Helemaal fantastisch !!

Goed geregeld snelle levering en goeie kwaliteit. Alles helemaal naar wens en het werkt super je kan gelijk aan de slag.

Ik raad het iedereen aan.

Het duurde even en mijn pc kwam met schade aan. Maar alles is geregeld en hij speelt super goed. Redux gaming ik ben erg blij met jullie.

Snelle service goede kwaliteit

Ik had een gaming muis gekocht op de website en 1 dag daarna had ik het al binnen gekregen ik vind De muis is lekker licht dus Ik vind de muis goed passen alleen ik zal het niet aanraden als je grote handen heb

zeer goed

geen 10 sterren door verkeerd op gestuurde gaming gear maar voor de rest snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden alleen wel beetje jammer dat er staat voor 23:59 besteld volgende dag in huis wat dus 3 dagen later is

Heel goed gerief. Ik koop alleen nog hier. Goede,vriendelijke en vlotte service. Dikke aanrader

Een perfecte pc

Toen ik mijn pc uitpakte verliep alles heel goed de instructie waar je de kabels van je hdmi en de powerkabel in moest stoppen super duidelijk, ze hadden ook alles goed ingepakt en ik ben er zeer blij mee. Het enide jammeren was de levertijd van 9 dagen, echter stond dat ook al op hun website dus daar kan je geen probleem van maken.

Duurd lang

Heb een computer besteld waar stond 4-6 werkdagen nu 1,5 week verder en heb em nog steeds niet dan krijg je een mail waarop staat word verzameld en verdere informatie is er ook niet, vervolgens heb ik een toetsenbord besteld die volgende dag in huis moet zijn nu 4 dagen later is die nog steeds niet binnen ook daar krijg ik een mail met verstuurd maar verdere informatie zit er niet bij, opgebeld om te vragen hoe de status van de computer is ja heel erg druk volgende week zou je hem moeten verwachten niet eens om order nummer of wat dan ook gevraagd dus beetje standaard antwoord gekregen dus ben niet heel erg tevreden ook gebeld om te vragen of er nog een wijziging gedaan kon worden maar helaas ook dat kon niet meer

Snelle levering, goed product.

Game PC besteld en was binnen een week geleverd. Mooie PC en werkt naar behoren.

Snelle levering en top kwaliteit voor weinig geld !

Mijn Ervaring met Redux Gaming is top ! De verzending is lekker zelf en je krijgt voldoende info over de verzending De kwaliteit materialen is ook top en goed te gebruiken De prijs/kwaliteit verhouding is over de top !

Top service!

Erg snelle levering en telefonisch goed contact. Een aanrader!

Snelle levering, goede communicatie, nette prijs

Toetsenbord gekocht dat niet gemakkelijk vindbaar was. Redux had het. Snel geleverd, goed verpakt en fijne communicatie rondom bestelling en verzending. Ik zou er weer kopen. Richard

Door de schaarste aan videokaarten had ik een lange wachttijd verwacht. Maar had mijn pc al na 2 weken binnen. Ook het contact tussendoor verliep vlot. Tot nu toe nog geen problemen gehad met mijn pc!

Snelle levering en goedkoop met kwaliteit!

De LIX muis besteld. Volgende dag alweer in huis! Goedkoop en goede kwaliteit. Mooier dan op het plaatje en glijd makkelijk. Goede DPI en mooie kabel. De verpakking was goed en het was mooi met lucht kussens beveiligd. Ik raad het zeker aan!

Alleen jammer dat ik om 17:15 te horen kreeg dat mijn pakket de volgende dag geleverd werd.

Goed helpende site

Mijn ervaring is dat het een goede service levert en hulp vaak bereikbaar en vertrouw baar , (Zeer tevreden)

Goede prijs-kwaliteit, communicatie mag nog wel iets beter

Erg blij met mijn nieuwe game-pc, voor een goede prijs :). Ik had graag tijdens het wachten op de pc iets meer tussentijdse updates gekregen. Ik heb nu een paar keer zelf gebeld om te vragen wat de status was. Uiteindelijk toch erg blij met het resultaat en ik heb niet superlang hoeven te wachten, dus dik tevreden :)

Heb mijn pc hier besteld, echt een top bedrijf

Ik heb een pc besteld en heb er gewoon geen woorden voor hoe goed. Dikke aanrader !!!!

Super super super super

Ik had de muismat besteld en ik heb nog nooit zo'n goeie gezien en het is gewoon snelle service en ik ben nu aan t sparen voor een pc dus die 100 shop tegoed kan zeker goed gebruikt worden

Een top winkel

Ik heb op 18 januari een pc bij redux gaming gekocht samen met een monitor en ze kwamen super snel al binnen wat heel fijn was en alles werkte ook nog top ik plugde hem in en meteen gamen echt een top ervaring Gr

Uitstekend!!

In een week 2 keer een bestelling omdat ik na de eerste bestelling super tevreden was voelde ik mij zo vrij om nog een bestelling te plaatsen! Voelde betrouwbaar en professioneel na de eerste bestelling!! Mvg E. Benthem

Snel aangekomen

Hij was al na 1 dag aangekomen

Goede kwaliteit en al je vragen worden goe beantwoord

Bij je vragen krijg je een duidelijke en snelle reactie. De kwaliteit van de pc is ook zeer hoog alles doet het goed.

Excellent

Ordered a high end PC with 6800XT graphics card, which wasn’t available anywhere . Redux gaming had it . Delivered the PC in one day . Wires inside the case are neatly done . Amazing service , decent price .

Goed, snel en goede prijs.

Het product dat ik heb besteld is in mijn zien voor een goede prijs en snel bezorgd. De kwaliteit van het product en van het pakket was goed.

Supersnelle levering

Duidelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding en super snel geleverd.

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.