Snel besteld, en snelle bezorging

Prima toestel voor goede prijs

Heel prettig

Super services

Precies gekregen dat wat ik besteld had

Uitstekende iPhone Xr

De kwaliteit conform wat is beloofd en snel geleverd!

Nog niet zo goed

Afgelopen zondag een telefoon besteld en betaald, waarbij op de site staat binnen 24 uur geleverd. Het is nu vrijdag en hopelijk komt deze vandaag eindelijk binnen. Het is een zakelijke telefoon die ik hiervoor nodig heb. Afwachten dus....

Top kwaliteit

Het toestel ziet er netjes uit goed kwaliteit

Super goed!

Hele goede en snelle levering.

Snel!

Snelle levering goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden :-)

Ik heb een iPhone 8 gekocht. Kwam met gratis screenprotector, oplader, powerbank en hoesje! Echt een aanrader

Snelle levering, mooi toestel

Telefoon als nieuw!

Bedankt voor de snelle levering. De IPhone zag er uit als nieuw en dat voor de laagste prijs. Ga zo door!

Heel tevreden!!

Mijn dochter is tot nu toe erg blij, de telefoon werkt perfect!Bedankt

Snelle levering en goed werkende telefoon!

Snelle levering en goed werkende telefoon!

Prachtig

Alles is correct, komt afspraken na.

Prima prijs snelle levering.

Ik raad Mobisite zeker aan!

Makkelijk website, snel thuisbezorgd, prijs kwaliteit is top.

Fijne en duidelijke site.

Heb mijn iPhone een paar dagen,ziet eruit als nieuw!!! Geen beschadigingen wel even wennen maar ik ben er erg blij mee.

GEWELDIG!!!!!

Ik heb iPhone XR 64gb besteld. Telefoon ziet er als nieuw. Ik raad Mobisite zeker aan!

Ter vervanging voor mijn zoon en dochter een iphone 8 besteld. Snel geleverd, toestellen in prima staat. Absolute aanrader!

Snel geregeld

Na bestelling snel de track en. Trace code gekregen. Helaas had de leverancier een eerste leverdatum niet gehaald. De dag daarna alsnog geleverd. Bescherm glas zat al op de telefoon. Dat was een positieve verrassing.

Zeker een aanrader!

Goede service! Meteen ontvangen en ook nog eens gratis spullen ontvangen. Telefoon werkt prima en ziet er ook goed uit!

snelle en complete levering

Het pakketje was snel binnen en alles wat beloofd was zat erbij.

Duidelijk site en snelle levering. Zeker een aanrader!

Erg tevreden mee!

Zeer tevreden over mijn iPhone 11

Van Allenstraat 22

1562 TL Krommenie

Over Mobisite B.V.

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!