nöjd
på hemsidan står det 3-6 arbetsdagar leverans tid men det tog nog det dubbla därför bara 4 stjärnor är jättenöjd med produkterna och bra pris
22 April 2024
Review overzicht
22 April 2024
Annica Hesselgren
Stensjön
I am writing to express my profound dissatisfaction with the abysmal level of service I have received from your company. My experience with your organization has been nothing short of a nightmare, and I feel compelled to outline the litany of issues I have encountered. First and foremost, your company's complete disregard for communication is utterly appalling. Attempting to reach your representatives by phone or email has been an exercise in futility. Days go by without any response, leaving customers like myself in a state of frustration and uncertainty. It is utterly unacceptable for a business to operate in such a negligent manner, especially when timely communication is crucial in resolving customer concerns. Furthermore, your website boldly advertises a delivery timeframe of 3-4 days. However, this promise has proven to be nothing but a cruel joke. I placed an order for 18 rolls of wallpaper over a month ago, expecting a prompt delivery as per your advertised timeline. Instead, I was left waiting for weeks on end, only to receive a partial shipment. Not only was the delivery incomplete, but the delay was inexcusable, causing significant inconvenience and frustration. To add insult to injury, when I attempted to cancel the order due to the ongoing delays and lack of communication, I was met with further incompetence. Your company failed to acknowledge my cancellation request for a staggering seven days, only to claim that the order had already been dispatched. This response is both deceitful and unethical, as it is abundantly clear that the delay was entirely on your end, not mine. Even after receiving partial deliveries, the ordeal is far from over. I am still awaiting the remaining rolls of wallpaper, which seem to have vanished into thin air. This level of incompetence and disregard for customer satisfaction is utterly reprehensible and reflects poorly on your company's professionalism and integrity. In light of these egregious failures, I must vehement
8 April 2024
Stefan Amidzic
Lidköping
Lång leveranstid. Tapeterna såg inte alls ut som på bilderna
2 April 2024
Ann-Christine Carlsson
Sollefteå
Har beställt för 1,5 månade sedan men varorna har ej levererats .
30 March 2024
Sarah
Ljungskile
Fina tapeter och snabb leverans!
29 March 2024
Hannya
Smedjebacken
Super kvalitet på tapeter och golv
26 March 2024
Tomas Ingemar Gyllklint
Kramfors
Hej. Gjorde min beställning den 20:e februari och idag, den 25:e mars, har inte fått den än. Kontaktade Bricoflor den 13:e mars och berättade om detta. Fick ett "tack för ditt meddelande" automatiskt svar. Inget mer. Väldigt oseriöst.
25 March 2024
Marta Maria
Lund
Köpte en vara som jag var missnöjd med och ville skicka tillbaka. Men när jag kontaktade kundservice så sa dom att de var okej och sända tillbaka till leverantören och jag skulle stå för kostnaden som var på över 800kr och varorna kostade 1300 så nej jag sket i det och fick lära mig att aldrig beställa varor från ett företag som jag inte kände igen.
22 March 2024
Ulrika
Nyköping
Skickat flertal förfrågningar och separata mail med frågor. Tog 3veckor att få en återkoppling, men inga svar på de frågor jag ställde. Rekommenderas ej.
22 March 2024
Alfred
Jönköping
Krångligt å montera fick skrapa med bladkniv i skårorna kunde vara plastrestr kvr dör
Bengt
Torsby
Tog mycket lång tid att få hem beställd provtapet trots att ni skriver att leveranstiden skulle vara max 3-4 dagar och får varan först efter två påstötningar per telefon. Personerna i kundtjänst talar varken svenska eller engelska trots att hemsidan skriver på svenska då ni är på den svenska marknaden. Kommer aldrig mer att vara kund hos er eller rekommendera er till vänner. Mvh Marianne Reinthal
Marianne Reinthal
Svenshögen
Svåra att nå. Dyr frakt vid reklamation.
Ann-Louise
Nyköping
Ringde kundtjänst och hamnade hos en tysktalande person som knappt kunde engelska. Hans skulle kolla min order och återkomma - men det hände ju inte... Nu har det gått 6 veckor, har fått betala men har fortfarande inte fått min produkt.
19 March 2024
CHRISTINA KULLBERG
Stockholm
Fel mått på hemsidan vilket resulterade i felbeställning på 3 pkt. Tog 5 veckor att få första beställningen o den andra uteblev. Rekommenderar absolut inte!!
15 March 2024
Jessica
Gävle
Bara positivt, snabb leverans och rätt artiklar med mycket god kvalitet. Tack för det.
15 March 2024
Mikael
Avesta
Snygga tapeter har nyss beställt ytterligare tapeter
Jeanette
Umeå
Varor kom ej fram utan gick i retur automatiskt utan min vetskap
Sara
Sundsvall
Mycket bra produkt, nästan bättre än på bild. Och snabb leverans.
Rickard
Storvik
Mycket Nöjd, snabb leverans, bra produkter
25 February 2024
Jonna Bergström
Bunkeflostrand
Första köp, ingen erfarenhet men inget att klaga på.
23 February 2024
Yvonne
Karlshamn
Bra info och inget krångel, smärtfritt.
23 February 2024
Göran
Sandviken
Snabbt enkelt
21 February 2024
Anders
Billesholm
Beställt och betalat för tapeter som inte kommit. Ringt 2 gånger till Bricoflor vars personal knappt kunde prata Engelska. Har inte återkopplat till mig. Bara sagt att dom ska kontakta fabriken. Orsaken tror dom är att fabriken inte fått någon order? Hur kan det gå till när man fått ordernummer. Webbsida och telefonnummer till Sverige. Finns tydligen inte någon kontaktperson i Sverige. Händer ingenting så ska pengarna betalas tillbaka lika fort som dom drogs. Så dåligt skött.
20 February 2024
Ann-Sofi Lindström
Sundsvall
Proverna kom efter beställningen av golvet. 08 nummer gick till Tyskland. Ingen info om leverans trots tel.samtal och önskan om detta. Avdrag för betalning av prover föll platt. Beställer aldrig mer från detta företag.
19 February 2024
Lena
Hofors
Vi beställde en provbit och skrev en offertförfrågan angående ett golv listat på hemsidan. Provbiten skickades och en räkning på 95:- med den, några dagar senare svarar de på offertförfrågan och meddelar att golvet inte längre finns i deras sortiment. Tre veckor senare får vi provbiten hem i posten. Ett rimligt företag tar ner produkter de inte säljer från hemsidan, eller åtminstone säljer de inte provbitar av ett golv som inte ens finns att köpa. Det allra minsta de hade kunnat göra är att inte ta betalt för provbiten när det uppdagas att de inte ens säljer det golvet längre. Mitt tips är att vända sig till ett annat företag eller åtminstone maila Bricoflor innan och fråga dem om de har golv att sälja, innan ni går vidare. Det tog som sagt tre veckor att få provbiten till golvet (som inte fanns i sortiment), så har ni det minsta tajt med tid och behöver ert golv inom en rimlig tid skulle jag vända mig till ett annat företag.
2 February 2024
katarina
Luleå
Vi är Europas största nätbutik för golv och väggar. Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda de bästa priserna och förstklassig produkter sedan 2006.
Hochstrasse 10
42105 Wuppertal