Het op sturen is snel geregeld alleen jammer dat dan post.nl het last vertragen waardoor je op dat moment niet thuis bent om de handtekening te zetten dat is wel het jammer van het gehele verhaal. Ik zou er zo weer een telefoon kopen.

Super service

Heel snel de verzendings mail keurig verpakt thuisbezorgd van de originele Apple opladers en toebehoren! Zeer tevreden!

Graag eerder contact en betere inhoudelijke reactie.

Ik heb een refurbished iPhone XS gekocht en de batterij conditie is niet zichtbaar. Hier heb ik over gemaild en ik kreeg een antwoord dat deze na 14 dagen zou verdwijnen. Helaas is dat niet zo, toen heb ik opnieuw gemaild dat dit niet klopt. Helaas nog geen reactie gekregen. Daarbij blijf ik het vreemd vinden dat ik niet de batterij conditie kan controleren, dus ook niet weet of de 85% gewaarborgd wordt.

Telefonisch en per mail onbereikbaar!

Ik heb een refurbished toestel gekocht bij Mobisite. Op hun site staat duidelijk vermeld dat alle prijzen incl 21% BTW zijn. Na levering blijkt dit echter niet te kloppen en dat ze aanspraak maken op de margeregeling. Als ondernemer scheelt dat nogal en dan is het verschil met een nieuw toestel ineens nog maar een paar tientjes. Ik probeer al ruim een week om per mail en telefonisch contact met ze op te nemen, maar ze zijn telefonisch onbereikbaar en reageren niet op mails. Dat wekt geen professionele indruk en ik moet er niet aan denken dat je problemen hebt met je toestel. Dan ben je ook aan de goden overgeleverd. Voor mij een eerste en laatste keer bij Mobisite.

Snel geleverd, hele goede kwaliteit iphones hier aangeschaft

Duidelijke omschrijving en foto’s. Mooi totaalpakket; compleet! En netjes afgeleverd.

Zeer snelle levering

Kwa bestelling en levering was perfect!

Top zaak

Ik zeer tevreden over mobisite, snel andwoord op al mijn vragen, Product helemaal naar wens, snelle levering,Met ook nog gratis Accessoires. Ga zo door, echt een aanrader.

voldoet geheel aan de verwachting!

Wanneer je snel een toestel nodig hebt en toch geen dure investering wil doen, is dit de plek om te shoppen. Duidelijke info en Mobisite doet wat het beloofd. Snelle levering en goede service.

Uitstekend al de 4e iPhone die ik hier besteld heb

Snelle levering Product als beschreven Batterij 100%

Helemaal prima!

Gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering, goed product, goede bereikbaarheid klantenservice, helemaal prima!

Snel geregeld

Snel geregeld

Top service en zeer tevreden met ons aankoop!

gewoon goed

netjes en snel geleverd

Super!!

Echt super, snel in huis en aan mijn telefoon mankeert gewoon niks.. ik bespaar veel geld en als deze het niet meer doet (over een paar jaar ) bedtel ik hier weer een andere..

Alles werd goed geleverd

Fijne telefoon

Voor mij dochter hier een telefoon gekocht ze is er erg blij mee ze kan nu hele mooie foto's maken

Top en snel !

Prima alles snel.

FANTASTISCH

2 GSM'S GEKOCHT EN ZEER TEVREDEN OVER LEVERING EN KWALIET ER VAN

Geleverd naar verwachting

Goed product en tegen een nette prijs

Goede service snelle zending beste kwaliteit

De telefoon is mooi goed in orde goed werkend levering zonder Problemen echt een aanrader

alles wat ze verkopen is echt niet nep

ik ben dol op deze site omdat ze kwaliteitsproducten verkopen met een goede prijs

Nette service!

Keurig in orde allemaal!

Zeer te vreden

Goede service snel geleverd na mail contact netjes en snel reactie Heel tevreden

Goede service,telefoon ziet er naar verwachting goed uit

Tot nu toe een prima telefoon

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!