Good

Uitstekende verkoper, goede kwaliteit, alles zoals beschreven. Snelle levering. Vandaag besteld, morgen al in huis. Ik beveel de verkoper aan.

Iphone 15 pro “zo goed als nieuw” aangeschaft. Accu was bij aflevering 100%, klein zichtbaar krastje aanwezig op de camera. Na super snel contact snel een oplossing kunnen vinden, erg fijn bedrijf!

Goed product, snel geleverd

Goede prijs, snelle levering, prima product

Goede telefoon! Doen wat ze beloven

Duidelijke website, goede prijs/kwalitiet. Ik ben heel blij met mn telefoon. .

Snelle levering van een goede telefoon

Snelle levering met inclusief glasplaat en cover

Ik heb een iPhone 16 pro besteld op Mobisite. Deze is in perfecte staat geleverd! De telefoon werkt naar behoren en er zijn geen beschadigingen. U kunt dus gerust op deze site bestellen!

Telefoon gekocht met nieuwe batterij. Batterij bleek echter niet nieuw. Na mailcontact telefoon opgestuurd en super snel toch nieuwe batterij erin. Wel wat rompslomp, maar snelle service

Telefoon als nieuw. Snel ontvangen.

geweldig

ik vond het heel fijn dat ik de dag na bestellen het product meteen kreeg alleen was het jammer dat de originele iphone doos niet was inbegrepen.

Snel en georganiseerd

Zeer professioneel en georganiseerd. Erg tevreden. Er volgen nog meer bestellingen.

Zeer positief

Snelle levering en een zeer nette iphone 16 pro in ontvangst mogen nemen!

Heel snel geleverd!

Mijn iPhone 16pro werd binnen 1 dag geleverd en was inclusief hoesje en kabel. Vond het wel lastig dat de taal op Chinees was ingesteld, dus was even zoeken omdat ik geen Chinees lees. Verder werkt hij perfect!

snelle reactie en snelle levering

had eerst mail gestuurd, snelle reactie en daarna order geplaatst. snelle levering met mooi telefoonhoesje top toestel

iPhone met toebehoren van uitstekende kwaliteit

De IPhone 15 pro refurbished werd keurig afgeleverd in betere staat dan besteld. De aflevering werd met speciale code veilig bezorgd door PostNL. Mobisite zal ik zeker aanbevelen.

Top telefoon

Goed verpakt Telefoon zag/ziet top uit werk alles werkt goed. Is zeker een aanrader

Aankoop een correcte prijs en snelle en volledige levering.

Geleverd een mooie iPhone en een snelle levering. Tot op heden erg tevreden over het toestel.

Super snel telefoon bezorgd, telefoon is in top staat! Zeker aan te raden.

Fijne services en goede kwaliteit product

Fijne services en goede kwaliteit product

Alles perfect in orde

Toestel helemaal zoals omschreven, snelle en correcte levering.

Snelle verzending

Top goede telefoon en snelle levering

Telefoon iPhone 13 Mooi en kras vrij snelle levering! Zeker een aanbeveling!

Awsome!

Nieuwe telefoon in Premium condition besteld maar helaas was zijn staat niet helemaal zoals omschreven, na kort contact met mobisite heb ik die terug gestuurd en weer een nieuwe besteld met wat extra korting die ik van hun heb gehad . Super website zou het zeker aanraden en weer gebriken indien nodig!

Zeer goede ervaring met Mobisite

Ik kende Mobisite niet en was daarom voorzichtig. Ik kocht mijn Ipad mini en later mijn iphone met Klarna. Alles werd op tijd en prima verpakt geleverd. De kwaliteit van de toestellen was nog beter dan verwacht ! Mobisite is een aanrader !!

Prima service en goede prijskwaliteit

Snel geregeld en mooi verpakt

Prima telefoon als nieuw.

Mooie telefoon ontvangen. Als nieuw. Klopt helemaal met de omschrijving op de website. Incl hoesje en screenprotector zal er al op. Perfect! Extra protector meegeleverd.

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!