Mooi kwalitatief vlees

Producten kwamen in geïsoleerde doos met extra vries elementen, en waren dus nog goed diep gevroren. Kwaliteit van het vlees is goed, was erg lekker.

geweldige kwaliteit

zie bovenstaande

Top service en top vlees

Alles was heel goed geregeld. Het vlees was echt top. Wij gaan zeker vaker bestellen

Prachtige lamsracks en zeer snelle en nette levering

Voor het eerst bij Inamood vlees besteld. Mooie lamsracks en supersnelle en nette levering! Aan te bevelen en zeker niet de laatste keer een bestelling geplaatst!

heerlijk!

heerlijk vlees, heel mals en nog eens thuis bezorgd! top kwaliteit en service. We zijn fan.

Strakke levering en super kwaliteit vlees!

Kan er niks anders van maken dan echt geweldig vlees Wat hebben we toch al die tijd getobt.

Heel makkelijk en zeer duidelijk tijdens de bestelling fase. Duidelijk ook met de verzending. De vlees is super kwaliteit. Je krijgt wat je betaald. Super tevreden. Dankjewel.

Heerlijk mals vlees

De Ossehaas smaakte voortreffelijk, de lamsbout ook, alleen die in januari 2020 was gesneden en ingevroren. Daar was ik wel verbaasd over, eerlijk gezegd. En wat mij ook tegen viel was dat ik €3.- extra betaal voor 0,04 gram vlees. Aangezien ik een bout vanaf 1900/2100 gram bestelde en hij 1904 gram woog, erg jammer. Verder werd het vlees keurig op afspraak geleverd in een speciale koelden met icepacks.

super lekker vlees voor een goede prijs

Altijd netjes op tijd geleverd, goed verpakt en heerlijk vlees!

Heerlijk vlees en goede service

Wij hadden voor de eerste keer besteld en hebben inmiddels heerlijk gebarbecued en gecourmet met Kerst.

Uitstekende kwaliteit

Website duidelijk en gemakkelijk bestellen. Vlees werd vlot en op afgesproken tijd afgeleverd. Kwaliteit uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijke producten

Mooie producten voor een goede prijs. Perfect geportioneerd geleverd.

Een goed stukje vlees voor een eerlijke prijs !

Goed vlees en goed ingepakt

Goed vlees en goed ingepakt en op tijd aangekomen.

Snel en goed top

Lekkere kwaliteit vlees, De grote garnalen beter dan ik ooit eens heb gehad.in bevroren toestand en zelfs ontdooid was de geur super neutraal. Ik had ook potjes kruiden gekocht En dat is ook een aanrader Top!!

Geweldig vlees

Heerlijk gegeten. Super kwaliteit en perfect geleverd.

Heel goed, heerlijk vlees

Een prima stuk vlees. Netjes verpakt en keurig volgens afspraak geleverd. Heel tevreden. Kan Inamood direct aanraden.

Prachtig veel en snelle bezorging

Echt super goed vlees dat snel geleverd wordt! Fijn is ook dat je bij bezorging diverse voorkeuren kunt doorgeven.

Smikkelen

Levering was op tijd en vlees was van goede kwaliteit

super lekkere steaks

al het vlees wat we besteld hadden was heel erg goed. het is zeker niet de laatste keer dat we bij jullie besteld hebben.

Lekker mals goed vlees

Goed aangekomen, netjes verpakt en op tijd. Lekker mals vlees , carpaccio was ook heerlijk!

Dit was pas echt een goed stuk vlees prima.

Vlees besteld prima op tijd geleverd en uitstekend verpakt en geweldige kwaliteit top.

vlees om van te smullen

een prachtig stuk vlees en gebakken een lust voor de tong

Prachtig smaakvol vlees

Meerder keren hebben wij nu vlees bij Inamood besteld en elke keer is het weer van topkwaliteit. Het is keurig verpakt en er is een duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook de bereiding wordt prima uitgelegd. Volgende keer bestellen wij weer bij Inamood.

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.