Al mijn verwachtingen zijn ingevuld. Top!

- snelle service - pc volgens verwachting - super

Subliem

Voor mijn zoon hier een game pc gekocht. Het apparaat werd keurig op tijd bezorgd en voldoet volledig aan de eisen.

Absolutely brilliant allround

After checking that all the parts were in stock (which of course they were :)) I ordered my first gaming PC from Redux. The system was delivered within a few days and fully set up to my specs. It's an absolute beast that is purring along like a kitten. The customer service has been great. When I had a question they got back to me very quickly. I highly recommend Redux Gaming!

Snelle verzending, goede kwaliteit

Na lang zoeken voor een nieuwe pc kwam ik uit bij Redux. Voor 3000 euro een mooie zeer krachte pc gekocht die ook nog de volgende werkdag in huis was. Het grootste voordeel van Redux tegenover andere sites met pre-built pc's is dat ze niet alleen het soort onderdeel, maar ook de merken vermelden. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat ze er goedkope en/of slechte kwaliteit in hebben gestopt zonder dat je ervan op de hoogte bent. Zeker een aanrader als het om pre-built pc's gaat!

Goed geholpen

In Januari kocht ik een PC maar door schaarste en verder onderzoek ben ik een andere PC gaan zoeken op redux. Die heb ik gevonden en heb een andere gekocht en daarna een belletje gedaan om mijn oude pc te annuleren, dat was geen probleem. Mijn nieuwe pc had ik binnen 24 uur. Hartstikke bedankt!

ik heb een goede ervaring

mijn ervaring was heel goed omdat toen ik een toetsenbord en headset hadt bestelt het alleemaal heel netjes binnen kwam. het is een fijne website om iets op te bestellen. ik was dus zeer tevreden over alles.

Heel goeie en snelle service

Op en top service ! Artikel netjes zoals omschreven met een heel snelle levering er bovenop.

Snel en betrouwbaar

Ik heb een pc ontvangen 3 a 4 dagen nadat ik ze besteld had. Pc werkt perfect. Niets op aan te merken buiten problemen met m'n headset maar daar heb ik een oplossing voor gevonden. Voor de rest heel tevreden! Goeie prijs kwaliteit.

Wat een super goede service, snelle levering.

Op Zaterdag besteld en Maandag al in huis. Zeer cleane installatie zonder overbodige extra's. Pc kwam degelijk verpakt, ook binnen in om de videokaart te beschermen, keurig opgevuld met expanding foam. Alle extra's, zoals kabels, tie-rips en dergelijke, die over waren, keurig in de doos van het moederbord meegeleefd, zodat ik meteen kabels had om een extra harddisk aan te sluiten. De advanced gamer a25 is echt supersnel en ook photoshop en lightroom zijn nog nooit zo snel geweest bij mij. Het strakke design van de behuizing is erg mooi. Ook de gratis extra grote muismat is echt top, normaal werkte ik zonder maar deze wil ik niet meer missen. Kortom een aanrader

Zeer goeie service

Dé plaats voor gamers!

Goed verpakt en op tijs bezorgd

Van tevoren even contact gehad over de levertijd (3-5 dagen), besteld en na 3 dagen thuisbezorgd. De omdoos was redelijk beschadigd door onze vrienden van DHL, maar goed beschermd verpakt dus goed aangekomen.

Insane

Nooit verwacht dat ik ooit een andere pc zou kopen dan een alienware, maar na lang zoeken en vergelijken kwam ik bij Redux uit. Een zeer professioneel bedrijf wat het beste over heeft voor een top presterende game pc. Ik game nu alle games op 120/160+ pfs Onder enigen problemen! Ook films/YouTube worden in 4k mooi zonder problemen of haperingen afgespeeld. Ik raad het zeker aan om hier je game pc te kopen!

zoals het hoort

ik heb 2 videokaarten besteld volgende dag waren ze aanwezig prima

Duidelijke site, snel geleverd.

ondanks product schaarste gaan ze niet mee met woeker prijzen maar houden ze het eerlijk. Duidelijke site en snelle levering. Helemaal top.

Snelle service en goede prijs kwaliteit

Snel maar te veel plastic in verpakking

Snelle levering! Echter heel veel plastic in verpakking

Goed bedrijf goede bezorings en goede producten. Normaal doe ik dit nooit want weet dat io nooit 100 euro win. Maar ik zou gewoon zeker weer bestel aangezien mijn zoon zijn setup gaming kamer nog niet af is. Dus gewoon een aanrander om wat te bestellen.

Goede service had pakketje maandag besteld het was donderdag als in huis

Goed pc heb hem 1 week nu

Goede service komen afspraken na

Wij hebben hier een game pc besteld, deze goed verpakt ontvangen. De pc is netjes door hun gebouwd, de levertijd die ze mij aangaven via de mail klopte ook. We zijn er super blij mee, de volgende pc bestellen wij zeker weer bij Redux Gaming. Groeten Michel

Top service en vriendelijk personeel

Als ik bel word ik vriendelijk en goed geholpen. De levering was prima geregeld.

Goede service en levering

Alles mooi toegekomen en alles werkt prima. Ook behulpvolle afterservice voor vragen

Goede service en vlotte bezorging!

Goede service, vlotte bezorging en de materialen zien er super uit, mijn kinderen zijn er ontzettend blij mee!

Geweldig en redelijk snel ontvangen.

Ik heb de computer nu een weekje en het is een fantastische beginner computer. Je kan hem altijd uitbreiden en hij heeft verschillende kleurtjes.

Snelle levering, goeie service

Mijn vragen werden snel beantwoord en had het pakketje binnen 3 dagen binnen terwijl er 5 tot 10 stond

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.