Super mooi vlees voor goede prijs!!! En goede service!!!

Perfecte kwaliteit voor betaalbare prijs!!! Aanrader voor de vlees liefhebbers!

Nog nooit zo lekker vlees gegeten

Ik bestel mijn vlees normaal altijd bij de slager, nadat ik een paar jaar geleden gestopt ben met het kopen van vlees in de supermarkt. Maar ook nu ga ik de slager achter me laten. Nu al meerdere keren besteld bij Inamood, maar elk stuk wat ik heb geproefd is van top kwaliteit. Zelfs de kipfilet is beter dan waar ik ooit gegeten heb. Bestellen en leveren zeer eenvoudig en zeer faire prijzen!

Prima service van Inamood

Over de levering en vlees is niets aan te merken; heerlijk mals vlees, mooi per portie verpakt. Enkel de ossenhaaspuntjes zijn klein. Veel verschil in maat wat het bereiden niet eenvoudiger maakt. Bij de laatste levering waren per ongeluk ossenhaaspuntjes geleverd in plaats van steaks. Dit is keurig rechtgezet door een nalevering van de bestelde ossenhazen met als compensatie een pak met heerlijke burgers en een pak rib-eyes. dat is wat ik noem service!

Beste kwaliteit, makkelijk besteld!

Wij hebben al verschillende soorten vlees besteld en bereidt. De kwaliteit is echt fenomenaal. Als we straks weer uit eten mogen, wordt het lastig om dit te evenaren. Super makkelijk te bestellen, snel geleverd en de aanlevering en verpakking is top. En ook nog eens tegen een heel aantrekkelijke prijs! De hele vriezer ligt vol :)

Goede kwaliteit en netjes op tijd top

Mooi op tijd, top kwaliteit, netjes verpakt. Helemaal okay

Super kwaliteit en goede service

Kwaliteit is Super

Makkelijk bestellen en mooie portie's Het meeste valt wel op dat alle portie's even groot zijn en even dik wat bereiden makkelijk maakt. En de portie's zijn mooi voor een gezin. goed verpakt en makkelijk uit de vriezer te nemen. bezorging in de avond is helemaal geweldig

Mooi en lekker vlees van goede kwaliteit, ronduit top.

Wij hebben vorig jaar niet een keer gebarbecued, maar in 2020 zijn we nadat we hebben mogen proeven van het heerlijke en malse vlees van INAMOOD helemaal enthousiast geraakt. Het is echt een culinaire barbecue beleving, een waar feestje voor iedereen.

Uitstekend!

Zeer aantrekkelijke en verzorgde verpakking. Goed gekoeld en top kwaliteit vlees. Ben voornemens middels jullie mijn kerstpakketten en relatiegeschenken te versturen.

Makkelijk, duidelijk, en goed vlees!

Overzichtelijke site, goed vindbaar en duidelijk. Makkelijk bestelproces. Vlees erg lekker. En bijzonder....na betaling kreeg ik proactief een melding of ik kortingscode was vergeten omdat ik nieuwe klant was. Wilden ze alsnog vertekenen! Erg keurig.

Super kwaliteit

Heb bijna het hele assortiment geprobeerd en ben elke keer weer zeer tevreden over de kwaliteit. Gewoon top in mijn ogen/mond.

Erg goed vlees

Erg lekker en mals en goed v smaak

Super lekker vlees

Prima verpakt. Kan zo weer de vriezer in. Vlees smaakt echt heel goed!

Mooi lekker, goed verpakt en goed geleverd

Makkelijk te bereiden. Vlees ziet er mooi uit. Perfect geleverd volgens afgesproken tijdstip.

Amazing quality for an affordable price

Easy to place an order, even better now with web page, delivery quick and fresh and frozen meat. Only one comment, the transparent plastic packaging is quite sensitive and breaks/cracks very easily, exposing the meat in the freezer and when defrosting, juice comes out of the packaging. Therefore you could consider improving it.

Geweldig!

Gemakkelijk bestellen! Goede bezorging! Geweldig vlees!

makkelijk besteld,super levering

goede kwaliteit vlees, makkelijk besteld, duidelijk over het tijdstip van leveren.

Geweldige kwaliteit

Bestellen, bezorgen, de kwaliteit. Alles klopt gewoon. Zeer tevreden

Geweldig!

Kan niet anders zeggen dat ik blij verrast ben! Top houden zo!!

Heerlijk

Had de shortrib besteld. Gekruid met zout, peper, knoflookpoeder en koffie en vervolgens low en slow bereid op de BBQ met wat eiken rookhout. Het resultaat was een heerlijk mals stuk vlees met onwijs veel smaak. Ik had nog nooit eerder zo'n lekkere shortrib gemaakt en deze was nog goed betaalbaar ook (ik ben gewend rond de 40 euro voor een vergelijkbare grote te betalen).

Lekker! Deliciosaaaaa!!!

Wat een lekker vlees! A carne da Inamood é simplesmente incrível e o serviço super rápido. A embalagem foi muito bem bolada: o produto chega em excelentes condições de congelamento. É fácil de armazenar e de tirar para uso: na quantidade certa. Confesso que no começo fiquei um pouco "pé atrás"pois não gosto de carne congelada, sinto o gosto do congelamento de longe. Até provar esse produto... é incrível pois o gosto é de carne fresca! Já provei vários tipos: o hamburguer é delicioso, a sukade para fazer sopa ou até fritar me lembra as carnes desfiadas e seca do Brasil, e o filé mignon (ossenhaas) é meu preferido. Eu recomendo: se ainda não provou: faça um pedido e você vai ficar muito satisfeito!

Ongeëvenaard, uitstekend

Heerlijk vlees wat ik ergens anders nog niet ben tegen gekomen. Met name de Picanha was echt voortreffelijk. Deze heb ik al meerdere keren besteld en op de BBQ klaar gemaakt. Het bezoek wist niet wat ze meemaakten, die smaak!

Beste vlees van Nederland!

Wij zijn trouwe klanten al sinds het begin. Heerlijk vlees, snelle levering en divers assortiment. Veel vrienden van ons zijn klanten geworden na dat ze bij ons INAMOOD vlees hebben geprobeerd. We vinden het ook handig dat je QR code op de verpakking kan scannen voor heerlijke recepten of instructies op YouTube over hoe je het vlees kunt bereiden.

Beste online vlees, beter dan onze slager

Ik kan het iedereen aanraden. Prijs / kwaliteit verhouding is heel erg goed. Beste rundvlees wat ik heb gehad.

Vlees zoals vlees moet zijn Als je dit geprobeerd hebt snap je waarom we niet meer naar onze slager gaan

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.