En CSM besteld Niet van nieuw te onderscheiden

Een goed bedrijf

Snelle levering, product zoals verwacht, nette website.

Ik bestel voor de tweede keer, alles is super, het product komt overeen met de beschrijving, levering op tijd, goede bonussen als cadeau

Goede levering

Goede prijs- kwaliteit verhouding. Super blij met mijn telefoon. Werkt heel goed en batterij 100%

Alles perfect verlopen, levering, i phone 13 volgens mij nieuw, batterij 100% en een schappelijke prijs. Aanrader!!

Precies wat je kunt verwachten!!

Telefoon makkelijk kunnen bestellen en hij is netjes verpakt afgeleverd!! Telefoon zag er prima uit en werkt zoals hij hoort te werken. Ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze site!!

snel en goed

prima , komt afspraken na

non nonsens

Betrouwbare voordelige refurbished iPhone webshop

Meermaals zo goed als nieuwe iPhones gekocht waarbij de batterij ook daadwerkelijk als nieuw waren. Leuk extra gratis accessoires meegeleverd bij iedere iPhone. Zijn niet te duur en leveren snel!

Iphone 12 pro gekocht.

Toestel niet van nieuw te onderscheiden

Prima toestel

Mooie telefoon ziet er keurig uit en voldoet geheel aan de omschrijving Prima verpakt en volgens afspraak geleverd,

Goede kwaliteit

Bezorging, verpakking en compleet.

Per ongeluk verkeerd type Iphone besteld werdt probleemloos opgelost verkeerde geretouneerd juiste type opgestuurd zonder kosten top. Iphone besteld als nieuw klopt inderdaad ziet eruit als nieuw inclusief sreen protector en hoesje en gratis powerbank

Zeer tevreden met mijn aankoop bij Mobisite

Het was even zoeken tot ik deze website had gevonden, maar eenmaal daar was de keuze snel gemaakt. Een nieuwere iPhone met extra capaciteit en daarnaast een stevige beschermhoes voor de achterkant een een goede screenprotector (zelfs al aangebracht). Complete deal voor een scherpe prijs. Zou het zo weer doen!

Zeer blij met mijn iPhone8

Iphone SE 2020 binnen de dag aangekomen en in perfecte staat.

Heel goede ervaring. Duidelijke site en je krijgt waar voor je geld. Snelle bezorging en heel goede service. Zeker aan te raden

Beter dan gehoopt.

Gekozen voor meer MBs met de C grade telefoon. Is goede keuze gebleken, de Iphone 11 heeft slechts 1 krasje. Verder helemaal in orde, geleverd met gratis case, met gratis screen protector, met gratis powerbank, zonder bezorgkosten binnen 24 uur in huis. Heel content met snelle en correcte levering.

Geweldige Service!!!

Ik ben zeer tevreden met jullie Top service!! Ik ben heel blij met mijn mobiel, super dank je wel!! Ik zal volgende keer ook bij jullie kopen en nergens anders! Ik vind jullie service, spullen en alles geweldig!!!

Overzichtelijke website en snelle levering

Toestel voldoet aan alle verwachtingen ziet er inderdaad als nieuw uit. Ook met de bijgeleverde accessoires ben ik zeer tevreden.

Had een iPhone 12 besteld door vertraging bij Postnl kreeg ik van Mobisite daarvoor in de plaats een iPhone 13. M.a.w. een geweldig gebaar van Mobisite.

Supermakkelijk bestelenen product zoals omschreven

Mooie iphone se gekocht.Goede service.

Perfect shop

Super quality of the devices, super client service, super fast and smooth delivery! I can 100% recommend this shop.

Mooie refurbished IPhone SE 2020

Toestel ziet er goed uit en zelfs nog wat gratis bijgeleverde accessoires. Snelle levering en goed verpakt. Top.

Mooie refurbished IPhone SE 2020, snelle levering

Toestel ziet er prima uit, met enkele gratis bijgeleverde accessoires. Goed verpakt en snel geleverd. Ben er erg blij mee.

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!