Top klantenservice

Wilde mijn man verassen, maar wist niet goed wat te bestellen. Vriendelijk te woord gestaan en perfect geholpen. Aanrader!

Unique experience

It is a must have experience for those who appreciate red meat specially followed by a good glass of wine. It’s hard to find a meat with this quality in the supermarkets, very marbled and super tender.

5 Sterren

Alles klopt! Heerlijk vlees, duidelijke bezorging en ook nog zeer gunstig geprijsd! Aanrader!

Top restaurant kwaliteit! Makkelijk bestellen en altijd op tijd binnen.

Heerlijk vlees! Nu de restaurants gesloten zijn is INAMOOD een zeer goed alternatief om toch te kunnen genieten van een goed stuk vlees. Regelmatig verras ik mijn gezin, familie en vrienden met een lekker stuk vlees van de BBQ. Picanha, buikspek aan 't stuk en de spareribs zijn onze favorieten. En niet te vergeten de procureur (pulled pork)!

Geweldig lekker vlees!

Mooie website, veel keuze. Levering is snel en het vlees is geweldig!

Heerlijk vlees, goede prijs en thuis bezorgd!

Top kwaliteit!

Erg makkelijk te bestellen, snel en goed geleverd. Vlees van echte top kwaliteit! Aanrader!

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wil je genieten van een stukje kwaliteit? Bestel dan hier. Met zorg geleverd en het vlees is elke keer weer genieten.

Top kwaliteit.

Heerlijk vlees, makkelijk te bestellen, Goed verpakt. Super kwaliteit. Klantenservice altijd beschikbaar.

Een unique ervaring!

In één woord? Perfectie. Makkelijk te bestellen, thuis afgeleverd, top kwaliteit vlees en ruim assortiment. Wij zijn en blijven trouwe klanten!

Inamood is a great experience. Yes, a great experience...Starting from the way of ordering, the comfort and the quality of the delivery service until the moment of grilling the meat. We love a good barbecue and no doubt we have the best products on our table. The steaks are wonderful! I highly recommend it!

Heerlijk!

Uitstekend product. Het is zeker het lekkerste vlees hier in Nederland! We bestellen altijd !!! Het komt snel in uw huis en is zeer goed bevroren. Onvergelijkbare smaak.

• Você nos recomendaria? Yes

Best meat experience Ever.

We are ordering Inamood for a while now. My husband is a barbacue lover and we just love the fact that we our meat gets home fast delivered . They have a big variety and everything is very well selected. Price/quality is very fair and in this year that we barely went out or went on vacation it’s just awesome to have high quality meat at home. ;)

Supper lekker!

Heel erg lekker vlees dat altijd goed in smaak valt. Klantenservice ook goed bereikbaar.

Where customer-centricity meets great service & quality

The team at INAMOOD only have YOUR best interests at heart. They are focused on bringing you great quality meat, for the best possible dining/bbq experience. The team very responsive, helpful and full of pride for what they offer - and they should be, it is great! I love to bbq, all year round, and finding a reliable, consistent good value supply of quality meat has been a challenge - until now! This is not a paid review, just one incredibly happy customer!!

Top kwaliteit , top service

Het lekkerste stukje vlees voor het eender welke gelegenheid ! Groet van een bijzonder tevreden klant die nog vele malen een bestelling zal plaatsen en zodoende geniet van het beste vlees wat wenselijk is .

Only the best!

Het lekkerste vlees wat ook nog eens aan je voordeur bezorgt wordt. Bij ons geen BBQ zonder inamood!

Zeer constante kwaliteit top producten voor echt goede prijzen. Vanuit passie ontstaan.

Snelle levering en blije tafelgenoten.

Heerlijk vlees en goede verpakking

Heb een aantal keer besteld en vlees is van top kwaliteit. Zeker een aanrader!

Heerlijk vlees!

Snel besteld, volgende dag in huis. Goed vlees voor een nog betere prijs, echt een aanrader

Heerlijk vlees en goede snelle levering

Heerlijk vlees en goede snelle levering

Ruime keuze en zeer goede kwaliteit

GEWELDIG!!

Super aan geleverd en TOP quality! Zeker een aanrader!

Geweldige kwaliteit, levering en service.

Van bestelling tot levering een dikke 10

Ben zelf een BBQ fanaat. Afgelopen week voor de eerste keer een bestelling gedaan bij Inamood. Zeer tevreden over het gehele proces. Van bestelling tot levering, de communicatie is top! Kwaliteit van de producten zijn bovengemiddeld tot zeer goed! Voor mij de komende periode alleen maar Inamood op de BBQ!

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.