Muy bueno respecto a calidad / precio

La verdad es que superó mis expectativas. Un diseño siemple pero bonito y el PC va muy rápido y funciona muy bien. Totalmente recomendado

Pc computer

I order a gaming PC, it arrived within a week, really well packed. The computer works great!

Goede Website Vlotte levering

Heel vlotte levering Goede verpakking/goede kwaliteit! Een aanrader!

Snelle verzending en goede verpakking

Zeer tevreden, buiten de verpakking.

Alles is heel vlot gegaan, snelle levering en een goed product. Ik heb maar 1 ding dat ik niet zo fijn vond, en dat is dat de verpakking niet zo heel goed gedaan was. Al de beschermende materialen zaten namelijk boven het product. Als hier verbetering op komt is het een top service.

Snelle zending, superfijn!

Laat in de avond besteld, toch volgende dag al in huis! Geweldige service!

Gewoon zoals verwacht

Bestelling op tijd gekregen, precies wat ik heb besteld. Niet meer of niet minder dus gewoon goed.

Uitstekende pc’s en accessoires. Goede service en een super prijs/kwaliteits verhouding.

Als je een game pc of accessoires nodig hebt raad ik Redux zeker aan! De kwaliteit en service is top, ga zo door!!

Snel service, goed kwaliteit

Fijne webshop en een goede bezorging

Snelle levering, heel vriendelijk en er worden hele mooie / goeie producten verkocht!

Goede kwaliteit en een hele snelle bezorging

Ik had een muismat bestelt en het kopen en versturen was zo gedaan en de volgende dag was het al binnen. Helemaal top

Betrouwbaar

Ik had laatst op deze site een msi sekira 100r case gekocht en alles werd goed bezorgd, pakketje was niet beschadigt en ik had hem de volgende dag al binnen.

Goedkoep en snel leveren

Ik heb mijn pc en monitor bij redux gekocht en ik vind ze geweldig. Goed prijs en goed kwaliteit!

super goed

goeie klantenservice en goeie kwaliteit

Top bedrijf

Top bedrijf, game pc besteld en keurig op kunnen halen binnen de aangegeven levertijd. Netjes verpakt. Na 1 week bleek er in 1 van de 2 ram geheugen kaarten defect. Keurig geholpen per mail voor een oplossing en het werkt weer naar behoren. Zeer vriendelijk geholpen op afstand.

De pc was snel klaar en ziet er goed uit.

It was very good help with everything. Everything was very well desccribed. Well info tho

snelle en nette levering

Een game pc helemaal naar wens plug en play geleverd! Een echte aanrader! Was nog eerder geleverd als vermeld tijdens het bestellen!

Uistekend bedrijf.

Goeie niet te moeilijke interface. duidelijk over bezorging, bezorging ook echt binnen een dag. en gewoon in de middag niet pas om half 9 in de avond. goed verpakt. en goede kwaliteit producten

Ik had een videokaart besteld welke niet meer op voorraad was. Doordat het fout op de website stond heb ik een iets duurdere videokaart ontvangen zonder hiervoor extra te betalen. Top service!

Heel acurate service, alleen gek dat er geen track and trace link was.

We zijn zeer te spreken over de snelle en nette levering. Wel vreemd dat we na bellen via Redux de link voor de track and trace levering ontvingen, terwijl anderzijds de DHL zomaar op kantoor verscheen met de levering. Alles was keurig verpakt en goed voorbereid, complimenten daarvoor!

Geweldig.

Ik had een hele goede ervaring! Snelle bezorging van mijn bestelling en de site was erg overzichtelijk. De prijzen zijn ook hartstikke prima!

Ontzettend goeie hulp

De hulp van de heren is ongeloofelijk goed, ze staan altijd klaar wanneer je ze nodig hebt en je hoeft je totaal geen zorgen te maken zodra er iets fout is.

Zeer goed te noemen

Mijn ervaring je besteld een pc op een goed werkende site het werkt perfect je betaald met ideal en je krijgt netjes een mailtje als er wat verandert aan het product is het product klaar dan krijg je netjes een track en tracé en als de bestelling binnen is zit alles mooi en stevig verpakt en als je de kast voor het eerst ziet er n aan zet dan zie je dat het vakmensen zijn kabels echt netjes weggewerkt en het werkt allemaal prima alles is al geïnstalleerd dus plug en play oftewel een zeer tevreden klant die snel nog even een scherm komt aanschaffen via jullie

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.