Game pc heel goed

Het is een hele goeie game pc lekker stilletjes en ja hoort hem helemaal niet en werkt eigenlijk helemaal perfect het is een pracht pc

Bad product and service, not recommended

4.800eur in a gaming desktop that came initially without an activated Windows and with a defect Bluetooth. as well as crashing every now and then under use. After 2 weeks with messages back and forth to try to solve the bluetooth problem, by then the 14days of money back guarantee was over and I was no longer able to return the pc. It turned out that the pc needed to be repaired in their facilities because there was a problem in the SSD causing the bluetooth failure. I was told that it wouldn't take more than 1-2 weeks. 3 weeks and 2 days after I still haven't heard from them and they didn't reply to my emails. As I needed a pc for my work I had to acquire one in the meantime. With a deep dissatisfaction in their product and service I wanted to get the money back and, of course, it was too late. Bad product and service, not recommended.

Niet geweldig, niet verschrikkelijk.

Bij het bestellen van mijn PC stond er zeer duidelijk "voor 23:59 besteld, volgende dag in huis" Iets wat dus niet waar was want het duurde 2 dagen. Na het ontvangen van de PC kwam het volgende. Alle kabels netjes aangesloten, wil de PC aan zetten. GEEN enkel teken van leven. Bij nadere inspectie waren verschillende stekkers en de GPU los. Weet niet of dit een gevalletje transport is of niet. Maar een GPU die loskomt met ZOVEEL schuim er omheen is apart. Moet wel zeggen, na alles weer goed in de sockets te hebben gedrukt is het een geweldige PC, maar wat een kut start zeg. Mijn aanbeveling is dan ook "ja op eigen risico"

Goede snelle service

Na eerst een klein misverstand over de levertijd is de pc toch op tijd geleverd. Dit dankzij snelle reactie van Redux Gaming. De pc ziet er geweldig uit , plug and play !!

Snelle levering!

Een erg snelle levering! Product doet wat het moet doen en zat een flinke korting op vergeleken met andere websites. Ga hier zeker nog eens bestellen!

Alleen top producten!

Een toetsenbord besteld en kwam de volgende dag al binnen!

Goede service en goede kwaliteit pc,s

Levert snel, kwaliteit is goed en goede klantenservice.

Heb hier laatst een nieuwe pc + monitor gehaald, ze zijn beide geweldig, maar hetgeen wat ik nog het mooiste vind is dat je In3 keer kan betalen, zo hoefde ik niet 2-3 maanden te sparen totdat ik ze kon halen. Verder was de bezorging heel snel, binnen 1 dag na bestellen had ik mijn setup al op kunnen zetten, dus bestel hier zeker vaker.

Fenomenaal

Gewoon kopen niet te lang na denken!!!

PC doet het perfect!

Ik ben blij met mijn aankoop :)

Juist pakket open gedaan en alles geinstalleerd, heel netjes gebrouwd! Zeker aanbevolen!

Geweldig!!!!!

Wat een enorme services !! Echt top. Net nieuwe pc bestelt , wegens de crisis duurde het wat langer , werdt vaak op de hoogte gebracht met me bestelling . Top service !!

Goede sevice

Ik had een hele goede ervaring met redux.

Goede en snelle service, aardig personeel en goede kwaliteit

Ik heb al een aantal spullen besteld bij Redux Gaming en dit bevalt mij prima, ik zou dit iedereen aanraden, zodat je zelf kan zien wat voor een kwaliteit spullen dit bedrijf levert, tevens is er ook snelle service en aardig personeel die jou altijd goed helpen, ten slotte raad ik iedereen aan om iets te gaan bestellen bij Redux Gaming.

Het was geweldig

Ik kon alles heel makkelijk bestellen. De levertijden kloppen volledig.

Goede levering en kwaliteit

Goede levering en kwaliteit Ze waren de muismat vergeten maar hebben die fout al verbeterd

Top monitor

Dit scherm is geweldig de 120 fps is een nieuwe ervaring voor mij. Ik geniet hier dan ook met volle teugen van tijdens bijv een potje warzone. Waarbij deze frames toegepast kunnen worden. Ik kan hierdoor alles uit de prestaties van mijn ps5 halen helemaal super! Zou hem iedereen aanraden! Kortom het is een een geweldige koop geweest. Met vriendelijke groet, Niels Surendonk.

Videokaart die ik wou was op voorraad, verstuurd zoals er stond binnen een werkdag, en ook nog diezelfde dag ontvangen. Helemaal prima dus.

Te gekke builds en meer!

Te gekke pre-builds en goede kwaliteit/merken rand apparatuur. Als je ergens een volledige PC wil kopen doe het dan hier! :D

goede service en bestelling goed ontvangen

Goede service: duidelijke communicatie en opvolging van mijn bestelling. Goed en snel aangekomen na verzending. Geen mankementen. Klein minpuntje, als belg ben ik azerty-layout gewend. De standaard ingestelde qwerty was even verwarrend maar snel opgelost. Miscchien een tip naar toekomstige belgische klanten om te vragen dit direct zo in te laten stellen.

Heel erg goed

Perfect werkende pc duidelijk goed tijd en aandacht aan besteed.

Alles is perfect

Ik heb een week geleden een game setup besteld en de bestelling kwam ook snel binnen. Als ik vragen had kon ik altijd terecht en ze zijn ook heel vriendelijk. Ik zou het zeker aanbevelen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Het is een erg fijn toetsenbord en tot mijn verbazing gebruik ik zelfs de gleuf erin die voor telefoons/tablets bedoeld is :) Een paar mogelijke verbeterpunten (niet belangrijk genoeg om een ster er vanaf te halen): - Je kunt de lichtjes uitzetten en instellen hoe snel de kleur moet veranderen, maar wat (volgens mij) NIET kan: de lichtintensiteit instellen & ervoor kiezen dat het licht aan is maar dat de kleuren niet verschuiven. - Numlock en dergelijke wordt aangegeven met een rood lampje, ik had liever een andere kleur. - For some reason vond mijn (HP) laptop dat zowel audio als microfoon via dit toetsenbord moesten lopen, dus in m'n eerste call hoorde ik niks en werd ik niet gehoord, dit heb ik inmiddels weer goed ingesteld :)

Goede klantenservice

Ik was op zoek naar een Geforce RTX 3080 (een zeer duur product ten tijde van dit schrijven) en kwam uit bij Redux, een voor mij compleet onbekende webwinkel. Nadat ik wat technische vragen had gesteld over het specifieke product aan de klantenservice (die direct beschikbaar was en kundig en vriendelijk over kwam) besloten de gok te wagen en 1329 euro over te maken. Mijn vertrouwen werd snel beloond met een snelle levering. Het product was zeer goed ingepakt, en zoals beloofd, compleet nieuw en gesealed. (Niet dat dat een groot probleem is, maar dat heb ik wel eens anders gezien bij de grotere webshops) Klantenservice De klantenservice is vriendelijk en kundig. Men was niet te beroerd om naar het magazijn te lopen en het een en ander na te gaan voor me. 14 dagen bedenktijd (of beter gezegd herroepingsrecht) is een recht is dat voortvloeit uit een Europese richtlijn die verankerd is in de Nederlandse wet zijn er veel webshops die hier moeilijk over doen. Je mag het product bijvoorbeeld uitpakken en maar niet gebruiken (testen). Gelukkig was dat niet het geval bij Redux. Men deed hier niet moeilijk over en er werd me verteld dat het geen probleem was om de videokaart uit te pakken en daadwerkelijk uit te proberen binnen de 14 dagen bedenktijd. Helemaal top! Na mijn bestelling ben ik er overigens achter gekomen dat redux een eigen youtube kanaal heeft. Ze komen zeer sympathiek en betrouwbaar over. Ik ben van plan in de toekomst vaker bij ze te gaan bestellen.

Onwijs slechte ervaring

Op de website zijn beloftes gedaan over de bezorgtijd voor mijn bestelling. Deze beloftes is Redux gaming niet nagekomen. Een dag na het plaatsen van de bestelling, wanneer deze ook binnen zou moeten komen, is een product uit mijn bestelling ook van de website afgehaald. Hierover heb ik geprobeerd contact op te nemen met Redux. De live chat op hun website reageert Redux niet op en mijn mail wordt niet beantwoord. Al met al een enorm slechte ervaring met Redux

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.