Telefoon was snel verzonden en bezorgd.

Enigste minpunt is dat er geen contact mogelijk is met het bedrijf

Een aanrader

Snelle service en je krijgt zoals omschreven top

Ik ben tevreden

Voordelig Snelle levering Goede service Vragen worden snel beantwoord

Toppp

Snel verzonden!

Prima product, snel geleverd

De telefoon werd snel geleverd en de service en kwaliteit zijn prima in orde

Zeer goed, snelle reacties op de mail. Zeer tevreden

Het is heel goed gegaan ook met de snelle reacties die ik krijg op mijn mailtjes die ik had gestuurd. Heel erg fijn en hij werkt fantastisch. Top site.

Ik heb een IPhone 14 gekocht in de staat ‘goed.’ Niks aan op te merken zelfs geen deukjes. Netjes optijd binnen gekomen

Tevreden met het product en de service

Telefoon zag er als nieuw uit. Alleen de batterijcapaciteit is vanaf aankoop 96% maar daar teken je natuurlijk ook voor!

Top telefoon en super snel geleverd.

Goede kwaliteit

Telefoon lijkt net nieuw, alleen het hoesje wat er gratis bij kwam was van slechte kwaliteit.

Heel blij met mijn telefoon alleen de batterij is wat minder voor mijn gevoel

Mijn ervaring is heel er fijn maar toen ik mijn telefoon had gekocht toen wat m’n batterij percentage 96 en nu 92 terwijl ik hem altijd als die 20 is oplaat en niet verder dan 80 oplaad zodat er niet te veel spanning op de batterij zit.

**** iPhone

Mijn achterkant was kapot en ik moest die snel gefikst hebben dus ging ik naar waar ik altijd al kom en daar zei die meneer (die heeft de hele telefoon doorzocht) dat het een **** iPhone is jullie zetten het erop als Apple iPhone maar het is geen echte Apple iPhone waarom liegen erover!!!!!

Snelle levering, prima product voor een aantrekkelijke prijs

Mooie telefoon, levering keurig op tijd.

Telefoon en levering geheel conform mijn verwachting.

goede kwaliteit

Mijn eerste refurbished telefoon! beetje spannend wat kun je verwachten....... Resultaat, boven verwachting een zo goed als nieuwe telefoon, ik ben super tevreden.

Snelle en eerlijke service

Ik kocht een iPhone. Had deze snel ontvangen en precies zoals afgesproken was geen beschadigingen en de gratis accessoires zaten er ook bij. Fantastisch.

Ik heb bij Tlf besteld en ben zeer tevreden. De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes en goed verpakt. Zeker een aanrader!

Geweldig site om je telefoon te bestellen

Echt geweldig snel telefoon binnen alles werkt en geen gezeur

Conform verwachting

Prime bedrijf , binnen 24 uur levering

. Na de snelle levering , bleek dat ik niet een iPhone 14 maar een 13;had gekregen . Na een mailtje aan de klantenservice kreeg ik het verschil in aanschafprijs binnen drie dagen geretourneerd op mijn rekening . Top !

Beter dan gehoopt!

Beter dan gehoopt! Geen krasje te bekennen op iPhone 16 pro.

Alles netjes, gebruik telefoon nu paar dagen en geweldig! Alles netjes inbegrepen.

Een woord, geweldig!!

uitstekend

Alles was goed ingepakt en werd netjes aangeleverd.

Top telefoon met goede batterij.

Top telefoon met goede batterij.

Hele goede service en product

Ik vind dat het product goed is, dat de kwaliteit goed is en ook de service goed.

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!