Zeer positief

Mijn pakket met vlees was niet bezorgd. Dat speelde net voor de Kerst. De avond erna ook niet. De dag daarna werd de moeite genomen om het pakket zelf te komen brengen. Top service! En dan ook nog goed vlees :-)

zeer goed

Vlees was heerlijk en mals en op tijd afgeleverd

Uitstekende kwaliteit en service

Top kwaliteit lamsvlees ossehaas en gourmet van alles genoten en zonder uitzondering een hoge standaard

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima verpakt vlees,

Fantastisch!

Mooie gebruiksvriendelijke web site. Snelle levering. Maar het belangrijkste: kwaliteits vlees!!

snelle levering. Goed verpakt. Maar vooral goed vlees

Van de online vleesleveranciers heb ik met Inammood tot nu toe de beste ervaring

Mooi vlees geweldig goed ingepakt

Op tijd geleverd, goed georganiseerd

Goede producten en snelle levering

Alles was volgens afspraak geregeld. Goede producten en netjes appart verpakt.

Vlees van uitstekende kwaliteit

Vlees wordt goed verpakt en verzonden in een kartonkoeling doos, en de kwaliteit van het vlees is buitengewoon goed.

Goed vlees, goed verpakt, snel geleverd

Heerlijk vlees

We kregen alles snel geleverd. Het enige wat we niet goed gezien hebben is dat de procureur lapjes per vijf verpakt zaten en nietper stuk zoals het andere. Dus hebben we die in een keer moeten opeten. Voor de rest prima

Super kwaliteit voor goede prijs

Top kwaliteit voor betaalbare prijs!

Goed verpakt en super vlees

Mooi vlees en super bezorging.

2 x de picanha besteld en 2 x top vlees ontvangen met preciesgenoegvet erop. Ook de snelle levering is een groot pluspunt voor mij want meestal bedenk ik pas op het laatste moment wat er op de kamado gaat.

Snel, goed verpakt, goede prijs en lekker vlees!

1e keer hier besteld, goede ervaring! Duidelijke website met filmpjes hoe je het vlees kan bereiden. Eerlijke prijs en tip top verpakt. Had ook nog even lol met het droge ijs in een bakje en dan wat warm water overheen! Alles bij elkaar een goede ervaring en zal er zeker vaker bestellen. Vlees is van goede kwaliteit, goed en snel verzonden.

1 woord is genoeg; SUPER

Ik ben een "eerste keer" klant maar de ossenhaas spiesjes zowel als de RIbeye waren van superieure qualiteit. Als of de slager van INAMOOD speciaal voor mij de beste stukjes vlees heeft geselecteerd. Ik ben een zeer tevreden klant.

Awesome Meat!

Amazing quality, I have been buying every two months or so since July. Meat is very high quality, delivery is flawless always on time, packaging can be improved but nothing to worry if you have a couple of ziplock bags or a food vacuum machine at home.

Zondag bedacht om een BBQ te houden ivm Corona. De volgende dag vlees al binnen, goed verpakt en ijskoud ontvangen. Zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. O ja de Inamood rub is zeker ook aan te bevelen.

Netjes verpakt goed van smaak

Goed verpakt. En was heerlijk op de bbq

De lamsracks hadden wat mooier getrimmed kunnen worden. Maar het vlees was echt top. De kogelbiefstukken zijn ook heerlijk. Super mals vlees. Erg lekker.

Lekker vlees

Het vlees is heerlijk mals en voor herhaling vatbaar.

Voor herhaling vatbaar!

Ontzettend fijn. Bezorging top en up to date. Mooi vlees. Jammer dat er geen ossenhaas aan een stuk te verkrijgen is.

Snel en in top verpakking afgeleverd

Snel en goede communicatie. Mooie stukken vlees

Een mooi product en een optimale aflevering

Het product is van een mooie kwaliteit, goed verpakt en werd perfect op tijd afgeleverd.

Dit is vierenhalve ster waard! De bestelling binnen 24 uur in huis.

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.