Satisfied with the product

Really good mobile, almost no scratches and 89% of battery health. Very happy with the purchase

Superservice en heel mooi toestel

Ik had gekozen voor een toestel met lichte gebruikssporen, maar ziet er echt als nieuw uit en heel snel geleverd

Product netjes verpakt en goed ontvangen.

Zeer tevreden!

Snelle levering, mooie iPhone XR, goede waar voor je geld

IPhone 11

Het proces verloopt soepel en goed. Top ervaring!

I recommend

I am very pleased with the fast and efficient delivery. The phone is in perfect condition. Thank you.

Professionele benadering

Accuraat vriendelijk professioneel Zeker aan te bevelen!

Betrouwbaar bedrijf met snelle levering.

Bedrijf vind ik zeer betrouwbaar. Doet wat het zegt!

Super!!!!!!

Zeer nette en snelle levering, goed op de hoogte gehouden van bestelling . Telefoon echt super netjes en goede staat en een leuke prijs . Een echte aanrader!!!!!

Zeer goede kwaliteit

Ik heb een iPhone XR gekocht bij Mobisite aan een zeer voordelige prijs. Toestel zag er prima uit.

Top service!

Netjes verpakt en afgeleverd. Aanrader!

Tot nu toe prima

Uitstekende snelle service

Niks op aan te merken

Zeer tevreden.

Prima hij doet zijn werk

Goeie telefoon. Heb er veel plezier van

De levering was niet helemaal in orde, maar de service is erg goed en dus werd er snel nageleverd

Pas bij het inpakken van onze bestelling bleek dat de bestelde iPhone niet meer leverbaar was in de kleur die we besteld hadden. Hierover kregen we een mail met de keuzemogelijkheid: andere kleur en het teveel betaalde geld terug (de andere kleuren waren goedkoper) of geen telefoon en al het geld terug. Wij kozen voor een andere kleur. Er werd meteen geld terug gestort en de telefoon werd snel geleverd. Helaas ontbrak het erbij bestelde bookcase hoesje. Na een mail van ons werd dat echter ook snel nageleverd. De telefoon ziet er goed uit en is in de beloofde ‘als nieuw’ status!

Geleverd zoals beschreven, hartelijk bedankt voor jullie service.

Mooi toestel zo goed als nieuw!!!

Snelle levering.

Goed maar lastige communicatie

Het product werd door vertraging bij post nl later geleverd maar ik kon geen contact opnemen met een klantenservice, namen niet op. En andere manieren zijn ook lastig te vinden. Terwijl de telefoon zou komen en ik ook niks hoorde van mobisite zelf over de vertraging. Maar prima product hoor, daar niet van. Mooier dan ik dacht ook (niet beschadigd ban buiten).

top product/service

mijn iPhone 11 pro is niet van nieuw te onderscheiden , snel geleverd en het bescherm glas zat er al op. bescherm case en powerbank er bij gekregen gewoon klaar voor gebruik zonder nog extra dingen aan te hoeven schaffen.

Supersnelle levering en de omschrijving op de site klopt helemaal

Gewoon een betrouwbare leverancier van refurbisted iPhones

Snelle en goede service

Wij hebben er meerdere telefoons besteld. Snelle en goede service. Ze waren ook snel geleverd!

zeer tevreden

iPhone ziet eruit als nieuw en werkt (tot nu toe) naar behoren. Moest wel een update uitvoeren wat nogal lang duurde, misschien dat e.e.a. van te voren al uitgevoerd kan worden.

Lekker handig

Was snel geleverd. Had licht gebruikt gekocht, toen hij binnen kwam geen schade alleen een batterijstatus van 90%. Heel blij verrast.

Van Allenstraat 22

1562 TL Krommenie

Over Mobisite B.V.

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!