Tot nu toe helemaal top

Duidelijke site.... Toestel z.g.a.n. (moet je dan ook wel aanklikken) nieuwe batterij (moet je dus ook aanklikken) 5 accessoires erbij. 2 jaar garantie!

'Wist iedereen maar hoe goed en voordelig de telefoons van Mobisite zijn'

Mijn bovengenoemde zin is in één woord duidelijk. Ik heb veel sites die refurbished telefoons aanbieden bezocht. Stelde ik een vraag dan kreeg ik geen antwoord. Dat is bij Mobisite anders, ik kreeg keurig antwoord op mijn gestelde vraag. En dan het belangrijkste denk ik: ik kon geen enkele site vinden die de telefoon zo voordelig aanbood als Mobisite en als klap op de vuurpijl leuke extraatje bij de telefoon, hier moest ik bij andere aanbieders voor bij betalen. Dus: koop uw refurbished telefoon bij Mobisite: goed en voordelig!

Goede telefoon

De kwaliteit van de telefoon is super goed , stekker kabel hoesje screenprotector alles zat er netjes bij zoals beloofd.de levering was super snel . Gr jean

Iphone 15 besteld als nieuw, geen enkel krasje te zien. De meegeleverde oplader, hoesje en screenprotector zijn echter niet van de hoogste kwaliteit.

Snel, netjes verpakt en goede prijs

Een refurbished iphone se 2022, met nieuwe accu, inclusief 45 euro aan accessoires en snel binnen, stevig verpakt. Telefoon werkt prima en is als nieuw, dus een dikke 10.

Betrouwbaar snel en perfect

Iphone 14 besteld en direct een mail, de andere werkdag geleverd wat te volgen is met dhl. Netjes geleverd en de iPhone is goed verpakt, hoesje stekker kabel en screenprotector kregen we erbij. De iphone besteld als optie heel goed, de telefoon is eigenlijk nieuw! Geen kras of deukje te zien. Batterij op 100% meebesteld. Kortom perfecte telefoon en site is een dikke 10 waardig! Vooral betrouwbaarheid is belangrijk en verzenden wat ze beloven! Doe je voordeel ermee als je een phone wilt bestellen doe het hier!!

Kan niet beter

100 procent tevreden.

Excellent

THe service is well structured and reliable. Quick delivery!

Magnifiek!

Super simpel en overzichtelijke webwinkel om te bestellen. Ook nog eens vijf cadeautjes bij mijn telefoon! De volgende dag mijn telefoon met accessoires al in huis! En in de tussentijd keurig op de hoogte gehouden hoe ver het bezorgproces was. In 1 woord dus: Magnifiek!!

Beter dan verwacht

Voor de vriendin iphone 15 gekocht. Alles ziet er keurig netjes uit. ze was verbaasd hoe mooi alles was en netjes ingepakt was. Inbegrepen waren een siliconen hoesje en lader met laadkabel! Kortom prima en snelle levering.

Mooie IPhone 14

De Refurbeshed iPhone 14 snel geleverd en niet van nieuw te onderscheiden Mobisite.nl, levert wat men beloofd. Mooi verpakt met nieuwe accu. Zeker aan te bevelen.

keurig nette iphone en vlot geleverd !

Mijn zoon zijn telefoon heeft een ''zwemles'' tijdens het vissen niet overleefd, dus een ander telefoon zsm nodig. We kwamen uit bij Mobisite B.V. en kozen een nieuw toestel uit, deze zag er echt als nieuw uit en werd zeer snel al bezorgd. Mobisite B.V. is een echt betrouwbaar bedrijf, aanrader !!

Prima prijs/kwaliteit en supersnelle levering

Prima prijs/kwaliteit en supersnelle levering

Top!!

Iphone 12 besteld. Een zeer nette telefoon nog geen krasje te bekennen. De verzending was ook keurig op tijd. Een hele goede ervaring met mobisite

Telefoon ziet er perfect uit, met nieuwe accu

Telefoon ziet er mooier uit dan verwacht, eigenlijk als nieuw. Nieuwe accu voor maar 35 euro(niet origineel) Extra's als oplader + kabel heel fijn voor niet Apple gebruiker, anders moest ik deze later nog weer aanschaffen.

Ik bestelde een Iphone 14 en had hem de volgende dag al in huis. Batterijcapaciteit van 100% en in uitstekende staat. Volgende telefoons zal ik hier ook kopen!

Super snel

Ik heb een iphone voor mijn dochter gekocht bij mobisite het was mijn eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan oprecht heel tevreden vriendelijke, snel,eerlijk, goede communicatie ik ben een heel tevreden klant ik heb ook om een nota gevraagd om dat het een kado was voor mijn dochter en dat heb uj er ook bij gekregen alles was super goed ingepakt en netjes. HEEL ERG BEDANKT AAN DE TEAM VAN MOBISITE groetjes meryem

Zeer tevreden met aankoop van IPhone 13. Snelle afwikkeling van de koop.

Zeer tevreden met de recente aankoop. Ziet er prima uit en als nieuw. Goede omschrijving op site en voldoet volledig aan verwachting.

Verrast!

Na veel op marktplaats gezocht te hebben ent telkens teleurgesteld te zijn door de verkopers, stuitte ik plots op Mobisite. Die had precies de telefoon die ik zocht voor m'n dochter mét extra's! Hoesje, screenprotector en kabel. Status vd telefoon zou 'heel goed' moeten zijn. Niet lang getwijfeld, gekocht ontvangen en wat ziet mijn oog: geen krasje, geen deuk en een batterij met status 100%. Zo goed zou ik het op de 2e hands markt nooit krijgen. Nu twijfel ik of ik die van ons ook niet zal vervangen door een van Mobisite, haha!

Snelle levering, Je wordt goed op de hoogte gehouden. Hele mooie telefoon, als nieuw. In 1 woord super blij ermee, en ik raad het zeer zeker aan.

Verrassend en uitstekend

Geen enkele ervaring met Mobisite. Maar perfecte ervaring beleefd. Toptoestel in topstaat geleverd zoals besproken en snelle levering. Super ervaring

Waanzinnig goed

Super tevreden met het bestelde toestel. Ala je had gezegd dat hij nieuw was had ik het ook geloofd. Keurig verpakt met accessoires. Dankjewel

Prachtig toestel, maar accessoires ontbreken!

Het toestel ziet er heel goed uit en functioneert prima! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop! Alleen…. Ik heb geen screenprotector, geen hoesje en geen sim-pin ontvangen, helaas. Ik hoop dat deze worden nagezonden!

Helaas was niet alles mee geleverd maar dit werd direct opgelost na kort mail contact gehad te hebben. De telefoon is geleverd zoals omschreven op de site en bij bij vragen werd er ook snel gereageerd!

Zeer goede prijs en snelle levering

Zeer goede prijs en snelle levering

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!