Het zou fijn zijn als de speklappen en procureurlappjes apart in gepakt kunnen worden. zeker als je alleen bent.

Keurig verpakt, aardige bezorger, vlees ziet er goed uit en smaakt heerlijk

Keurig verpakt, aardige bezorger, vlees ziet er goed uit en smaakt heerlijk

weet ik nog niet

ik ga morgen voor het eerst jullie vlees eten, zag er goed uit

Erg lekker vlees

Snel geleverd en erg lekker vlees.

prijs/kwaliteit.

Prijs ongeveer de helft van een slagersossehaasje. Hele ossehaas gedeeltelijk ontdooien tbv porties en opnieuw invriezen. Niet echt ideaal.

Het geleverde vlees is van uitstekende kwaliteit.

Ik zal zeker weer opnieuw bij INAMOOD bestellen. De verpakking met droog ijs is uitstekend verzorgd en men hoeft dus niet bang te zijn dat het vlees half ontdooid aankomt. CHAPEAU

Heerlijke ribbetjes

Na een dag marineren in de oven. Ze komen er heerlijk mals uit en valt bijna van het bot.

Erg goed

Voor de eerste keer online vlees besteld, maar dat was zeker geen teleurstelling. Erg goed en snel geleverd. Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer.

Goed service, prima vlees!

Great

All of the products were very tasty and fresh. Thanks!

Netjes geleverd de juiste hoeveelheid en het vlees ziet er goed uit en smaakt prima!

Heerlijk vlees

Ik had heerlijk en betaalbaar vlees. Echt een aanrader.

Top vlees

Heerlijk vlees en goed gekoeld geleverd.

Heel goed verzorgd

Prima aangebracht Keurig en goed verpakt Heb nog niet alles op maar vlees is prima!!!

Heerlijk !!

Wat een goede service!! Bezorging, goed bevroren ontvangen met ice packs!! Goede informatievoorziening voor levering. Vlees, goed verpakt en geproportioneerd, heerlijk vlees. Voor mij eerste keer maar de plaatselijk slager (ik maakte al geen gebruik van de supermarkt slager) ga ik minder zien!

Goede kwaliteit, perfect geleverd!

Snelle levering, het vlees is goed verpakt, de kwaliteit van het vlees is heel goed!!!

Geweldig vlees

Super levering en top vlees kom zeker weer terug om meer te bestellen

Exclusieve kwaliteit tegen een relatief lage prijs.

Zeer goeie kwaliteit ribeye,heerlijk mals vlees. 30% goedkoper dan de exclusief ierse ribeye in de betere supermarkt. Perfecte levering ,zowel timing als verpakking. Ik zal zeker vaker een bestelling plaatsen bij INAMOOD.

Mooi vlees! Goede dikke spareribs. Short rib ziet er in de verpakking prima uit, deze moet alleen nog bereid worden.

Geen levering in België mogelijk

na registratie , Belgie wel selecteerbaar , bestelling geplaatst , de melding , geen levering in België . Jammer maar helaas

Erg goede kwaliteit vlees, goed verpakt. Kortom voor herhaling vatbaar.

Super vlees

Levering was top, het vlees kwam goed bevroren aan. Meteen de dag erop heerlijk stoofvlees gemaakt, echt een stuk goed vlees. De hamburgers waren ook top (joekels van burgers). Belooft veel goeds voor de biefstukken die we nog moeten uitproberen.

Food was delivered next day, within agreed hours. Meat was well packed and properly cooled. Quality was great

Heerlijk vlees

Ik had lam en beef besteld en dat is mij ontzettend goed bevallen. Het marble meat is gewoon heerlijk, maar ja dat was de lams ook. Hier ge ik zeker weer mijn vlees bestellen

Super goed

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.