Bestelling precies op tijd geleverd !! Het vlees is geweldig op en top producten

Top kwaliteit vlees en geweldige klantenservice.

Top kwaliteit vlees en een geweldige klantenservice voor uitstekende prijs. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker weer bij INAMOOD bestellen.

Prima kwaliteit.

Voor het eerst vlees besteld bij Inamood. Altijd wat huiverig met online vlees. De bezorging was stipt en heldere communicatie via de mail. Heb bestelde was keurig verpakt in speciale kartonnen doos met koelzakjes en diepgevroren. Wat me direct opviel is dat het geleverde overeenkomt met wat je op de foto ziet. Een prima eerste kennismaking met Inamood en ga zeker nog een volgende bestelling plaatsen.

Klasse, van A tot Z

Aanbod en prijskwaliteit is top, verpakking is veilig en professioneel, AANRADER!!!!

Goede kwaliteit vlees en top service

Al meerdere malen besteld (en ook voor de buren) en het vlees is echt top kwaliteit. Snelle service en goed verzorgde verzending. Laatst ging er een keertje wat mis met de bestelling, maar met goed contact via mail en ook telefonisch is het keurig afgehandeld. Een tevreden klant, die zeker hier zijn vlees blijft bestellen.

Geweldige bezorging, netjes en heerlijk vlees

Van uit de huiskamer, lekker vlees uitzoeken voor bbq. Al een aantal keer besteld en iedere keer is de levering weer top. Kan ik bij jullie dezelfde kwaliteit aan weer bestellen?

Ideaal om zo vlees te bestellen, nu al zin om de bbq schoon te maken en lekker aan de slag te gaan!

Mooi goed vlees met een goede prijs kwaliteit verhouding

Alles wordt altijd netjes op tijd bezorgd en goed overzichtelijk ingepakt

Super goed vlees voor een betaalbare prijs. Smullen!

Super kwaliteit vlees voor een prima prijs. Bestellen, bezorgen; alles gaat zonder problemen en is gebruikersvriendelijk. Echt een aanrader!

Hoge kwaliteit, snel geleverd en ruime keuze

Dusdanig goed dat al voor de 4e keer bestel in een half jaar.

Heerlijke ribeye we hebben genoten

Eerste ervaring met inamood was uitstekend Heerlijk stukje vlees in professionele verpakking

Gemakkelijk bestellen

Goede aanbiedingen en gemakkelijk bestellen via de website. We hebben al vaker gebruik gemaakt van hun goede kwaliteit vlees en zullen dit ook graag blijven doen.

Snelle levering, geweldig vlees

Bestellingen worden snel geleverd. Kwaliteit is altijd super.

Actief en meedekend!!

Reageren heel snel en adequaat

Super handige site en alles is erg lekker!

Gewoon goed en lekker. Ook het bestellen gaat prima en de prijs/kwaliteit is perfect!

Top vlees!

Top! Nu voor de 2e keer besteld! goede producten & vlotte levering. Kortom prijs-kwaliteit is prima! aanrader!

Top vlees voor top prijzen

Vergeleken met andere online slagers top producten voor een eerlijke prijs/kwaliteit . Super! Waygu bavette bijna de helft goedkoper dan andere aanbieders. Top product, netjes schoon en keurig verpakt. Ook andere hele stukken vlees super! Sauzen en runs ook zeer de moeite waard! Dank !

Super kwaliteit en goede service

Nu voor de 3de keer besteld. Altijd vlees in de diepvries. Zowel de vlees, als vis producten zijn heerlijk.

Top service ook als er een x iets niet goed gaat

Na enkele top stukken vlees te hebben mogen proeven van Inamood vandaag een tegenvallende short rib op de bbq gehad. Een mail naar de klantenservice gestuurd en binnen een uur werd er telefonisch contact met me gezocht, en dit op een zondag! Netjes te woord gestaan en onderling geregeld. Ondanks de teleurstelling van een aantal uren bbq-en met niet het gewenste resultaat de dag toch tevreden af kunnen sluiten. Dank je Inamood!

prijs/kwaliteit/levering/betaling kan niet beter !!!

super (H)EERLIJK

Goede klantenservice

Met een klein probleempje met de A4 wagyu nog in de avond gebeld om het probleem op te lossen. Meneer kwam met een hele goede oplossing en was zeer vriendelijk en meedenkend.

Meerdere keren naar volle tevredenheid besteld!

Bestel elke keer een mix van producten om mijn kamado, en uiteindelijk onszelf, te voeden met mooie stukken vlees. En tot nu toe elke keer naar volle tevredenheid. Bezorging gaat top, de wijze waarop het verpakt wordt is uitstekend en het vlees zelf (mits door mij goed bereid :-)) al helemaal. Dus ben dik tevreden!

Zeer goede kwaliteit vlees. Heel netjes verpakt en snel geleverd.

Picanha en Maminha besteld en heerlijk bereid op de BBQ. Iedereen was erg te spreken over smaak en kwaliteit van het vlees. De volgende bestelling is alweer geplaatst.

Kwaliteit en snel geleverd

De ossenhaas is verrukkelijk! De runderriblappen echter niet, ze bleven taai ook al had ik het 5 uur opstaan.

Super lekker gegeten! vlees is zo mals en van top kwaliteit...

via mijn zwager Jurgen heerlijk vlees besteld ..super kwaliteit...online bestellen verloopt snel en levering ook zeer snel! Tip: jullie hebben speklappen maar niet a la minute...zouden wij graag zien.

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.