Makkelijk te bestellen en een snelle levering!

In 1 woord gewoon perfect

De spullen die ze verkopen bij Redux Gaming zijn geweldig, ze hebben vrijwel alles wat je nodig hebt om goed te kunnen gamen, het is ook zeker betaalbaar. Ik zou zeker nog een keer bij hun bestellen.

Super blij mee

Snelle en goede service Helemaal blij mee.

Computer werkt perfect, klantenservice kan beter

Ik heb onlangs een computer van Redux besteld. Bij levering bleek de bestelde extra harde schijf niet te zijn meegeleverd. Kan gebeuren natuurlijk, maar op mijn mails is nooit gereageerd. Door te bellen kreeg ik te horen dat het geregeld ging worden. Een paar dagen later kreeg ik een losse harde schijf zonder instructies thuis geleverd zonder verdere kabels of instructies terwijl ik wel had gevraagd of het mogelijk was wat instructies te krijgen. De computer zelf werkt perfect. Nog een tip is om te specificeren dat wanneer een computer op internet kan, dit niet betekent dat er ook meteen wifi op zit. Dit was voor mij niet duidelijk, waardoor ik een extra wifi dongel moest kopen. Verder geen groot probleem, maar even iets om rekening mee te houden.

Goede prijs en snelle levering

ik ben tevreden over de computer met wat ik er mee wil doen.

Geweldig!

Ik heb hier een aantal maanden geleden mijn pc gekocht, 2 dagen laten was ie binnen! Had voor het bestellen aantal vragen gesteld aan klantenservice. Vrijwel directe en duidelijke antwoorden

Top kwaliteit spullen en goede service

Alles wat ik tot nu toe gekocht heb heeft goede kwaliteit. Verder hebben ze een goede vlotte service en is je pakketje snel binnen.

Zeer prettig betrouwbaar en bereikbaar bedrijf

Naar aanleiding van de goede video’s op YouTube in aanraking gekomen met Redux Gaming. Toen het tijd werd voor een andere pc was er ook maar een bedrijf die direct in mij op kwam. Op woensdag een “Tower of Power” besteld en deze werd de dag erna volgens afspraak geleverd. Ondertussen nog even telefonisch contact gehad, wat ook heel klantvriendelijk verliep. De levering was goed te volgen en de pc werd goed verpakt afgeleverd. Ondertussen al wat uurtjes plezier gehad van de nieuwe aankoop!

uitstekend

wist niet zeker wat voor specs ik nodig had , werd keurig geholpen en mij verteld dat ik t ook met een "goedkopere"versie van 100E goed uit de voeten zou kunnen. uiteindlijk toch voor de duurdere versie gegaan waar bij ze zeiden dat t sws 10+ dagen zou duren waarscheinlijk eerder 3 weken oid zeiden ze al . maar binnen 5 dagen had ik hm binnen hoor perfect soepel lopend apparaat ( de gaming a210)

Snel geregeld!

Mooi Asus scherm en snel geleverd.

Een goede website met goede prijzen en leveringen

Een betouwbare website met de laagste prijs en snelle levering. De YouTube videos geven goede en duidelijke uitleg over wat beter is en welke je het best kunt kopen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Netjes, duidelijk en snelle levering van bestelling

Het bestellen van het gewenste artikel ging snel en was erg duidelijk. Levering was ook zeer snel.

Topp

Ik heb een PC besteld hij doet het hartstikke goed snelle levering, top service!!

super bedrijf. hij werkt perfect en met vragen ze reageren altijd via mail of app

binnen een paar dagen me computer gekregen. perfect in orde en ready to go. goede service en kom zeker bij ze terug in de toekomst.. thanks

pakketje besteld

pakketje besteld snel binnen gekomen zonder schade makelijke handleiding geen schade in doos

Super goede en snelle levering

Erg tevreden over de levering van jullie producten. Goed verpakt en snel verzonden.

Everything was good

Redux was helpful when I had questions

Goede mail gestuurd van waarneer het er bijna is

Goede producten

Een beetje gedoe met leveren door een leverancier van hen.

Ik heb een game pc besteld bij redux gaming met een levertijd van 3 tot 5 dagen. Na 5 dagen contact opgenomen met hen en zij vertelde mij dat zij nog aan het wachten waren op een onderdeel. Een week later de optie gekregen om tegen een koetig te upgraden naar een ander model. Vervolgens werd de pc 2 dagen later geleverd. Uiteindelijk zeer tevreden mee.

Ik heb na lang zoeken naar een pre-built pc bouwer gekozen voor ReduxGaming. Het was naar mijn mening de goedkoopste voor wat je krijgt. Ik heb gekozen voor een pre-built omdat ik mezelf niet vertrouw om het goed in elkaar te zetten, en ik betaal dus graag ietsje meer om het te laten doen. Ook zijn er tekorten qua gpu's en ik wilde niet lang zitten wachten tot ik alle onderdelen heb verzameld. Binnen 2 weken had ik de pc thuis. Zat goed verpakt in een enorme doos. Heb de pc aangesloten en hij was direct klaar voor gebruik. Super tof voor als je te lui bent om zelf een pc te bouwen of geen zin hebt om van allerlei verschillende winkels onderdelen te bestellen. Ook nog eens heel voordelig qua prijs! Ik zou het zeker aanraden.

Tot nu toe een fijn Gaming PC!

Ik ben een beginnende PC gamer en ik heb de Redux Gamer Entry a20 gekocht. Ik heb hem nog niet heel lang, maar alles werkt tot nu toe feilloos! Ik zou hem zeker aanraden als je beginnende gamer bent, met niet een heel erg groot budget!

Aanrader

Mooie pc prijs kwaliteit super mijn zoon is er heel blij mee

Top sevice snelle levering

Snelle levering en een top product!

Mijn pc zou met 3 weken geleverd worden, echter hoefde ik slechts 6 dagen te wachten en het was al geleverd! De pc is zelf helemaal top! Eindelijk kan ik genieten van een snelle en krachtige PC. Voor het hele Redux team: Top werk geleverd!

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.