Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Ik bestel nu voor de 3e keer verschillende producten. Als slager kan ik dit goed beoordelen. Daarnaast vind ik de levering zeer professioneel. Je kunt je eigen order prima volgen.

Super kwaliteit vlees

Heerlijk vlees voor een betaalbare prijs. Al het vlees word gekoeld geleverd, helemaal top!

Bestel elke maand wel grote stukken vlees en altijd weer top vlees!!!

weer een top levering

wat een gemak het wordt diepgevroren aan geleverd, dus van het weekend kan de bbq weer aan ;) met het top vlees van INAMOOD komt dat wel goed

TOP kwaliteit en service

Het vlees is echt geweldig. Ook vooral de gemarineerde/gegaarde artikelen, helemaal super! Fijne avondlevering, dus zeker een aanrader!

Supergoed

Ideaal dat je de gewichten kan kiezen bij sommige producten Super fijn verpakt En de smaak is heerlijk

TOP kwaliteit.

Altijd op de juiste tijd bezorgd !

Super lekker vlees!!

Altijd heerlijk vlees, nergens betere echte biefstuk en super service!!

Goede kwaliteit, snelle service, perfecr verpakt!

Het is een duidelijke site die bestellen erg makkelijk maakt. Het vlees en de vis zijn van uitstekende kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Levering was op tijd en de producten waren zorgvuldig verpakt. Aanrader!

Super service en gemak, super vlees

Wat een gemak om echt kwalitiets vlees op deze manier te bestellen en geleverd te krijgen!

Prima service prima heerlijke producten

Ik ben zo tevreden dat ik bijna mijn hele kennissen kring op de hoogte heb gebracht Ik heb nu 2 keer besteld en ik ga dat zeker nog meer doen

top producten

inmiddels vaste klant echt top kwaliteit bezorging perfect echt aanrader

top vlees

geweldig lekker vlees

Zeer tevreden, mooi en smaakvol vlees voor eerlijke prijs

Een echte aanrader. Ik heb al een paar keer vlees besteld hier bij Inamood, smaakte zeer goed, mooie grote stukken en fijne duidelijke levering door trunkers. wij zijn zeer tevreden

heerlijk

Heb eindelijk vlees gevonden met de smaak die ik graag wil, malse vlees voor op de bbq, ik bestel vaak bij inamood en ben erg tevreden mee.

Compleet, kwaliteit en zeer netjes aan de prijs

Verzorging kan niet beter, mooi verpakt, veilig verpakt, elke keer weer!

Eerste bestelling

Dat was even afwachten. Kwaliteit was gewoon top.

Heerlijke vis en zalig vlees

De tonijn was heel erg lekker. Sashimi kwaliteit. Heb gelijk nieuwe bestelling gedaan want dit ga ik vaker eten. Ik zou het leuk vinden wanneer er ook nog wat sushi kruiden bij verkocht zouden worden en soja-wasabi saus. Dan kun je het gerecht echt afmaken. Ook het vlees heerlijk mals. Mijn ouders bestellen al regelmatig bij inamood. Ik ben vanaf nu ook vaste klant!

Zeer goed!

Al diverse keren een bestelling gedaan. Het vlees is van Top kwaliteit en smaakt uitstekend als het van The Bastaard bereid is. Snelle levering en de producten goed vacuüm verpakt met droogijs. Echt een aanrader!

Fantastisch vlees.

Het vlees wat ik besteld, is prima verpakt, erg mals vlees,prima kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Top vlees!

Voor de derde keer besteld. Eerste keer wat voorzichtig ingekocht maar gelijk helemaal weg van het lekkere vlees. Levering is snel en makkelijk doordat je over de levering op de hoogte wordt gehouden via SMS. Echte aanrader!!

Altijd top!

Al meerdere keren besteld en altijd top vlees! Levering ook perfect incl dry-ice. Wij hebben al meerdere vrienden enthousiast gemaakt door ze te tippen over inamood.

Perfect vlees, duurzaam verpakt en diepgevroren geleverd

Diverse leveranciers geprobeerd.... Maar dit vlees is het beste, En duurzaam verpakt. Rond 2200 pas geleverd maar nog steeds diepgevroren .. Ik vind het perfect. ( en die shortrib vandaag van de bbq smaakt ook heerlijk )

Geweldige service, vriendelijk personeel en niet onbelangrijk het vlees is ook van goede kwaliteit!

Inmiddels een aantal keer besteld bij Inamood, gewoon goed vlees en snel geleverd. Maar gisteren was ik iets vergeten mee te bestellen, gauw gebeld en gemaild en zat vandaag gewoon bij de levering. Bedankt voor het snelle handelen en jullie zien mij zeker terug!!

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.