Top producten

Vlees is buitengewoon goed!!!!

Prachtig en lekker vlees

Eerste keer ging het mis met de levering, maar dat werd dezelfde dag nog rechtgezet. Zeer goede klantendienst. Kregen er, nadat het fout ging, zelfs nog wat extra's bij ! Het vlees werd, ook door onze gasten, zeer gewaardeerd. TOP!! Nu de 2de bestelling, en zien er opnieuw naar uit. Probeerde eerst vanop mijn mobiel te bestellen, maar dat blijkt niet te lukken, afrekenen geraak ik niet aan. Misschien kan dit nog even bekeken worden?

Zeer goede kwaliteit, prima prijs en snelle levering

Een aantal keren heb ik nu besteld. De kwaliteit is zeer goed. Makkelijk online bestellen en snelle levering. De bestelling wordt mooi verpakt geleverd gekoeld door koudijs-packs. En altijd een leuke extra zoals pepermuntjes in tomahawk vorm. Als voormalig kok kan ik deze leverancier aanraden.

top

Al voor de derde keer besteld. 1. Entrecote cijfer 10 2 Rib eye cijfer 10 3 stoofvlees cijfer 9 4 sucadelap cijfer 8 commentaar overbodig bestelling 4 komt vrijdag binnen en bestelling 5 zal niet lang op zich laten wachten

Super lekker.

Zeer goed vlees en verpakking

Nu 3e x een bestelling geplaatst. Springt ver boven de concurrentie uit! Verpakking is ook goed het vlees komt in top conditie aan.

Great Experience

Love to buy in iNAMOOD

Top kwaliteit

Mooi vlees en super mooi verpakt aanrader !!

Superbedrijf

Keurige site, nette prijzen, idioot goede levering en keurig verpakt. Belangrijkste: heerlijk vlees! Wij zelf zijn overal fan van behalve van de smaak van het varkensvlees maar dat is puur smaak en ligt niet aan het vlees. Echt top

Super lekker vlees, vis, sauzen en rubs voor een hele scherpe prijs: aanrader!!!! Uitgebreid assortiment, ook juist die dingen die je moeilijk kunt kopen, Levering keurig op tijd en duidelijk te volgen levertijd, milieuvriendelijk verpakt, echt betere kwaliteit dan zelfs keurslager of groothandel. Uitstekende klantenservice. Gewoon echt super!!!

We zijn zeer te spreken over het vleespakket wat we hebben besteld. Zeer goed vlees en saus

Goed vlees ,goede service,

Zeer goed vlees mooi diepgevroren en per stuk verpakt.goede service levering van box.komen afspraak na.zeker voor herhaling vatbaar!

Topservice!

Goede stukken vlees! Tot nu toe bij één bestelling iets verkeerd gegaan, maar was dezelfde dag perfect opgelost. Echt een aanrader.

Mooie stukken vlees en goede service

Zowel een box als losse stukken vlees besteld en ben zeer te spreken over de kwaliteit, hoe het verpakt is, de levering en de service. Ook iets bijbestellen voorafgaand aan de verzending was goed geregeld.

Heerlijk vlees, goede en snelle levering!

Inmiddels een paar keer besteld bij inamood. Steeds super!

erg goed

Al meerdere keren vlees besteld, we zijn dik tevreden

Top kwaliteit, snel bezorgd en heerlijk!

Het vleespakket dat wij besteld hadden was snel en goed gekoeld geleverd! Echt top kwaliteit. En als je vragen hebt of een wens die wat afwijkt van de gebruikelijke, dagelijkse bestellingen is men zeer ruimdenkend en zeer behulpzaam! Ook vriendelijke mensen aan de telefoon. Ik kan deze firma dan ook met een gerust hart aanbevelen.

Meerdere keren besteld: blijft TOP!!

Hoogste kwaliteit, héérlijk vlees. Ruim assortiment. Wij hebben nu voor het eerst tonijn besteld, op aanraden van onze dochter (die wij INAMOOD aanbevolen hadden). Ruimhartige klachtenafwikkeling toen er een keertje iets mis ging n.b. buiten hun schuld om. Er zijn ook telkens goede acties: hou ze in de gaten!! Wij zijn dik tevreden en we kunnen INAMOOD bij iedereen aanbevelen!

Top, super service

Woensdag laat op de avond een bestelling geplaatst, duidelijke omschrijvingen wat wat is en wat je mag verwachten wat je krijgt. Donderdag is de bestelling geleverd, met de short ribs. De verpakking was echter ruimschoots boven mn verwachting, super koud en heel erg goed verpakt. Echter ontbrak er een item en zat er een item te veel in de doos, wat ontbrak had ik zondag nodig op de camping. Ongetwijfeld verkeerd gegaan met orderpikken, kan gebeuren. Vrijdag gebeld en mn verhaal uitgelegd, ze losten het als volgt op, nog dezelfde dag kwamen ze het ontbrekende item bezorgen en als tegemoetkoming mocht ik het item wat teveel, verkeerd geleverd was houden. Dat noem ik nou service, ik kan morgen lekker op de camping aan de slag echt Top, bedankt. Julie hebben er een tevreden klant bij. Dit was ook de eerste keer dat ik vlees bestelde online en zeker niet de laatste. INAMOOD bedankt, groet John

Eerste keer besteld

Vlees voor de eerste keer besteld, zijn zeer tevreden hoe het is afgehandeld, service is top.

Kwaliteit en service

Heerlijk vlees, goede service, komen beloftes na.

Super vlees

Vaak leuke aanbiedingen voor top vlees.

Goed en smaakvol producten

Leuke entourage, goed advies ,lekkere producten,prijs kwaliteit goed, dus zeker een aanrader voor een gezellige en smaak volle BBQ

TOPVLEES !!

TOPVLEES

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.