Filters

1

Vart tog min beställning vägen?

Usel kundservice, svarar varken på mail eller telefon. Får ingen statusuppdatering på ordern. Har väntat nu i 4 veckor på en beställning som alldrig dyker upp.

 • Skulle du rekommendera oss? Nej
8

Bra produkter ,som var vad dom lovade

Taperna var kanon och väldigt lätt att sätta upp, plus smidig och ganska snabb leverans.

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
10

Lätt och smidigt

Gick lätt att beställa, jag skrev in hur stor yta jag hade så räknades det ut automatiskt hur många paket jag behövde. Kanon! Snabb leverans! Tack för ni ansträngde er för att få tag i mej!!! Supernöjd!!!!!

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
10

Jättebra service.

Kommer snabbt och mycket fina och bra tapeter

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
5

Besviken

Kundtjänst i Tyskland talade dålig engelska och hade svårt att göra dig förstådd. I väntan på att provbiten skulle anlända höjdes priset på golvet per kvadratmeter med 100kr, vilket gjorde att det fick samma pris som närliggande butiker.

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
10

Finfin tapet och snabb leverans

Jag är jättenöjd med köp, kvalitet och den snabba leveransen

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
1

Huijarifirma

Tilasin tapetteja. Kun kuitenkin halusin peruuttaa tilauksen, se ei onnistunut. Yhteydenottopyyntöihin ja peruutusilmoitukseen ei vastattu. Puhelimeen sanottiin, ettei henkilö ole nyt paikalla, joka hoitaa peruutuksia. Sähköposteihin ei vastattu. Täysin huijarifirma, epäluotettava ja vastuutonta toimintaa. En suosittele kenellekkään tuollaista verkkokauppaa. Paljon lupaa...mutta lupaukset tökkii.

 • Suosittelisitko yritystämme muille? No
10

Bra kvalitet och priser

Jag köpte nyligen ett nytt golv från Bricoflor. Golvet är av enastående kvalitet och har verkligen förvandlat mitt hem. Jag blev också positivt överraskad av hur prisvärt det var jämfört med andra återförsäljare.

 • Aanbevelen? Ja
10

Versace-tapeter från Bricoflor

Jag köpte nyligen några fantastiska Versace-tapeter från Bricoflor, och jag ville bara dela med mig av min positiva upplevelse! Utbudet var stort och jag hittade den perfekta designen som passade min inredningsstil. Kvaliteten på tapeterna var fantastisk och finishen förvandlade verkligen mitt rum till ett lyxigt utrymme. Dessutom var priset mycket mer konkurrenskraftigt än andra återförsäljare jag tittade på. Jag hade en liten leveransproblem, men kundserviceteamet var snabbt att hjälpa mig och såg till att jag fick min beställning i tid. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Bricoflor till alla som letar efter högkvalitativa och vackra tapeter!

 • Aanbevelen? Ja
9

Köp av Forbo Allura-golv på Bricoflor

Jag köpte ett Forbo Allura-golv från Bricoflor och jag är mycket nöjd med mitt köp. Golvet var enkelt att installera och kvaliteten är utmärkt. Bricoflor hade också ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan, vilket gjorde det lätt att hitta rätt golv för min inredning.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gärna igen!

I motsats till de negativa recensionerna vågade jag beställa där. Via förskottsbetalning. Kundtjänsten var alltid snabb, vänlig och tillfredsställande. Jag hade till och med en personlig kontakt. Bricoflor kan inte hållas ansvarig för att matttillverkaren Vorwerk har stoppat produktionen av den färg vi beställde. Egentligen en oförskämdhet från Vorwerks sida! Jag hade direkt kontakt med dem vid den tidpunkten! Detta fördröjde hela saken.... Vi kunde dock utan problem beställa en annan färg från Bricoflor till samma pris. Jag skulle omedelbart beställa från dem igen eftersom förhållandet mellan pris och prestanda är bra.

 • Aanbevelen? Ja
9

Absolut köprekommendation

Jag gillar verkligen bricoflors produkter och har beställt en hel del från dem. Ja, det är ibland lite krångel i kassan, men om man inte skriker ilsket i telefonen så löser sig allting i godo. Kanske bricoflor borde organisera sin svenska kundtjänst lite bättre. Jag förstår inte alls de många negativa recensionerna! Förresten har jag upplevt väldigt olika saker med nätbutiker.

 • Aanbevelen? Ja
10

Jag kan bara rapportera positiva saker

Jag kan bara rapportera positiva saker: vi beställde redan mattor här för flera år sedan och beställde därför här igen, den här gången var det mycket brådskande. Tack vare en ung konsulents utomordentliga engagemang gick det snabbt och utan problem!

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
10

Vi har haft mycket goda erfarenheter av Bricoflor

Kundservicen var alltid tillgänglig både via telefon och e-post eller återkopplade inom kort tid. Det valda vinylgolvet var mycket billigare hos Bricoflor än hos andra leverantörer, även på grund av ett individuellt erbjudande. Beställningsprocessen fungerade problemfritt och vinylgolvet levererades inom några dagar efter beställning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bra kvalitetsgolv

Jag köpte nyligen ett Tarkett-golv på bricoflor.se och är överlag nöjd. Golvet är utmärkt och allt gick smidigt utan problem. Kundservicen var inte den bästa, men det var ändå en positiv upplevelse.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vacker tapet

Jag är nöjd med mitt köp av den terrakottafärgade tapeten från Bricoflor! Tapeten var precis vad jag letade efter för att ge mitt rum den perfekta touchen av färg och liv.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fin service och vackra tapeter, jag kommer definitivt tillbaka.

Jag är så nöjd med mitt tapetköp på Bricoflor! Jag hittade precis vad jag letade efter bland deras stora utbud av tapeter, och jag blev glatt överraskad av hur lätt det var att installera dem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Trevligt golv, trevlig butik

Jag är mycket nöjd med mitt golvköp från Bricoflor! Golven var av högsta kvalitet och jag kunde lätt installera dem själv.

 • Aanbevelen? Ja
9

Min köpupplevelse smidig och trevlig.

Jag är så nöjd med min fototapet från Bricoflor! Bildkvaliteten var fantastisk och tapeten var enkel att installera, vilket gjorde att mitt rum kändes som nytt på nolltid. Jag blev imponerad av det stora urvalet av fototapeter och hur enkelt det var att hitta det jag letade efter. Tack för en fantastisk köpupplevelse!

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
9

Mycket nöjd med mitt tapetköp

Jag är så glad över mitt tapetköp från Bricoflor! Tapeten jag köpte var precis vad jag letade efter och den var enkel att installera. Jag blev imponerad av hur snabbt och smidigt hela köpprocessen var, från beställning till leverans. Tack för den fantastiska servicen och för att ha gjort mitt hem ännu vackrare!

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
10

Vackert golv

Jag är verkligen imponerad av mitt PVC-golv från Bricoflor! Golvet ser fantastiskt ut och det är så lätt att hålla rent. Installationen var enkel tack vare de detaljerade instruktionerna som följde med golvet. Jag rekommenderar definitivt Bricoflor till alla som letar efter högkvalitativa golvprodukter.

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
9

Snabb leverans och bra kvalitet

Jag är mycket nöjd med mitt köp av golv på Bricoflor! Kvaliteten på golvet var utmärkt och installationen var enkel. Jag uppskattade också den snabba leveransen och den hjälpsamma kundservicen som jag fick när jag hade frågor. Tack för en smidig köpupplevelse!

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
10

Bra tapeter, mycket nöjd

Jag är väldigt glad över mina tapetköp på Bricoflor! Utbudet var stort och jag hittade precis vad jag sökte efter till mitt hem. Tapeterna var av hög kvalitet och levererades snabbt och säkert. Tack för den utmärkta servicen!

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
9

Recension för köp av golv på Bricoflor

Jag är mycket nöjd med mitt köp på Bricoflor! Golvet jag beställde är av hög kvalitet och ser fantastiskt ut i mitt hem. Jag uppskattade också den snabba leveransen.

 • Skulle du rekommendera oss? Ja
8

Overall: good

Because you mix multiple countries and languages, which I understand, website does not give 100 % trust for user. In someway it feels a scam (I hope it is not!) but I have faced the same issue with other similar companies, on different product segment though.

 • Would you recommend us? Yes

Over BRICOFLOR.SE

Vi är Europas största nätbutik för golv och väggar. Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda de bästa priserna och förstklassig produkter sedan 2006.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.