Prima telefoon

Prima prijs, snel geleverd in prima staat én met zeer bruikbare gratis telefoonhoesje

Goede service en snelle levering

Binnen een dag was mijn ipad binnen in een degelijke verpakking. De activatie verliep soepeltjes. Ik ben er blij mee!

Scherpe prijs, prima kwaliteit

iphone 14 256 GB besteld, was idd als nieuw en kwam met 100% batterij. Je kan 'achteraf betalen' kiezen dus je loopt geen risico. Prijs is veel scherper dan op andere websites. Communicatie verloopt ok. Soms snel, soms enkele uren wachten.

Super goede ervaring!

Supertevreden met mijn bestelling! De telefoon kwam snel binnen, was netjes verpakt en werkte meteen perfect. Echt topkwaliteit voor de prijs. Ik zou hier zonder twijfel weer bestellen!

Snel en netjes geleverd

goede site! De telefoon werd snel en netjes geleverd. Inclusief persoonlijke code bij afhalen op DHL punt tegen ******. Super!

Goede ervaring

Alles keurig verpakt en bezorgd. Telefoon zoals omschreven. De eveneens bestelde lens protector was niet meegeleverd, maar werd na een mailtje de volgende dag bezorgd.

Prima geregeld !!!

Was wat sceptisch..je hoort van alles.. Echter prima site en doen wat ze beloven. Toestel was in prima staat !

Snel geleverd, goede kwaliteit

Telefoon besteld en snel geleverd, als nieuw

TOP TOP

Ik was al lang aan het tobben om een nieuwe iPhone te kopen. Ik had een 12. En wilde graag een 16 pro. Maar wat een prijzen. Ik was al vaker aan het surfen en kwam op de Mobisite. Wat daar allemaal te koop is! En een 16 pro 256GB binnen de prijs die ik kon en wilde betalen. Eenvoudig te bestellen. Alle informatie correct. De bezorging ging vlot en was keurig ingepakt. En niet van nieuw te onderscheiden. Ik ben blij met mijn iPhone 16 pro. En zal Mobisite zeker aanbevelen bijfamilie, vrienden en kennissen. Thanks, Christ Bullens

Geleverd volgens verwachting, prima

Geleverd volgens verwachting. Je gaat er vanuit dat het allemaal goed verloopt. En... er is niets waarover je zou kunnen klagen. Dus van harte aanbevolen

Ik heb bij mobisite.nl een iPhone 15 besteld. Volgende direct in huis. Zo goed als nieuw geen krasjes niks. De site heb ik aan mijn vrienden aanbevolen.

Zeer nette refurbished Iphone

1e keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Mobisite. Moet zeggen dat de bestelling perfect in orde is. De Iphone werkt perfect!

Goed service

Goed product snelle levering dus tevreden

Snelle levering, telefoon als nieuw!

Fijne website, snelle levering. Telefoon ziet er als nieuw uit. Mooi gratis hoesje en screenprotector erbij. Camera protectie erbij gekocht, deze was er door de webshop al opgezet. Erg fijn. De 2 jaar garantie, ook op de accu, was doorslaggevend om hier te bestellen.

Zeer goede kwaliteit van de telefoon

Zeer goede ervaring met de telefoon ziet er perfect uit

Beter dan verwacht

Snelle levering,leuk cadeaupakket en een beter dan verwacht toestel

Snelle levering, mooie Ipad

Alles is gegaan zoals het zou moeten. Mooie site, correcte mrijs en snelle levering!

super

goeie service mooie ipad

Klantvriendelijke houding

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijke houding en de professionele manier van handelen. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk te woord gestaan en voelde ik me serieus genomen. Er werd duidelijk gecommuniceerd, snel gereageerd en alles werd op een nette en respectvolle manier afgehandeld. Een prettige ervaring die vertrouwen wekt!

Product zoals omschreven goede service heel blij mee

Geleverd wat is beloofd

Recent een IPhone SE 2022 gekocht. Deze is inderdaad, zoals beschreven, in uitstekende conditie. IOS 26 was reeds geïnstalleerd. De bijgeleverde accessoires, zoals hoesje en screenprotector, zijn eveneens van prima kwaliteit. Daarbij is de prijs heel redelijk. Wat mij betreft is Mobisite een echte aanrader.

Snel geleverd, goede communicatie

refurbished telefoon netjes aangekome

perfecte service! Geleverd binnen 1,5 dag via DHL

De bestelling is heel snel geleverd,

De bestelling was heel snel geleverd en ik ben tevreden met het product

Snelle levering en het is een hele mooie telefoon.

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!