook echt de volgende dag geleverd!

Snel

Bezorgen was snel en goeie kwaliteit wel.

Fast & reliable

It was the first time I had ordered from Redux Gaming and I wish I had learned about them earlier. Great products, reliable service and speedy service! Thank you team

Levering was later dan aangegeven.

Voor 23:59 besteld volgende dag in huis bleek niet waar. Had 's middags om 14:00/15:00 al een bestelling geplaatst. Het pakket werd pas de dag na bestelling aangemeld bij de vervoerder, die heeft het pakket een dag daarop netjes geleverd. Als webshop moet je op z'n minst waarmaken wat je zegt en iets op tijd versturen lijkt me een van de makkelijkere taken die er zijn. Doe je dat niet en adverteer je er wel mee, dan krijg je een onvoldoende als je dat niet doet.

het is gewoon goed

goed koop

Soepel en eerlijk

Super snelle en behulpzame klantenservice en top producten.

Goede communicatie en veel informatie op de site!

Prima (web)shop

Doen gewoon wat je van een webshop zou mogen verwachten.

perfecte webshop/winkel

spullen besteld, en eerder als verwacht geleverd!! Echt een top service tegen mooie scherpe prijzen zeer zeker een aanrader !!!

Eerlijk en fijn bedrijf

Heb vaak naar Redux gebeld voor advies over producten, en er een hele fijne game setup met een klein budget aan over gehouden. Heel blij met Redux.

Goede service en prijs

De prijzen van de PC's hebben een goede kwaliteit/ prijs verhouding en de service was ook heel snel en meewerkend.

Redux gaming is een heel goede website

Ik heb een gaming pc van reduw gaming besteld en hij is binnen 5 dagen thuis gekomen. De pc is snel en proper gemaakt.

Fantastische service op maat!

Ik heb mijn ideale pc gevonden via Redux Gaming. Omdat ik op vakantie ging heb ik telefonisch een afspraak gemaakt om mijn pc op een bepaalde dag en tijd op te halen, er werd een prio aan mijn bestelling gehangen en hij was perfect op tijd klaar om hem op te pikken. Helemaal fantastisch! Pc was plug & play, easy! Ik zou iedereen Redux aanbevelen.

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.