Niet verder zoeken...!!!

Bij Mobisite een duidelijke en goeie website. Na bestellen is alles volgende dag keurig geleverd als brievenbus pakketje. Pakketje erg goed verpakt, men kan met geen mogelijkheid zien wat er in zit, dus wel zo veilig. Dus geen één duimpje maar twéé grote dikke duimen.

Snelle en correcte verzending.

De 2 bestelde iPhone 14 werken perfect en zijn als nieuw uit. Voldoen helemaal aan de verwachtingen.

Topservice!!!

Telefoon besteld, snelle levering. Top

Nette winkel

Nette winkel met een goede klantenservice. Via Whatsapp ben ik snel geholpen met mijn aankoop.

Geweldige en betrouwbare site!

Ik ben zeer tevreden over Mobisite. De levering van mijn bestelling was super snel. Bij mijn refurbished iPhone 13 kreeg ik een glasbeschermer en een hoesje kado. Echt geweldige klantenservice!

Kwaliteit en service zoals je mag verwachten

Onlangs heb ik een refurbished iPhone 14 voor mijn dochter gekocht op mobiliteit.nl. Niet alleen snel geleverd maar ook was de kwaliteit top van de iPhone 14 (premium)en meegeleverde accessoires. Ik zou hier dan ook zeker nogmaals bestellen!

als nieuw

Apple ipad mini 6 gekocht , kwam als nieuw geseald binnen, als een splinternieuw exemplaar, zag er ook zo uit, kon nog apple care er op afsluiten voor 2 jaar. super zoals beschreven, mooi product

Snel en goed geleverd

De telefoon voor mijn dochter duidelijk en snel geleverd. Ziet en werkt als nieuw.

Heb een iPhone 13 besteld, en had hem zeer snel in huis . Alles was keurig netjes ingepakt.

Top levering

Snelle levering en de telefoon zag er netjes uit.

Wat een aanwinst!! Echt de beste aankoop ooit

Schitterend mobieltje bij Mobisite gekocht, de beste koop ooit, en snelle verzending!

Goede website echt en aanrader

Netjes en oplader bij de telefoon gekregen Inclusief hoesje voor niet te veel :)

Doen wat ze beloven

Precies volgens verwachting en snel geleverd.

Bestellen ging zeer vlot en telefoon was snel geleverd. Prima service!

Geweldige kwaliteit

Ik vind dat de kwaliteit van de telefoon naar verwachte staat is. De accessoires die erbij komen werken ook naar behoren en de verzending is snel geregeld

Goeie refurbished IPhone snel geleverd tegen een scherpe prijs!

Perfecte IPhone!

Goede telefoon zoals beloofd als nieuw

We ontvingen de telefoon redelijk snel en zoals afgesproken als nieuw. Ook zat er een hoesje en beeldscherm bescherming bij, mooi extraatje

Hele goede telefoon

Ik had een iphone 13 besteld en ik heb een iphone 14 gekregen erg bedankt

Professioneel, snelle bezorging, prima verpakt.

Een duidelijke en overzichtelijke site. De producten staan duidelijk beschreven zonder poespas of schreeuwerige teksten. Het product was stevig en veilig ingepakt. De volgende keer, bestel ik zeker weer bij Mobisite!

Great

The phone was excellent and great service…. Fast delivery

Nette iPhone voor een nette prijs

Een hele nette iPhone voor een nette prijs. Netjes verpakt. Prima nieuwe accessoires. Alles zoals beloofd. Er zat zelfs een nieuwe batterij in. Top. Enige verbeterpunt is dat de levertijd niet staat aangegeven en dat het een beetje onduidelijk was hoe en wanneer er geleverd zou worden.

Premium refurbished Iphone 15 gekocht. Telefoon is zo goed als nieuw. Concurrende prijzen en snelle levering. Ik zou een volgende keer weer hier mijn refurbished telefoon kopen.

Snelle bezorging

Prima service.

Grote klasse dit bedrijf

Uitstekend product voor absoluut een goeie prijs! Binnen 24 uur in huis! Waarvoor dank!

Mooie telefoon!

Bestelde telefoon is nog mooier dan verwacht! Deze Iphone is zelfs in de orginele box geleverd. Zowiezo hele nette verpakking en snelle verzending. Snelle reactie en oplossing bij een niet geheel complete levering. 29 oktober 2025 Review zonder uitnodiging

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!