Product zoals omschreven

Het product wat ik had besteld was zoals omschreven, in goede conditie. Aanrader

Heel tevreden

Snel geleverd en kwaliteit beter dan verwacht

Super tevreden

Ik vond het best spannend om een refurbished telefoon te kopen, maar ik ben erg blij mee. Hij is echt als nieuw en werkt perfect. Batterijconditie nog 83% Heel tevreden en mee en een echte aanrader!

Duidelijke website

Snel gevonden wat ik zocht voor een goede prijs

Super snelle service en heldere diensten

Goede ervaring met mijn aankoop voor een nieuwe telefoon, de volgende dag in huis, ook nog een powerbank extra erbij gekregen! Top pakket, zeer aantrekkelijk en makkelijk gemaakt

Prima service.

Correcte levering en een uitstekend verpakte telefoon.

een zeer mooi gebruikt mobieltje en heel snel geleverd

geleverd wat is beloofd

Snelle levering. Mooi toestel

Ik heb een iPhone X besteld. Supersnel geleverd. Mooi toestel. Prijs is goed.

Snel en top geregeld

Heel blij met mijn telefoon. Ik ben tevreden!!

Iphone xs besteld volgende dag binnen gekregen niks mis aan

Tevreden!

Komen hun afspraken na. Ik heb een iphone 11 gekocht en hij werkt uitstekend er is ook niets aan te zien.

Snelle levering en heldere omschrijving

Tevreden met nieuwe telefoon.

Goede kwaliteit!

Ik ben er blij mee met me iPhone Xr, snelle levering! ook goede kwaliteit iPhone!

Geweldig!

De telefoon was precies zoals omschreven. Erg snel, en betrouwbaar.

Alles wat op de website staat was dus waar. Top!

Zeer goede service

De telefoon en accessoires werden snel geleverd. Duidelijke communicatie. De telefoon zag er vrijwel nieuw uit, we konden geen zichtbare gebruikssporen ontwaren. Ook al was de overstap van Android naar IOs een beetje ingewikkeld, de Iphone X telefoon veel fijner dan het oude beestje. Kan nog jaren mee!

Een zo goed als nieuwe telefoon compleet met ascesoires! Supersnelle levering! Enige dat ik vreemd vond, is dat de ascesoires apart worden verzonden via apart pakket. Daar zou nog op bespaard kunnen worden.

Goede levering

iPhone later ontvangen dan website aangeeft. Zal door drukte bij PostNL zijn.

Ben blij met de service en de mooie telefoon die ik heb ontvangen

Super snel en netjes geleverd telefoon in zeer nette staat

Alles was goed telefoon zag er mooi uit

positieve ervaring

De bestelling en aflevering verliepen zeer vlot. Er bleek alleen, later een defectje te zijn, maar ook melden en retourneren is hier goed geregeld

Fijn toestel Xs max

Alles goed verlopen zoals het hoort en dat in corona tijd vriendelijk bedankt.

Goeie kwaliteit, en betrouwbaar.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Van Allenstraat 22

1562 TL Krommenie

Over Mobisite B.V.

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!