Prachtige kwaliteit vlees, zeer snelle levering

Terwijl de pakketdiensten totaal overbelast zijn, kwam de bestelling keurig binnen 24 uur binnen. Het vlees is van een hele goede kwaliteit, het smaakte heerlijk, en de verpakking is zeer efficiënt. Wij zijn fan!

Vanaf de verpakking tot dat het op je bord ligt uitmuntend

Geweldig verzorgd een heerlijk stukje vlees dat op je tong wegsmelt.

Uitstekend vlees

2 stuks mooie Cote de Boeuf besteld voor de kerst. Keurig op tijd geleverd, wat resulteerde in geweldig BBQ kerstdiner!

Eten was heerlijk, boven onze verwachtingen. Voor herhaling vatbaar!

Super lekker!

Kwaliteit van de Ossenhaas is helemaal top. Service van Inamood is prima. Gemakkelijk qua bestellen en op tijd geleverd.

Quality

I became a customer. Price quality is just fair! I tried most all in the website and really like it. The quality is top and when you get used to quality you don’t want to change. I became a customer and I definitely recommend. I hope you keep on growing your variety so I don’t need to order anywhere else☺️ The website is also easy to use and the delivery services also very good. You can choose the day to be delivered and it works just fine.

perfect

lekker vlees

Top vlees top service. Gewoon perfect

Alles volgens afspraak, en zoals ze zelf zeggen klopt helemaal het vlees is top. Echt een aanrader.

Heerlijk mals goede prijs op tijd bezorgd

Mooie, dikke buikribben

Zeer tevredene over de levering en het vlees. Mooie buikribben, met een goed stuk vlees op en tussen de ribben. De verpakking was wel overdone. Iedere twee ribben een aparte doos. Overigens wel goed gekoeld. Zal hier zeker vaker bestellen.

Goede kwaliteit vlees, goede snelle lever service

Super lekker vlees! Fantastisch gegeten deze kerst :)

Ik bestelde voor de kerst ribeye aan 1 stuk en lamsrack. De ribeye was heerlijk voor mijn engelse roast dinner!!! Heel mals en 100% voor herhaling vatbaar want veel duurder dan ribeye steaks is het niet. Lamsrack waren er 2, samen gesealed in 1 verpakking. Ontdooien moest daarom wel 2 tegelijk. Ook dit vlees was heerlijk en voor herhaling vatbaar. Ik bestel binnenkort weer!

Super lekker vlees

Echt wel bijzonder goed vlees. We waren flink verrast. Wint het van de supermarkt by far. Zelfs de kipfilet smaakte beter. Hierdoor alsnog een geweldige kerst

Mooi vlees & goede service

Super mooi en smakelijk vlees voor onze winter-BBQ

Snel en netjes geleverd. Voor het geld prima kwaliteit

Heerlijk vlees op de BBQ

Heerlijk op 1e kerstdag een winterbarbeque gehouden met de familie. Was echt top.

Heerlijk

Mijn bestelling was keurig verpakt en het vlees was van zeer goede kwaliteit

Alles was lekker!

Ik was erg verrast dat het vlees uit Polen kwam omdat mijn vrouwtje ook uit Polen komt, en je merkte dat het het vlees niet uit Nederland komt. De smaak was totaal anders. Voller van smaak en dus heerlijk en mals.

Goed vlees, goede service!

Ik heb iberco ribs, picanha en procureur besteld. De eerste twee zijn heel erg goed bevallen. Procureur ligt nog in de vriezer. Twee mini opmerkingen: iberco ribs hadden iets meer vlees mogen hebben en de picanha miste een klein stukje vet aan de punt. Maar prijs/kwaliteit is echt heel erg prima. Bedankt!

Smullen

Super lekker vlees voor een mooie prijs..en een goede service

(H)eerlijk vlees

Iberico rib fingers om fingers bij af te likken. Van short ribs stoofpotje gemaakt, hemels. Echt waar voor je geld!

Heerlijk mals stuk vlees

Sommige stukken hadden wel erg veel vet maar dat konden we eraf snijden, vlees was heerlijk

Vlees ziet er goed uit! Smaakte heerlijk. Levering was perfect, goed koud ingepakt.

Mooie vleespakketen

we hebben gesmuld van een verrukkelijk stuk vlees

prima aangeleverd, en uitstekend van smaak

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.